Paranoja puca ljude.19vendetta87 je napisao/la: ↑23 maj 2026, 21:30Ne znam kako se uopste doslo do toga da se podvlaci paralela između Benje i Busquetsa...
Ovo kao da poredis Bazdara i Lautara Martineza.
Ovdje se pisalo veci potencijal od Pjanica
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Paranoja puca ljude.19vendetta87 je napisao/la: ↑23 maj 2026, 21:30Ne znam kako se uopste doslo do toga da se podvlaci paralela između Benje i Busquetsa...
Ovo kao da poredis Bazdara i Lautara Martineza.
Ja sam vise za ko god ga osporava i pljuje taj ima veze i zna gledati utakmicu. Njegova pozicija je takva da mora imati osjecaj za prostor i loptu on to nema i opet je imao vracanje glavom na lijevu stranu u prvom pol. gdje nihad stoji naprijed a on nazad vraca u prazan prostor i belaj pravi.
U prvom/drugom kontaktu sa loptom, odmah na startu je imao užasnu grešku na sredini terena, baš iz ove kategorije o kojoj ti govoriš. Druga minuta utakmice. Neshvatljivo.head88 je napisao/la: ↑30 maj 2026, 01:14Ja sam vise za ko god ga osporava i pljuje taj ima veze i zna gledati utakmicu. Njegova pozicija je takva da mora imati osjecaj za prostor i loptu on to nema i opet je imao vracanje glavom na lijevu stranu u prvom pol. gdje nihad stoji naprijed a on nazad vraca u prazan prostor i belaj pravi.
Sve razumijem ali nikako njegovu ulogu.
Nema motivacija veze s tim nego nekvalitet.JohnCleese je napisao/la: ↑30 maj 2026, 00:37Ti momcino ako sljedecu klupsku sezonu koja pocinje u augustu pa traje do maja naredne godine ne budes odigrao kvalitetno i motivisano ostat ces prosjecan fudbaler kojem vise nece pomoci ni favorizovanje od strane selektora kroz reprezentaciju.
Ako i narednu odigras kao protekle dvije ti sa 28 godina neces biti nivo danasnjeg Burnica ili Radeljica.
Kao sto neko gore napisa, on je dobar sidekick ali vrlo losa prva violina. Vjerujem da bi daleko bolje izgledao ukoliko bi ga uparili s nekim ko je objektivno bolji od njega sto bi ga malo relaksiralo u povezivanju redova i prenosu lopte, ali mi nemamo igraca koji je za klasu bolji od tahira u tom kontekstu, a i sunjic nam je prebitan u ovom momentu.Unofficialpage je napisao/la: ↑31 maj 2026, 10:38Momak zna igrati i ima kvalitet to se jasno može vidjeti ali ima neku kočnicu i ne pokazuje ništa. Uvijek je u nekom grču i nikako da se opusti, da je antitalent nema šanse da bi ga Mourinho u prvi tim ubacio ali i on je onda vidio da mentalno nije to to. Da li će ikad se riješiti se tog grča pitanje je a do tad će ovako biti, na momente će pokazivati da zna ali često će biti pogubljen.
Tako je pametnjakovicu, zato je startao i protiv Italije, jelde?dubioza144 je napisao/la: ↑30 maj 2026, 12:47Ne treba se mucit jedini igrac koji ce pocet sve utakmice na SP i imat najvise minuta a ne zasluzuje ni da sa klupe udje, pa on je cak i sinoc jedini osto u drugom poluvremenu haman i na ovakvim utakmicama mora imat veci broj minuta od ostalih![]()
Nije startao al je usao na poluvremenu a po cemu je zasluzio da udje lik koji nema mjesta u nekoj danskoj ekipi jer nema kvaliteta to sto on igra moze igrat bilo ko za minute koje provede na terenu kao vezni igrac najmanje dodira sa loptom ima spusti se 2x po loptu krije se po terenu a uz sve to krasi ga i dobar sut sto je pokazo neku noc lik nema nista fudbalsko u sebi ne zna stat na loptu ne zna strane promijenit pas odigra onaj najlaksi prvom do sebe, jadno je to sto nekom uzima mjesto i sto ga ne moze niko izbacit iz prvih 11 a najmanje zasluzuje da igra, jedini igrac koji u godini skuplja minute samo kad dodje u reprezentaciju.Beduin je napisao/la: ↑31 maj 2026, 11:51Tako je pametnjakovicu, zato je startao i protiv Italije, jelde?dubioza144 je napisao/la: ↑30 maj 2026, 12:47Ne treba se mucit jedini igrac koji ce pocet sve utakmice na SP i imat najvise minuta a ne zasluzuje ni da sa klupe udje, pa on je cak i sinoc jedini osto u drugom poluvremenu haman i na ovakvim utakmicama mora imat veci broj minuta od ostalih![]()
De kad sve znas reci nam i rezultate na SP, da se ne stresiramo bespotrebno.![]()
Vidjet cemo kroz narednu sezonu.jasmin10 je napisao/la: ↑30 maj 2026, 22:35Nema motivacija veze s tim nego nekvalitet.JohnCleese je napisao/la: ↑30 maj 2026, 00:37Ti momcino ako sljedecu klupsku sezonu koja pocinje u augustu pa traje do maja naredne godine ne budes odigrao kvalitetno i motivisano ostat ces prosjecan fudbaler kojem vise nece pomoci ni favorizovanje od strane selektora kroz reprezentaciju.
Ako i narednu odigras kao protekle dvije ti sa 28 godina neces biti nivo danasnjeg Burnica ili Radeljica.
Ne zna igrati jer na njegovoj poziciji moraš znati povući loptu i razigrati vezni red ispred sebe a upravo to ne radi. Dobio je veću minutazu od svih ostalih igrača u veznom redu, a za uzvrat smo dobili igru prvom do sebe i tako u nedogled. Protiv Italije u Zenici je imao sve, apsolutno sve mogućnosti da kreira barem jednu loptu u prostor 16terca, apsolutno ništa nije pokazao osim peglanja lopte. Svaka ozbiljna prijetnja je išla preko Amara, Esmira i Kerima.Unofficialpage je napisao/la: ↑31 maj 2026, 10:38Momak zna igrati i ima kvalitet to se jasno može vidjeti ali ima neku kočnicu i ne pokazuje ništa. Uvijek je u nekom grču i nikako da se opusti, da je antitalent nema šanse da bi ga Mourinho u prvi tim ubacio ali i on je onda vidio da mentalno nije to to. Da li će ikad se riješiti se tog grča pitanje je a do tad će ovako biti, na momente će pokazivati da zna ali često će biti pogubljen.
Trenutno korisnika/ca: Beduin, Futbol, GG3, Goalgetter i 47 gostiju.