Re: Champions League 2025/26
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers
- Wilshere10
- Kontakt:
Ma njemacki placenik je u drugo poluvrijeme usao tako da okrene ritam utakmice. Samo slijepac to ne vidi. Najjace kad dade zuti Moskeri, navodno zbog odugovlacenja, a ovi sutaju loptu nakon svake pistaljke i nista. Bas bilo ocito sta je cilj. 
Sudio pravedno-jedno poluvrijeme za vas jedno za psgWilshere10 je napisao/la: ↑31 maj 2026, 11:05Ma njemacki placenik je u drugo poluvrijeme usao tako da okrene ritam utakmice. Samo slijepac to ne vidi. Najjace kad dade zuti Moskeri, navodno zbog odugovlacenja, a ovi sutaju loptu nakon svake pistaljke i nista. Bas bilo ocito sta je cilj.![]()
Re: Re: Champions League 2025/26
Kakve fudbalske neznalice komentarisu utakmice to je nevjerovatno
Tako je tebraWilshere10 je napisao/la: ↑31 maj 2026, 11:05Ma njemacki placenik je u drugo poluvrijeme usao tako da okrene ritam utakmice. Samo slijepac to ne vidi. Najjace kad dade zuti Moskeri, navodno zbog odugovlacenja, a ovi sutaju loptu nakon svake pistaljke i nista. Bas bilo ocito sta je cilj.![]()

Nez bgm meni se ucinilo da je ondje Mosquera iskreirao penal retardiranim startom gdje je mogao bit presretan sto nije dobio drugi zuti karton .
- superFrankie
- Kontakt:
Jedina greska sinoc je bila ta sto PSG nije dobio cist penal kad je Saka dirao loptu rukom 2-3 puta. Pored toga je sve korektno bilo
Kad mi gledamo iz ove perspektive upravu si, ja to kažem ko navijač Arsenala, al od sinoć sam slušao mnoge analize i sudija je postupio ispravno jer je to pravilo ma koliko ono glupo bilo.superFrankie je napisao/la: ↑31 maj 2026, 15:09Jedina greska sinoc je bila ta sto PSG nije dobio cist penal kad je Saka dirao loptu rukom 2-3 puta. Pored toga je sve korektno bilo
- Marsal
- Kontakt:
Mi ovom čovjeku ne možemo bit dovoljno zahvalni za sve što je uradio za ovaj klub. Sigurno da je štoper svjetske klase a plaćen je samo 27 miliona eura.boki86 je napisao/la: ↑31 maj 2026, 12:48Tako je tebraWilshere10 je napisao/la: ↑31 maj 2026, 11:05Ma njemacki placenik je u drugo poluvrijeme usao tako da okrene ritam utakmice. Samo slijepac to ne vidi. Najjace kad dade zuti Moskeri, navodno zbog odugovlacenja, a ovi sutaju loptu nakon svake pistaljke i nista. Bas bilo ocito sta je cilj.![]()
![]()
![]()
Jedan promašen penal neće uopšte pokvarit njegov legacy.
Kao ni Eberechi Ezeu koji nam je ove sezone svojim pogocima sam donio sigurno nekih desetak bodova.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Ma nije, kakvo to, nije ni u top 15...BoixosNois1899 je napisao/la: ↑30 maj 2026, 22:07Bayern nije ni u top 5 ekipa Europe trenutno. Što se prije pomirite sa tim biće vam lakše.Jup je napisao/la: ↑30 maj 2026, 21:49Ekipa koja im ne samo moze parirati nego je i bolja od njih a to je Bayern ,sad sto na klupi ima trenera koji se uci na Bayernu to je druga pricaVirtu4l je napisao/la: ↑30 maj 2026, 21:35
Prošle godine nakon prve titule sam napisao da je ovo jedna od najpotentnijih ekipa svih vremena i koja može vladati narednih pet godina. Još uvijek ne vidim ekipu i trenera koji im mogu parirati. Uvijek se može desiti loša noć naravno, ali ovako izbalansiran tim odavno nije viđen u fudbalu.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Wilshere10
- Kontakt:
Top3 stopera na svijetu u ovom trenutku. U Engleskoj, bez dileme, najbolji.boki86 je napisao/la: ↑31 maj 2026, 12:48Tako je tebraWilshere10 je napisao/la: ↑31 maj 2026, 11:05Ma njemacki placenik je u drugo poluvrijeme usao tako da okrene ritam utakmice. Samo slijepac to ne vidi. Najjace kad dade zuti Moskeri, navodno zbog odugovlacenja, a ovi sutaju loptu nakon svake pistaljke i nista. Bas bilo ocito sta je cilj.![]()
![]()
![]()
Glavu gore Gabriel, tako je i Ramos jednom promašio, doduše u polufinalu, pa osvojio 4 lige prvaka u narednih 5 sezona I zabio jedno 20 panenki.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Poredis all time great stopera iz najveceg kluba ikad sa igračem koji igra u klubu osrednjeg legacya..
Mislim poredis okolnosti, nerealno izgleda da se i sliĉno može desiti
Ako se pokaže na svjetskom, kupiti ce ga Ćaća u Real
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Slobodno,bice jos jedan u nizu koji je dozivio traume od barcine djecedenimen99 je napisao/la: ↑31 maj 2026, 20:00Ako se pokaže na svjetskom, kupiti ce ga Ćaća u Real
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.