06.06.2026. Panama - Bosna i Hercegovina
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: 06.06.2026. Panama - Bosna i Hercegovina
Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.
Znam da nije tema, ali nikako ne mogu da se pomirim sa cinjenicom da drzavna televizija nece prenositi utakmice sa svjetskog prvenstva ili barem da Arena sport angazuje po ugovoru o djelu nekog od komentatora koji su godinama srcem i dusom komentarisali meceve nase zemlje, prije svega mislim na spahu, igora kristica, marijana itd.
Meni cak nema uzitak utakmica eng.lige kad je prenosi Gabela ili onaj mladi s bradom sto.u intervju-u kaze BiH a ne Bosna i Hercegovina.
Steta, stvarno steta.
Kada je u pitanju mec protiv Paname, iskreno, plasim se povreda, jer takve reprezentacije igraju max u kost. Vjerujem da ce 60ak.min igrati prva postava, a ostali do kraja meca. Mahmic nece biti u prvom planu, Sergej igra na provjereno. Pitanje je ko moze u sredini terena prevagnuti protiv Kanade ili Svicarske. Ako je Memic jedno krilo, Esmir je drugo, i opet Kerim klupa. Lijepo je kad imate i glavobolje koga ubaciti....
Li
Meni cak nema uzitak utakmica eng.lige kad je prenosi Gabela ili onaj mladi s bradom sto.u intervju-u kaze BiH a ne Bosna i Hercegovina.
Steta, stvarno steta.
Kada je u pitanju mec protiv Paname, iskreno, plasim se povreda, jer takve reprezentacije igraju max u kost. Vjerujem da ce 60ak.min igrati prva postava, a ostali do kraja meca. Mahmic nece biti u prvom planu, Sergej igra na provjereno. Pitanje je ko moze u sredini terena prevagnuti protiv Kanade ili Svicarske. Ako je Memic jedno krilo, Esmir je drugo, i opet Kerim klupa. Lijepo je kad imate i glavobolje koga ubaciti....
Li
-
Marokanci58
- Kontakt:
Korisnici telemacha neće moći gledati SP?
BRATSTVO GRAČANiCA
Bit ce na Arenama, vjerovatno na onim Premium. Doplatis 5 KM i gledas.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
Marokanci58
- Kontakt:
**** im telemach majku kao vraćamo arene a ono mi stavilo tri arene na kojima baka prase igra lol easport arena.
Bagra.
Još sad pročita nema RTVBiH i našeg Dzankovića ŠOOOOKKKK
BRATSTVO GRAČANiCA
Nadam se da nece uvesti da ti i ne moze gledati rahatMarokanci58 je napisao/la: ↑31 maj 2026, 13:15**** im telemach majku kao vraćamo arene a ono mi stavilo tri arene na kojima baka prase igra lol easport arena.
Bagra.
Još sad pročita nema RTVBiH i našeg Dzankovića ŠOOOOKKKK
Puno je 100 eura. 50 maxKljukusar je napisao/la: ↑31 maj 2026, 14:09Uzms brate iptv od nekog, ja placam godisnje 100 eura i mirna Bosna. Proslo svjetsko gledao i ovo cu.....na kojem god kanalu hoces, Arena ili neki Indijski sportski kanal....
naprijed rejal
Vasilj
Dedic Katic Muharemovic Kolasinac
Bajraktarevic Sunjic Mahmic Alajbegovic
Dzeko Demirovic
Dedic Katic Muharemovic Kolasinac
Bajraktarevic Sunjic Mahmic Alajbegovic
Dzeko Demirovic
I danas bez treninga.
Najmanji je problem platiti, kad imas kvalitetne komentatore, koji ti od utakmice njemacke 3 lige naprave uzitak. Nazalost,.toga ovoga puta nece biti a vidjet cete i komentare nakon prve utakmice protiv KanadeKljukusar je napisao/la: ↑31 maj 2026, 14:09Uzms brate iptv od nekog, ja placam godisnje 100 eura i mirna Bosna. Proslo svjetsko gledao i ovo cu.....na kojem god kanalu hoces, Arena ili neki Indijski sportski kanal....
Samo nek Baho nije komentator i sve je super
Mene blam kad se sjetim njegovog performansa na doceku
"Ima jedan momak sto voli proturiti loptu kroz noge vise nego hljeba se najesti,eeesmiiirrr"

Mene blam kad se sjetim njegovog performansa na doceku
"Ima jedan momak sto voli proturiti loptu kroz noge vise nego hljeba se najesti,eeesmiiirrr"
BUCA POTOK
FUDBALSKI KLUB SARAJEVO
FUDBALSKI KLUB SARAJEVO
-
Sarajevolimvo
- Kontakt:
sprema ih ifeta, ide pobjeda
Uzela zena godisnji od danas vraca se na jesen
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- BenjooJutub
- Kontakt:
Ja placam 20e godina dana
Dje to kruha ti
naprijed rejal
- BenjooJutub
- Kontakt:
Ja godinama kupujem na Aliexpressu od Kineza.. sada je cijena za godinu cini mi se oko 60-70 KM, mrni ova lista istice u augustu pa cu opek kupovati.
Imam oko 27000 programa, a sto se tice ex-yu sportskih, imaju svi moguci, svi sportklubovi, sve arene ukljucujuci i premium.
Lista radi jako dobro, potrebno je da imas solidan internet i da je stabilan (pozeljno najmanje 10 mbps - toliko je kod mene).
Tog Kineza od kojeg kupujem imam na whatsappu, ako neko hoce broj, neka se javi u pp. Provjereno dobro radi. Moze se uzeti i test 24h pa probati za svaki slucaj, to je, jasno, besplatno.
Imam oko 27000 programa, a sto se tice ex-yu sportskih, imaju svi moguci, svi sportklubovi, sve arene ukljucujuci i premium.
Lista radi jako dobro, potrebno je da imas solidan internet i da je stabilan (pozeljno najmanje 10 mbps - toliko je kod mene).
Tog Kineza od kojeg kupujem imam na whatsappu, ako neko hoce broj, neka se javi u pp. Provjereno dobro radi. Moze se uzeti i test 24h pa probati za svaki slucaj, to je, jasno, besplatno.
27000 programa231983 je napisao/la: ↑31 maj 2026, 22:03Ja godinama kupujem na Aliexpressu od Kineza.. sada je cijena za godinu cini mi se oko 60-70 KM, mrni ova lista istice u augustu pa cu opek kupovati.