Nema on tu šta izbjegavati, vjerovatno je novim ugovorom vezan za to da se meč sa Fabjanom desi
FNC
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: FNC
- AshburtonG
- Kontakt:
Pa kleo se par puta u kcerku, kako nece doci do revansa.
Instantni revanš borbe u kojoj je prvak završio izazivača legitimno, bez ikakvih repova nakon 3 minute, za već 3 mjeseca, nema nikakvog smisla sa sportskog aspekta. Pogotovo ne u organizaciji koja želi biti ozbiljna, a ne cirkusijada.
U odbranu im ide jedino to da im je to trenutno najgora kategorija, koja je stagnirala baš dugo i osim Vrtačića nema pravog izazivača, a i Andi se očigledno ne planira vraćati.
Ali ako žele Đaniju dalje graditi karijeru neka se potrude, pa mu dovedu kvalitetnog protivnika.
U odbranu im ide jedino to da im je to trenutno najgora kategorija, koja je stagnirala baš dugo i osim Vrtačića nema pravog izazivača, a i Andi se očigledno ne planira vraćati.
Ali ako žele Đaniju dalje graditi karijeru neka se potrude, pa mu dovedu kvalitetnog protivnika.
Da je ilic dobio prvaka, pa da prvak trazi revans OK.
Ovako, revans nema nikakvu logiku, osim da na nekakvom laznom hajpu prodaju dodatne ulaznice i ppv.
Zna se svugdje, kad izazivac zijani, mora odraditi bar 3 borbe, da bi mozda opet dobio sansu za napad na titulu.
Ovako, revans nema nikakvu logiku, osim da na nekakvom laznom hajpu prodaju dodatne ulaznice i ppv.
Zna se svugdje, kad izazivac zijani, mora odraditi bar 3 borbe, da bi mozda opet dobio sansu za napad na titulu.
Djani treba vise borbi i izazova, samo tako moze napredovati i da vidimo njegov domet, Ilica bi dobio u 10 od 10 borbi. Pohvala za FNC sinoc, jedino stavljanje Vase na card i ona muzika je vrijedjanje svih nas koji smo platili da ono gledamo, sad ako se zeli na stepenicu vise i ozbiljniji nivo Vaso i sl. cirkusanti nemaju sta da traze u organizaciji. Plus ako se onoliko preskoci vaga nema borbe, jer da Stosic nije prezivio onaj udarac ko te pita poslije, Hardy je imao ogromnu prednost u kilazi.
Zadnja izmjena: Denno, dana/u 31 maj 2026, 13:22, ukupno mijenjano 1 put.
embrace the chaos
- Slatinash_7
- Kontakt:
Ja ne znam kako se Fabijan borio i sa Stošićem i sa Ilićem, jbt između njih je 20 kg razlike,čovjek stvarno ne bira i dobit će sigurno još jedan top meč i uletit će na jedan short notice..
Ilić razočarao, borba nekakva, razmahali se rukama, meni ono ništa ni s čim..
Vaso bi ovdje i od vuk moba izgubio, poluudarac u jetru pade ko pokošen.
Spahović loš, baš nema šanse protiv boljih boraca
Šteta za Truščeka ali ne znam ko je ocekivao da on pobijedi
Ilić razočarao, borba nekakva, razmahali se rukama, meni ono ništa ni s čim..
Vaso bi ovdje i od vuk moba izgubio, poluudarac u jetru pade ko pokošen.
Spahović loš, baš nema šanse protiv boljih boraca
Šteta za Truščeka ali ne znam ko je ocekivao da on pobijedi
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
Spahovic ima sjebano koljeno, njegova sansa je bila samo da na startu nesto pogodi, u takvom stanju kad borba ode na distancu nema sta traziti ni protiv koga.
embrace the chaos
Forgi najavio nekoliko evenata u Njemačkoj i Austriji za kraj ove i slijedeću godinu na pressu, te rekao kako će sve češće biti u DACH regiji.
Nadam se da ovo ne ode FFC putem. Austrija, Njemačka pa neka Grčka, Poljska i na kraju ključ u bravu.
Moraju poraditi na nekim stvarima. Kao prvo, dosta je Vase, Krofaka, Jankele, Želve i takvih boraca koji nisu više bitni nikome. Toliko me smorio meč Jankele i Krofaka jer me stvarno nije bilo briga ko će dobiti, bilo bi mi najdraže da su obojica izgubili nekako.
Kao drugo, Trušček je za penzije. Kao treće, Greg Hardy je sramota za ovu organizaciju
Kao četvrto, trebaju biti strožiji u vidu muzike za ulaske. Nema potrebe da se pušta Thompson ili ono Bojkovićevo.....šta god da je u ozbiljnoj organizaciji.
Kao peto, ako ti šampion nema pojma engleski, nabavi mu prevodioca. Kraska nabada kao neki 5godišnjak.
Main event u Osijeku im je izgleda Šikić vs Pejić, eto koliko ozbiljno sami sebe shvataju.
Nadam se da ovo ne ode FFC putem. Austrija, Njemačka pa neka Grčka, Poljska i na kraju ključ u bravu.
Moraju poraditi na nekim stvarima. Kao prvo, dosta je Vase, Krofaka, Jankele, Želve i takvih boraca koji nisu više bitni nikome. Toliko me smorio meč Jankele i Krofaka jer me stvarno nije bilo briga ko će dobiti, bilo bi mi najdraže da su obojica izgubili nekako.
Kao drugo, Trušček je za penzije. Kao treće, Greg Hardy je sramota za ovu organizaciju
Kao četvrto, trebaju biti strožiji u vidu muzike za ulaske. Nema potrebe da se pušta Thompson ili ono Bojkovićevo.....šta god da je u ozbiljnoj organizaciji.
Kao peto, ako ti šampion nema pojma engleski, nabavi mu prevodioca. Kraska nabada kao neki 5godišnjak.
Main event u Osijeku im je izgleda Šikić vs Pejić, eto koliko ozbiljno sami sebe shvataju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.