Tracy3McGrady je napisao/la: ↑31 maj 2026, 12:31Nek priča ko sta hoće, mi ljepše dresove nismo nikad imali.
![]()

Realno zauvijek najjednostavniji i najljepsi.
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Tracy3McGrady je napisao/la: ↑31 maj 2026, 12:31Nek priča ko sta hoće, mi ljepše dresove nismo nikad imali.
![]()

Nije džaba onaj Stambolić dizajner, plava grmi.Tracy3McGrady je napisao/la: ↑31 maj 2026, 12:31Nek priča ko sta hoće, mi ljepše dresove nismo nikad imali.
![]()
Yebo ti te čača jednostavni za tu švabsku generičku krpu od dresaPSV je napisao/la: ↑31 maj 2026, 12:37Tracy3McGrady je napisao/la: ↑31 maj 2026, 12:31Nek priča ko sta hoće, mi ljepše dresove nismo nikad imali.
![]()
Realno zauvijek najjednostavniji i najljepsi.![]()
![]()
Polizes mi mosnje zajedno sa novim dresom.emir_ je napisao/la: ↑31 maj 2026, 13:00Yebo ti te čača jednostavni za tu švabsku generičku krpu od dresaPSV je napisao/la: ↑31 maj 2026, 12:37Tracy3McGrady je napisao/la: ↑31 maj 2026, 12:31Nek priča ko sta hoće, mi ljepše dresove nismo nikad imali.
![]()
Realno zauvijek najjednostavniji i najljepsi.![]()
![]()
Definitovno najoriginalniji dres koji smo imali.Tracy3McGrady je napisao/la: ↑31 maj 2026, 12:31Nek priča ko sta hoće, mi ljepše dresove nismo nikad imali.
![]()
Da, na igracima izgleda bas brutalno. Nadam se da ce i bijeli dobro izgledati.Tracy3McGrady je napisao/la: ↑31 maj 2026, 12:31Nek priča ko sta hoće, mi ljepše dresove nismo nikad imali.
![]()
Mi uopće nemamo direktan ugovor sa Kelme.
Ma jok ba, raja unaprijed zna da ne valja.Tracy3McGrady je napisao/la: ↑31 maj 2026, 12:31Nek priča ko sta hoće, mi ljepše dresove nismo nikad imali.
![]()
Bravo majstore, odlično rečeno.Shategabri je napisao/la: ↑01 jun 2026, 09:02Ma jok ba, raja unaprijed zna da ne valja.Tracy3McGrady je napisao/la: ↑31 maj 2026, 12:31Nek priča ko sta hoće, mi ljepše dresove nismo nikad imali.
![]()
Prođeš kroz teme na forumu, sve neka negativnost, defetizam, isto gomila luzera na jednom mjestu.
mozes li poslati odakle narucujes te dresove?viKK je napisao/la: ↑30 maj 2026, 16:34Na onim prošlim dresovima su kinezi skinuli font 1/1, kelme logo je uvijek bio trunku prevelik mislim. Opet daleko bolje od turskih kopija sa pijace koje pored toga što imaju pogrešan font skoro uvijek, nakrivljen logo, random gluposti imaju i primjetno lošiji materijal. Sve je to sintetika da se razumijemo (i ono što igrači nose je sintetika samo drugačija kombinacija nekih različitih materijala), ali kineska ustvari ima sitne perforacije na sebi da budu prozračni, kao što dres treba.
Planirali su to na Koševu, al se ništa nije vidjelo od sivila i crnila plus svi igrači su izgledali depresivno. Pa će završit u Americi.Coolpanda24 je napisao/la: ↑01 jun 2026, 12:57Da li neko ima info da li je odrađeno profi slikanje igrača u dresovima za stranicu saveza? Nema smisla da pola igrača ima adidas dresove na sebi, pola Kelme. Imali su vremena za mnoge stvari![]()
Jos kada legne bedz SP i debitanti to ce super izgledati.emir_ je napisao/la: ↑31 maj 2026, 14:36Definitovno najoriginalniji dres koji smo imali.Tracy3McGrady je napisao/la: ↑31 maj 2026, 12:31Nek priča ko sta hoće, mi ljepše dresove nismo nikad imali.
![]()
A sta se stvarno desilo na Kosevu? Zasto igraci nisu bili raspolozeni?Donnie Darko je napisao/la: ↑01 jun 2026, 13:38Planirali su to na Koševu, al se ništa nije vidjelo od sivila i crnila plus svi igrači su izgledali depresivno. Pa će završit u Americi.Coolpanda24 je napisao/la: ↑01 jun 2026, 12:57Da li neko ima info da li je odrađeno profi slikanje igrača u dresovima za stranicu saveza? Nema smisla da pola igrača ima adidas dresove na sebi, pola Kelme. Imali su vremena za mnoge stvari![]()
Pa ništa, desilo se ono što se uvijek dešava na Koševu. Jedino ne znam kako se desilo to da nije bilo kiše.dinoze je napisao/la: ↑01 jun 2026, 13:44A sta se stvarno desilo na Kosevu? Zasto igraci nisu bili raspolozeni?Donnie Darko je napisao/la: ↑01 jun 2026, 13:38Planirali su to na Koševu, al se ništa nije vidjelo od sivila i crnila plus svi igrači su izgledali depresivno. Pa će završit u Americi.Coolpanda24 je napisao/la: ↑01 jun 2026, 12:57Da li neko ima info da li je odrađeno profi slikanje igrača u dresovima za stranicu saveza? Nema smisla da pola igrača ima adidas dresove na sebi, pola Kelme. Imali su vremena za mnoge stvari![]()
Trenutno korisnika/ca: Biscione, BosnianDragon2024, GG3, Mocvara1991, ovisnik, random11, rukometubih23, StevieG8, tuzlanskinacin, visarionovich i 70 gostiju.