To što su ga slagali da je Gareth Bale je druga tema.
Gledaj smradine
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Da samo vi tamburate pa da se gube titule zbog vas to bi i bilo neko dostignuce .Ako nisi promijetio Chelsea ovih godina tamburaju svi hahahWilshere10 je napisao/la: ↑31 maj 2026, 11:43"Arsenal docekao raspad Chelsea"
Tamburamo ih kao mlade majmune vec 5 godina i sad smo kao docekali njihov raspad. Aha, jeste.![]()
Skakutanjem izgubi snagu dok dođe do šuta. Ali će na FIFI zato imati unikatno izvođenje penala.
Ma Safonovu sinoc trebalo samo gol pogoditi,ali eto nisu bili u stanju ,Raya svoje odradio skinuo je jedan penal i da je Gabriel pogodio vrlo vjerovatno se Raya mogao proslaviti ali eto neko i izgubiti moraFinn je napisao/la: ↑31 maj 2026, 14:06Ko da mi se cini da je to skakutanje i zamrlo nekako u zadnje vrijeme, iznenadih se kad vidjoh ovo sinoc.
Kako smo mi kao drustvo grohnuli ,pa ti imas vise od 15 godina ,oj zivote srusena šupo
Bogami od lika koji izjednacije Mectomineya sa Riceom,za Artetu kaze da nikada nece osvojiti LP i jos raznoraznih nebuloza do toga da su i Guehi i Eze precjenjeni ,stvarno sam misliio da znas nesto od fudbalu kad ono ti nemč pojma kao i velik vecina nas ovdjeLenyYoro15 je napisao/la: ↑31 maj 2026, 14:59Guehi izbi City titulu lige, a Eze izbi Arsenalu titulu prvaka Evrope. Standardno precijenjivanje engleskih polovnjaka iz manjih klubova.
Malo pažljivije čitaj moje postove.topnik1 je napisao/la: ↑31 maj 2026, 16:19Bogami od lika koji izjednacije Mectomineya sa Riceom,za Artetu kaze da nikada nece osvojiti LP i jos raznoraznih nebuloza do toga da su i Guehi i Eze precjenjeni ,stvarno sam misliio da znas nesto od fudbalu kad ono ti nemč pojma kao i velik vecina nas ovdjeLenyYoro15 je napisao/la: ↑31 maj 2026, 14:59Guehi izbi City titulu lige, a Eze izbi Arsenalu titulu prvaka Evrope. Standardno precijenjivanje engleskih polovnjaka iz manjih klubova.![]()
Da, to kazem. U trenutku kad ste najveca sprdnja lige i kompletnog fudbala, vi ismijavate prvaka lige. Nadrealno.darker10 je napisao/la: ↑31 maj 2026, 13:43Da samo vi tamburate pa da se gube titule zbog vas to bi i bilo neko dostignuce .Ako nisi promijetio Chelsea ovih godina tamburaju svi hahahWilshere10 je napisao/la: ↑31 maj 2026, 11:43"Arsenal docekao raspad Chelsea"
Tamburamo ih kao mlade majmune vec 5 godina i sad smo kao docekali njihov raspad. Aha, jeste.![]()
Naravno da vas se sprda.Niko zadnjih 20g nije vise srao o ljepoti fudbala od fanova Arsenala ,a sad zivite za bunker i dalekometni out Declana RiceaWilshere10 je napisao/la: ↑31 maj 2026, 16:56
Da, to kazem. U trenutku kad ste najveca sprdnja lige i kompletnog fudbala, vi ismijavate prvaka lige. Nadrealno.![]()
I sta je tu cudno ,pa to rade svidarker10 je napisao/la: ↑31 maj 2026, 17:29Naravno da vas se sprda.Niko zadnjih 20g nije vise srao o ljepoti fudbala od fanova Arsenala ,a sad zivite za bunker i dalekometni out Declana RiceaWilshere10 je napisao/la: ↑31 maj 2026, 16:56
Da, to kazem. U trenutku kad ste najveca sprdnja lige i kompletnog fudbala, vi ismijavate prvaka lige. Nadrealno.![]()
![]()
Pa kad ce stavit, odose sutra svi u reprezentacije.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.