Zar mislis da je ovaj imbecil Combatante poznaje istoriju ovih prostora, vlastitog naroda ili abrahamskih religija generalno? Ono je odraslo na guslama. Potcjenjujes koliko su neobrazovani ljudi kojima se obracas.rishovski je napisao/la: ↑31 maj 2026, 15:04Nikad ovdje narod ne moze skontat da je religija privatna stvar i da se ničiji preci ako se ide do kraja nisu rodili ni kao pravoslavci ni kao katolici a ni kao muslimani.
Ako ćemo ići logikom 3 glupa naroda u BiH onda su svi izdali vjeru tamo nekih predaka,samo je važno vratiti se malo više unazad a ne samo do dolaska Osmanlija na ove prostore.![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Jojj sta im uradi 30 hiljada pitara- ljiljana na svome kosevu
Sta ce tek biti kad nas dodje 60 hiljada na merlinov koncert? Pa ovi ce se svi samoubiti

Sta ce tek biti kad nas dodje 60 hiljada na merlinov koncert? Pa ovi ce se svi samoubiti
-
19vendetta87
- Kontakt:
Zasto ja ovo tek sad vidim?
Kad je Muftic bio u kristalnih 11, a Hadzikic bio sesti s Velezom na tabeli, tad se nesto nisu bunili.
Kad je Muftic bio u kristalnih 11, a Hadzikic bio sesti s Velezom na tabeli, tad se nesto nisu bunili.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Hahahahahahahahahahaahah19vendetta87 je napisao/la: ↑31 maj 2026, 15:29Zasto ja ovo tek sad vidim?![]()
Kad je Muftic bio u kristalnih 11, a Hadzikic bio sesti s Velezom na tabeli, tad se nesto nisu bunili.![]()
Odjednom selektor ne valja. PiCHke pijačarske.
-
Marokanci58
- Kontakt:
Nabacio nick Robijaši, piše na forumu koji su svi njegovi napustili i još sve za vrijeme dok Čelik organizuje proslavu decenije oporavka klubaRobijasiZenica1988 je napisao/la: ↑31 maj 2026, 14:44Ne mogu da vjerujem oko cega se raspravljaju majko moja.
Postoji samo 1 prava ispravna zastava a to su ljiljani.
Kome smetaju neka crkne od ljubomore,ne preostaje mu nista drugo.A ova zastava je zastava pod kojom je priznata ova država i bolja je a i ljepša od ove trenutne nametnute zastave.
BRATSTVO GRAČANiCA
Gdje si procitao da selektor ne valja? Nisu vam ovdje jazavci koji radi klupskih interesa okrecu ledja selektoru reprezentacije koji radi odlican posao od kad nas je preuzeo.
19vendetta87 je napisao/la: ↑31 maj 2026, 14:34Islamskih koljaca? Jesu li onda Njemci bili katolički koljači ili su samo nacisti?
Naravno, bili su, između ostaloga, protestanski i katolički koljači, propaganda tada je bila spajanje starih religija s novim rasnim pogledima , praktički pravili novu religiju i udaljivali narod od postojećih.
Promašio si temu, poanta je da većina Bošnjaka nisu ništa manji nacionalisti od Hrvata i Srba, što ne znači nužno ništa loše, samo nema baš smisla to istovremeno pokazivati i skrivati idejom građanstva.
Samo Široki!
- LondonBlues
- Kontakt:
Zabiravili su navest 6utakmica 6 golova od Bilbije.19vendetta87 je napisao/la: ↑31 maj 2026, 15:29Zasto ja ovo tek sad vidim?![]()
Kad je Muftic bio u kristalnih 11, a Hadzikic bio sesti s Velezom na tabeli, tad se nesto nisu bunili.![]()
Vladari i rekorderi bh fudbala.
MO=HSKZ
MO=HSKZ
Malo edukacije nije naodmet.
Vjera nema veze ni sa nacijom,ni sa krvlju,već sa ubjedjenjem.
Vjera nema veze ni sa nacijom,ni sa krvlju,već sa ubjedjenjem.
I asistenciju za Bilbiju u revansu finala kupa.LondonBlues je napisao/la: ↑31 maj 2026, 15:49Zabiravili su navest 6utakmica 6 golova od Bilbije.19vendetta87 je napisao/la: ↑31 maj 2026, 15:29Zasto ja ovo tek sad vidim?![]()
- svrakino1921
- Kontakt:
-
RobijasiZenica1988
- Kontakt:
Aha,mislim da smo prvi ikad koji smo u nižim ligama imali ikakvu koreografiju a posebno ovakvu.Vorovus je napisao/la: ↑31 maj 2026, 15:05Jel ona što se najavljuje na pres konferenciji?RobijasiZenica1988 je napisao/la: ↑31 maj 2026, 13:47Danas ide jedna brutalna koreografija,iz pazite sad "Druge lige Bosne i Hercegovine"...
Naravno ako narod ispostuje sve,Robijasi su sve pripremili uradili i sad je samo na običnom narodu da se pokaže.
A ti Marokanac si mentalni patuljak i nemam namjeru ulazit u diskusiju sa tobom.Dovoljno je vidjeti tvoje postove.
-
RobijasiZenica1988
- Kontakt:
Ma joj opet nam čitaš forum,hvala ti,bas lijepo od tebesvrakino1921 je napisao/la: ↑31 maj 2026, 16:12Hajd ti nekom pijanom debilu objasni da podigne i drzi 3 minute najlon. A tek ovi s mobitelima koji hoce sve da snime pa im je bitnije da oni uhvate sliku dobru nego da drze papir.
Tako da naoruzajte se saburom jer trebace zivaca dobrih.
![]()
Tačno kad pomisliš da si u životu nagledo se svakakvih budala,onda udjes na forum i pitaš se dokle idu granice ljudske gluposti.
E čuj, prva koreografija ikad u nižim ligama. Šta čovjeka sve zatekne na ovom forumu, da se slediš.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
-
RobijasiZenica1988
- Kontakt:
A da ti majstore mozda posjetiš oftamologa?
Vidis li ti rijec "mislim"?
Il samo trolas ko i ostali mrtvaci ovde.
A naravno mislio sam na naše niže lige...
Sta je netacno u postu koji si citirao?KONTRASVIH je napisao/la: ↑31 maj 2026, 14:44Nemoj nas vise ti branit molim teArgentina je napisao/la: ↑31 maj 2026, 13:26Ova zastava i simboli su vise hrvatski nego bosnjacki. Greska je odricanje ljiljana i zastave, koju nece naravno hrcatska politika priznati. Ali historija se ne moze izbrisati plus za izgled ove zastave su najvise Hrvati zasluzni.
Nepotrebna kontra svih naroda u bezi ove zastave, kao i odricanje, ali prisvajanje. Ne vrijedja nikoga, jedna od rijetkih zajednickih stvari.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
- svrakino1921
- Kontakt:
Upozoravajte ljude do sebe, posebno na zapadu, pojma nemate koji trud se uložio. A koreografija izgleda brutalno, pizda ko ostane kuci.
Ne znam je li do vrućine ali za sad slabo raje na stadionu...koreografija beton
Ne znam je li do vrućine ali za sad slabo raje na stadionu...koreografija beton
Kotromanici se nisu izjasnjavali kao pripadnicidanasnjih nacija, niti ima vjerodostojnih dokumeneta da se spominju u njihovim spisima danasnje nacije. Bosnjanin nije isto sto i Bosnjak (Dinamika jezika kroz vijekove, ali opsirna tema. Da skratim, najblizi prevod toga je Bosanac. Npr na njemackom jeziku ti je najbolji primjer toga).Beli98 je napisao/la: ↑31 maj 2026, 14:33Argentina, ovo sto ti radis je tesko skrnavljenje historije. Kakvi covjece srpski mitovi? Historijske cinjenice poredis sa srpskim guslanjem? Ja razumijem da je vjera u danasnje vrijeme glavni izvor identiteta, nazalost. Ali, ja svijet ne posmatram tako. Kotromanici nisu bili ni Srbi ni Hrvati to je tacno, bili su BOSNJANI. Bili su bogumili, heretici (nevjernici), ako pitas Vatikan. Sta su bili njihovi preci? Pojma nemam, vjerovatno sljedbenici jos nekih "paganskih" religija u to vrijeme. Katolicanstvo je doslo iz Rima, Islam od Istanbula. Niti jedna od danasnje 3 religije u Bosni i Hercegovini i na Balkanu nije autohtona. Ljudi moji, u kamenom dobu su se obozavali kipovi, hocemo li ici do samog pocetka? Mozda su se moji najstariji preci klanjali nekakvom totemu, sta mene briga za to? U to vrijeme to je bila njihova vjera, i ja to postujem. Mozda su moji blizi preci bili katolici, mozda su poginuli kao bogumili, ja nemam problem sa tim stvarima. Vjera odrzava covjeka, to je normalna stvar. Cijela Skandinavija je obozavala nekakve drvene statue i sta ja znam, pa eto ih sad, sve krscani. Za 1000 godina, Boga pitaj kakva ce biti religijska struktura Europe. I za tih 1000 godina simbol ljiljana nece biti nista manje bosnjacki nego sto je danas.Argentina je napisao/la: ↑31 maj 2026, 14:10Ta prica iskreno je losa kopija srpskih mitova. Sve je srpsko, zrak, livada, planina itd. Na kraju planeta i covjecanstvo postoji milione godina, a ove nase nacije su stare do 1000 godina. Realno smijesno.Beli98 je napisao/la: ↑31 maj 2026, 13:57
E cuj zastava vise hrvatska, pa je.be mu mater jeste imali historiju u skoli? Da je to ikad bilo njihovo, mislis da bi se tek tako odrekli? Najveci problem ovdje je sto se religija izjednacava sa nacijom. Zasto je njihov simbol? Ako su Bosnjaci ovdje autohton narod, ako je kralj Tvrtko za sebe rekao da je Bosnjanin, ako je on imao 6 ljiljana na zastavi... Kako onda moze bit vise hrvatska zastava? Covjece, Hrvatska je kroz historiju vecinom bila vazalna drzava, rijetko kad su bili samostalni. Kako mozete tako ponizavati sami sebe tim komentarima? Nasi su, da bi se branili od turaka presli na katolicanstvo, uzeli katolicku krunu jer su tako htjeli osigurati pomoc od pape i Vatikana, koju naravno nisu dobili. Pa djeca kraljice Katarine su zavrsila u Istanbulu, presli na Islam kasnije. Po toj vasoj logici to nije njihova zastava? Kako ste toliko ograniceni? Vjera se mijenja, prisvaja, odbacuje.... Nekad po potrebi, nekad po osjecajima. Tacno je da su hrvatski politicari imali veliki doprinos u vracanju te zastave, to niko ne spori, ali za ljiljane reci da je vise hrvatski simbol nego bosnjacki, pa to je ludost.
Ako vec nemate o cemu pisati, onda se manite i mlataranja gluposti.
Ko su svi ti narodi bili prije toga? Pitam jer je to prisvajanje i velicanja svoje nacije nepotrebno. Srbi prednjace, a ostali ili su glupi da vide greske gdjenih je to dovelo ili su razlike u nacijama minimalne neka svako skonta za sebe.
Kotromanici nisu bili ni Hrvati, ni Bosnjaci, ni Srbi. Imali su kraljevinu, a navedene nacije su nasljednici iste. Na kraju, nasljednici mogu biti i bez religije.
Ljiljan je generalno katolicki simbol (slazem se, greska sto sam napisao hrvatski. Isao sam iskreno na to da generalno katolici kod nas Hrvati). Pogledaj cijelu zapadnu Evropu. A i oni su ga nekad prije toga preuzeli i tako dalje.
P.S. Od svih nacija, svi lazu da su neke vjere/religije. Lako je reci, ali se treba ponasati u duhu vjere i religije. Tako da su kod nas sve vjernici na baterije.
I na kraju, ponavljam. Ova zastava je svacija i zajednicka, simboli su koji su iz historije svih nas, ne vrijedja nikoga, ima utemeljenje par stoljeca. Preglupo je odricanje, kao i forsiranje. Jedna od rijetkih stvari oko koje nema arfumenata za svadju i prepirku, ali ocito da kod nas zive bas glupi i retardirani ljudi, nazalost.
30 sekundi i 3 pitanja za AI, sto danas moze svako uradit. Morao sam nakon dugo vremena paliti incognito, da mi neko ne vidi historiju i ovu bruku od pitanja.
Slazem se da nije bitno ko je sta bio, sta je sada i sta ce biti. Nacija je izmisljena stvar, podlozna jos milionima promjena, kao i drzave. Treba uvazavati sta god ko odluci da je.
I da se vratim opet na vec napisano. Zastava sa ljiljanima ne vrijedja nikoga, ima uporiste i argumente da je simbol svih ljudi na ovim podrucjima imali naciju i ne, bili pripadnici neke religije ili ne. Prisvajanje ljiljana samo za sebe ili negiranje ili pljuvanje je preglupo. Inat i postupak bez mozga.
Prvak NR BiH: 1946
Mislio sam da ste malo napredovali po pitanju mentaliteta.RobijasiZenica1988 je napisao/la: ↑31 maj 2026, 16:13Aha,mislim da smo prvi ikad koji smo u nižim ligama imali ikakvu koreografiju a posebno ovakvu.Vorovus je napisao/la: ↑31 maj 2026, 15:05Jel ona što se najavljuje na pres konferenciji?RobijasiZenica1988 je napisao/la: ↑31 maj 2026, 13:47Danas ide jedna brutalna koreografija,iz pazite sad "Druge lige Bosne i Hercegovine"...
Naravno ako narod ispostuje sve,Robijasi su sve pripremili uradili i sad je samo na običnom narodu da se pokaže.
Pres konferencije kluba ne sluze za to da vodja Robijasa prica koliko su imali ljudi na gostovanjima nekad, a koliko sad, niti sluze za to da se na njima najavljuje koreografija.
I ti koji najavljus "brutalne koreografije" po forumu se odlicno uklapas u taj cirkus.
Da da prva koreografija i kad u drugoj ligiRobijasiZenica1988 je napisao/la: ↑31 maj 2026, 16:21A da ti majstore mozda posjetiš oftamologa?
ko zna koliko ti imas godina

Zadnja izmjena: fukara87, dana/u 31 maj 2026, 16:46, ukupno mijenjano 2 puta.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫