Grupa B (Kanada, Bosna i Hercegovina, Švicarska, Katar)
Re: Grupa B (Kanada, Bosna i Hercegovina, Švicarska, Katar)
Kanadi se povrijedio Marcelo Flores 22 god - LW €4.5m
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Švica u 15h u najjačem sastavu protiv Jordana, prenos na Arena 4 Premium.
Rezultat je trend, ideal je vječan!
- Goalgetter
- Kontakt:
Svicarska upravo igra protiv Jordana.
Igraju u 3-4-3 sistemu, ovo mi se na prvi pogled i cini kao njihov najbolji sastav sto su izveli.
Igraju u 3-4-3 sistemu, ovo mi se na prvi pogled i cini kao njihov najbolji sastav sto su izveli.
- PeppermintSA
- Kontakt:
Logično.Goalgetter je napisao/la: ↑31 maj 2026, 15:01Svicarska upravo igra protiv Jordana.
I Škotska je juce izašla u najboljem sastavu. Samo mi izigravamo bijesne gliste i slušamo demagogiju o “planu B”.
Pa evo Ceska igra u 4, pa nisu u najjacem sastavu. Kao da bi sta puno promijenilo i da smo izasli u petak u najjacem sastavu.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Najviše me interesuje kako cemo odigrati protiv Švicaraca, jaki su nema šta a i uigrani su zajedno dosta vremena. Ako bude X na konju smo realno.
Mora se dobro takticki pripremit protiv njih, imaju oni naravno i propusta, nisu perfektni.
Mora se dobro takticki pripremit protiv njih, imaju oni naravno i propusta, nisu perfektni.
- akisarajevo92
- Kontakt:
i ovaj Manzambi vec vrijedi 50 miliona 
Don't believe the hype.
A statistika mu malo jaca od kisele vode
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- akisarajevo92
- Kontakt:
Da se Dzeko pojavio prije dvije godine i uzeo titulu sa Wolfsburgom ove sezone vjerovatno ne bi vrijedio kao ovaj crnjo iz Freiburga sa 7 golova u 40 meceva
Don't believe the hype.
crnjo odveo klub u finale evropske lige. 20 godina. da je nas, proglasili bi ga na forumu za top 3 talenta svijeta.
svicarska bi trebala izdominirati grupu, ako realno gledamo. imaju iskustvo, uigranost, cvrstocu, dobre pojedince.
svicarska bi trebala izdominirati grupu, ako realno gledamo. imaju iskustvo, uigranost, cvrstocu, dobre pojedince.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
U prvom tri komada od čega dva penala.. Drugi gol je pokazao svu taktičku talašiku Jordana.. Golman, asistent i strijelac dirali loptu..
Švica raznovrsna.. Trokut na krila, šut sa distance, lopte između linija, lopte preko zadnje linije..
Xhaka motor, opet dinamika sva preko njega.. Još uvijek dolazi na povratnu na šut..
Ovo u drugom poluvremenu se nema šta gledati...
Švica raznovrsna.. Trokut na krila, šut sa distance, lopte između linija, lopte preko zadnje linije..
Xhaka motor, opet dinamika sva preko njega.. Još uvijek dolazi na povratnu na šut..
-
napapijri1987
- Kontakt:
Kako je paklen xhaka covjece. Znaci sve krece od njega,nema napada da on ne dobije loptu i uvijek ali gotovo uvijek izabere najbolje rjesenje. Loptu u zraku koju bi preko 90% igraca igralo glavom on nogom iz prve proslijedi na krilo. Bit ce bas j.ebeno protiv njih na sredini.damir_82 je napisao/la: ↑31 maj 2026, 16:46U prvom tri komada od čega dva penala.. Drugi gol je pokazao svu taktičku talašiku Jordana.. Golman, asistent i strijelac dirali loptu..
A i ti se kacis na komentare ove dvojice sto fudbal gledaju kroz statistiku..
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Ali se zato svrsava ovdje kao da je 25 golova lik dao...akisarajevo92 je napisao/la: ↑31 maj 2026, 16:26Da se Dzeko pojavio prije dvije godine i uzeo titulu sa Wolfsburgom ove sezone vjerovatno ne bi vrijedio kao ovaj crnjo iz Freiburga sa 7 golova u 40 meceva
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Zatvoriće to Benjo i Šunjićnapapijri1987 je napisao/la: ↑31 maj 2026, 16:50Kako je paklen xhaka covjece. Znaci sve krece od njega,nema napada da on ne dobije loptu i uvijek ali gotovo uvijek izabere najbolje rjesenje. Loptu u zraku koju bi preko 90% igraca igralo glavom on nogom iz prve proslijedi na krilo. Bit ce bas j.ebeno protiv njih na sredini.damir_82 je napisao/la: ↑31 maj 2026, 16:46U prvom tri komada od čega dva penala.. Drugi gol je pokazao svu taktičku talašiku Jordana.. Golman, asistent i strijelac dirali loptu..
Tu ćemo morati taktički biti na max, a možemo ih ugroziti sa ofanzivnim kvalitetom sigurno..
Ima li neko da ide u Los Angeles na utakmicu protiv Švicarske?
Gdje će naši navijači biti smješteni? Upravo sam kupio kartu za sekciju C129 pa me zanima gdje će biti naši navijači.
Gdje će naši navijači biti smješteni? Upravo sam kupio kartu za sekciju C129 pa me zanima gdje će biti naši navijači.
FK BORAC BANJA LUKA - ZVANIČNO PODRŽAVA TERORIZAM!
Treba dodati da je Xhaka napravio i katastrofalnu grešku sa krivim dodavanjem unazad za zicer igraču Jordana. Da je naš, već bismo ga tjerali iz reprezentacije nakon togadamir_82 je napisao/la: ↑31 maj 2026, 16:46U prvom tri komada od čega dva penala.. Drugi gol je pokazao svu taktičku talašiku Jordana.. Golman, asistent i strijelac dirali loptu..
Evo jedna detaljnija analiza grupe.
Kolko ja znam nasi su ona strana gdje je Sektor 234 , znaci bices tu blizu nasih navijaca
Trenutno korisnika/ca: AgresivnaHercegovina, Confiance, Google Adsense [Bot], napapijri1987 i 22 gosta.