29.05.2026. BiH - Sjeverna Makedonija
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: 29.05.2026. BiH - Sjeverna Makedonija
Evo link extended highlightsa. obrisite 123 iz linka
https://m.live123tv.sx/enx/showvideo/1563796__/
https://m.live123tv.sx/enx/showvideo/1563796__/
Atletska staza smanjuje blizinu mavijaca i terena skoro 15 m tqko da Zenica i Bilino Polje je za te stvari top samo da se renövira stadion da moze 20.00 primit i natkrivene tribine..dedo26 je napisao/la: ↑31 maj 2026, 10:27Bio sam na Bilinom X puta i sad na Kosevu, 10puta bolja atmosfera na Kosevu je bila
Mozda na TVu se stvori drukcija slika, kad snimaju samo teren. Nije sad da je bilo 24 h navijanje, ali ugl meni je dosta dosta bolje nego u Zenici. Jeste da atletska staza kvari cejf, ali eto.
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Dokle god traje euforija treba repka igrati na Kosevu
30 hiljada ljudi je 30 hiljada ljudi
Kad se vratimo u realnost onda se mozemo vratiti na seoski stadion i igrati pred 8 hiljada ljudi kao u njemackoj cetvrtoj ligi
30 hiljada ljudi je 30 hiljada ljudi
Kad se vratimo u realnost onda se mozemo vratiti na seoski stadion i igrati pred 8 hiljada ljudi kao u njemackoj cetvrtoj ligi
BUCA POTOK
FUDBALSKI KLUB SARAJEVO
FUDBALSKI KLUB SARAJEVO
- svrakino1921
- Kontakt:
dedo26 je napisao/la: ↑31 maj 2026, 10:27Bio sam na Bilinom X puta i sad na Kosevu, 10puta bolja atmosfera na Kosevu je bila. Nit navijam za Zelju, nit Sarajevo, nit Celik. Onako objektivno govoreci, svejedno mi je za oba stadiona, nek bude gdje bude, al 10 puta je bolja atmosfera na Kosevu.
Vjerovatno jer je vise ljudi, pa atuomatski time veci i naboj, i sve. Bas mi je atmosfera bila nevjerovatna sa velikim brojem ljudi, ljiljankama, skakalo se vala, navijalo. Pa onda sa blicevima onim, pa u jednom trenutku vatromet. Meni je bilo predobro. Posle kad sam citao komentare da je atmosfera krs, kontam jel stvarno na TVu tako izgledalo ili ljudi prosto vole kontrirat. Ne znam eto, nek mi neko kaze.
Mozda na TVu se stvori drukcija slika, kad snimaju samo teren. Nije sad da je bilo 24 h navijanje, ali ugl meni je dosta dosta bolje nego u Zenici. Jeste da atletska staza kvari cejf, ali eto.
- svrakino1921
- Kontakt:
De nek prvo taj stadion dovedu u stanje da moze ugostiti mec kvalifikacija.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Bit ću dežurni serator i reći da je ovo problem. Bude li prva utakmica na SP loša vidjet ćemo i totalnu promjenu narativa i onda će svi da dijele ove klipoveCoolpanda24 je napisao/la: ↑31 maj 2026, 17:11https://www.facebook.com/share/r/18axpg ... tid=wwXIfr
Lagano
I još jedan:
https://www.facebook.com/share/r/1apWK5 ... tid=wwXIfr
-
MostarNeretva
- Kontakt:
Ma tvu se dobro culo pogotovo drugo poluvrijeme. Jedino ovako sto mi je bilo neukusno seljober sto je pustio pjesmu Beogradjanka na poluvremeny. Maltene prva pjesma poslije zvizduka Beogradjanka totalno bez takta ikakvog , maknite onog seljobera od razglasa.svrakino1921 je napisao/la: ↑31 maj 2026, 17:16dedo26 je napisao/la: ↑31 maj 2026, 10:27Bio sam na Bilinom X puta i sad na Kosevu, 10puta bolja atmosfera na Kosevu je bila. Nit navijam za Zelju, nit Sarajevo, nit Celik. Onako objektivno govoreci, svejedno mi je za oba stadiona, nek bude gdje bude, al 10 puta je bolja atmosfera na Kosevu.
Vjerovatno jer je vise ljudi, pa atuomatski time veci i naboj, i sve. Bas mi je atmosfera bila nevjerovatna sa velikim brojem ljudi, ljiljankama, skakalo se vala, navijalo. Pa onda sa blicevima onim, pa u jednom trenutku vatromet. Meni je bilo predobro. Posle kad sam citao komentare da je atmosfera krs, kontam jel stvarno na TVu tako izgledalo ili ljudi prosto vole kontrirat. Ne znam eto, nek mi neko kaze.
![]()
![]()
![]()
![]()
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Ma nisi ti nikakav serator, to su činjeniceOikamid je napisao/la: ↑31 maj 2026, 17:23Bit ću dežurni serator i reći da je ovo problem. Bude li prva utakmica na SP loša vidjet ćemo i totalnu promjenu narativa i onda će svi da dijele ove klipoveCoolpanda24 je napisao/la: ↑31 maj 2026, 17:11https://www.facebook.com/share/r/18axpg ... tid=wwXIfr
Lagano
I još jedan:
https://www.facebook.com/share/r/1apWK5 ... tid=wwXIfr![]()
Jedan moj drug, inače teški protivnik narodnjaka, je govorio da u genima svakog od nas čuči jedan mali čojkić sa harmonikom.Coolpanda24 je napisao/la: ↑31 maj 2026, 18:17Ma nisi ti nikakav serator, to su činjeniceOikamid je napisao/la: ↑31 maj 2026, 17:23Bit ću dežurni serator i reći da je ovo problem. Bude li prva utakmica na SP loša vidjet ćemo i totalnu promjenu narativa i onda će svi da dijele ove klipoveCoolpanda24 je napisao/la: ↑31 maj 2026, 17:11https://www.facebook.com/share/r/18axpg ... tid=wwXIfr
Lagano
I još jedan:
https://www.facebook.com/share/r/1apWK5 ... tid=wwXIfr![]()
Džaba sve, ovo je nama/njima u krvi
![]()
Ne samo tada nego i pred izlazak igrača na početku tekme, Beograđanka svira. Yebala mu ona sve seljačkoMostarNeretva je napisao/la: ↑31 maj 2026, 17:59Ma tvu se dobro culo pogotovo drugo poluvrijeme. Jedino ovako sto mi je bilo neukusno seljober sto je pustio pjesmu Beogradjanka na poluvremeny. Maltene prva pjesma poslije zvizduka Beogradjanka totalno bez takta ikakvog , maknite onog seljobera od razglasa.svrakino1921 je napisao/la: ↑31 maj 2026, 17:16dedo26 je napisao/la: ↑31 maj 2026, 10:27Bio sam na Bilinom X puta i sad na Kosevu, 10puta bolja atmosfera na Kosevu je bila. Nit navijam za Zelju, nit Sarajevo, nit Celik. Onako objektivno govoreci, svejedno mi je za oba stadiona, nek bude gdje bude, al 10 puta je bolja atmosfera na Kosevu.
![]()
![]()
![]()
![]()
4-IN-A-ROW
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Pretjeralo se s pjesmama Halida Beslica, I to ne malo. Ali Beogradjanka je bila vrh papanluka!
- dubioza144
- Kontakt:
Dobro je sutit ce se na ovo do prvog kiksa pa cemo onda o Lulicu i kolacimaCoolpanda24 je napisao/la: ↑31 maj 2026, 22:32https://www.facebook.com/share/r/17gywo ... tid=wwXIfr
Nek Ifetu povedu i na SP![]()
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Pa ne kontam sta treba, da ih zatvoris u hotel 24/7? Malu djecu ne mozes tako zatvoriti, a kamoli odrasle ljude. Na kraju krajeva, dobili su slobodno do ponedjeljka, eto sjedit ce u sobama i igrati poker...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
Marokanci58
- Kontakt:
Nesto si pomjesao kapacitet Bilinog je 14 000 bez atletske staze a Koševa oko 21 000 udaljeno do Boga bez dvogledi ne moze uklet stadion mrtvačka atmosfera nikad nikog nismo pobjedili na tom ukletom stadionu a iz Zenice otisli u Brazil i Ameriku. Ta rupčaga gdje ni Makedoniju ne mozemo pobjediti nema ni jedno natkriveno mjesto, da padne kiša kolaps.
BRATSTVO GRAČANiCA
- dubioza144
- Kontakt:
Ma dobro i to je tacno ybg, al mislim da mi ovako kad vidimi sjetimo se onda losih rezultata i Luliceve price pa nas nekako panika uhvati pred ove utakmice sto ce nam puno značiti. A i njima je to sad mozda malo opterecenje pa svako nalazi neki nacin da se rastereti neki ce ovako a neki ce ko Esmir malo se zatvorit.
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Ja sam to neki dan bas napisao. Kad puste Halida, ludilo na tribinama. Kad treba podržati reprezentaciju, muk kao na dženazi.
Ma mi smo generalno zaostao narod, neobrazovan, bez kulture. OK, gostoljubivi, dobri (cesto i previse pa ispadnemo naivni), ali brate da zaostajemo, uh, itekako. Pa ko je još donio harmoniku na teniski meč ba?
Da se razumijemo, volim ja Halida, i svaka normalna osoba u BiH ga voli. Ali tim pjesmama naprosto nije mjesto na stadionu. Krenulo je s Ljiljanima, završiće na Romaniji.
Ma mi smo generalno zaostao narod, neobrazovan, bez kulture. OK, gostoljubivi, dobri (cesto i previse pa ispadnemo naivni), ali brate da zaostajemo, uh, itekako. Pa ko je još donio harmoniku na teniski meč ba?
Da se razumijemo, volim ja Halida, i svaka normalna osoba u BiH ga voli. Ali tim pjesmama naprosto nije mjesto na stadionu. Krenulo je s Ljiljanima, završiće na Romaniji.
Kad mogu drugi Tomsona, možemo mi Halida. Šta ćeš slušat drugo Jalu, Bubu, Helem Nejse, ovog talijana što je pravio pjesmu za svjetsko ?231983 je napisao/la: ↑31 maj 2026, 22:49Ja sam to neki dan bas napisao. Kad puste Halida, ludilo na tribinama. Kad treba podržati reprezentaciju, muk kao na dženazi.
Trenutno korisnika/ca: Biscione, GG3, Kaunas, ovisnik, random11, rukometubih23, StevieG8, tuzlanskinacin, visarionovich i 62 gosta.