Okupljanje u 16.30h ispred sjeverne tribine stadiona Grbavica.
Polazak u korteu prema Zubanpolju u 17.30h.

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

Zar se ne igra na Hadison parku. Koliko sam upućen Zubanpolje je preimenovano u Olimpijski gradski stadion Hadison parkŽeljo 1921 je napisao/la:Za one koji ne znaju
jeste...Omar500 je napisao/la:Jel u pola osam utakmica ?
stole dinamitas vjecni "optimista"... prosle sezone nije vjerovao do laktasa da cemo biti prvaci... hajde sad da ga neko ubijedi u nase sanse... ma nije ga majka rodilaStole iz Bora je napisao/la:Niko ne moze tvrditi da neko voli vise ili manje klub od nekog drugog. Barem ne kad se ne znamo.jovanbl je napisao/la:i sad ti mislis da vise volis zeljeznicar od stole ?
hmmm ne bi rekao, bice da stole samo razmislja o onom sta procita a ne uzima to kao podjeb.avanje
Postujem ja i ono sto @Hawking kaze i pise i skidam kapu svima koji misle isto i koji se jos nadaju titulu. Sloboda mi je nacela neko nadanje o tituli a utakmica u Prijedoru me je definitivno odvratila od bilo kakvog nadanja.
Istice mu ugovor na kraju sezone, a rekao je da se sigurno nece vratiti u zeljuirridu je napisao/la:ocel se rovcanin sto posto vratiti u zelju na kraju sezone
Njega dovesti i nema zime, ne znam da li će produžiti ugovor s Mechelenom...twisttm87 je napisao/la:[youtube][/youtube]
e da nam je on sad ne bih se nicega bojao..JEDAN JE BUBA!!
Hoće, na BHT 1, ali ako si u mogućnosti, znaš gdje trebaš biti u subotuthemaniaks je napisao/la:zna li neko hoce li biti prenos utakmice
jao kad krene korteo , ima da se ori od Grbavice do koševaŽeljo 1921 je napisao/la:Za one koji ne znaju
ne otvarajte ovu glupost, sta ce retardi grobarcine na ovoj temiKleo je napisao/la:
Nemoj mi Amanake matere tisarajlija89 je napisao/la:
Nego, pade mi napamet onaj vas stoper Amanaka...znal iko gdje je sadNije on los bio...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.