Ovo se zove gostovanje
Pa sa kime dragi kileru.Iskreno, bio sam otvoren za ostanak i smatrao sam da nakon svega što sam prošao u ovom klubu zaslužujemo da sjednemo i razgovaramo u četiri oka.
Dolaskom na trening ostali smo zatečeni situacijom i ostavkom šefa. S obzirom na to da u ovom trenutku više nema nikoga u klubu s upravljačkom funkcijom.
Ako je suditi po njihovim prethodnim gostovanjima na Koševu, ne treba im više od 150 mjesta. Lagana utakmica za organizaciju.
Zar ima jos neka ozbiljna grupa osim ove dvije?
Pricao sam sa sobom ispred ogledala.DoktorXabaras je napisao/la: ↑31 maj 2026, 22:08Pa sa kime dragi kileru.Iskreno, bio sam otvoren za ostanak i smatrao sam da nakon svega što sam prošao u ovom klubu zaslužujemo da sjednemo i razgovaramo u četiri oka.
Dolaskom na trening ostali smo zatečeni situacijom i ostavkom šefa. S obzirom na to da u ovom trenutku više nema nikoga u klubu s upravljačkom funkcijom.![]()
![]()
![]()
![]()
Nije sreca, para puna vreca, to znaju oni sto je imaju
Izuzev manijaka, meni su ove godine robijasi najjaci

Nadam se da necemo pokupit kakvu bolest od njih. Uzdajemo se u nadlezne organe.Herson je napisao/la: ↑31 maj 2026, 22:15Ako je suditi po njihovim prethodnim gostovanjima na Koševu, ne treba im više od 150 mjesta. Lagana utakmica za organizaciju.
Pa i za ocekivati je to moj Prison...
Mi se nadamo da cete imat vode da ne nosimo od kuce,uzdamo se u vodovodDoSmrtiOdani87 je napisao/la: ↑31 maj 2026, 22:23Nadam se da necemo pokupit kakvu bolest od njih. Uzdajemo se u nadlezne organe.
svrakino1921 je napisao/la: ↑31 maj 2026, 22:23
U Zetri je završeno epsko finale koje će biti zabilježeno u historiji bh. košarke
CARUTHERS ZA TITULU! Bosna je prvak Bosne i Hercegovine!
TITULA ZA METROPOLU
HVALA VLADI KANTONA SARAJEVO
HVALA MINISTRU MAGODI
HVALA MUHA - TRENERU IZ METROPOLE
HVALA GOSPODINE DUBRAVKO NA TITULI I PROMOCIJI METROPOLE I HVALA ZA DUBAI

Uspjeh. Sacuvati klub koji je bio ugasen. I naravno da smo sretni, i ne stidimo se kroz sta smo sve prosli. Borba za klub koju je malo ko pokazao!Vanja8 je napisao/la: ↑31 maj 2026, 22:25Pa i za ocekivati je to moj Prison...
Jedna ekipa nakon 5~6 godina se vraca u Premijer ligu, a druga uvijek u borbi za opstanak dok ne dodje Sloga...![]()
![]()
Navijaci Celika sretni sto ce poslije Nemile i slicnih gledati Sarajevo, Zrinjski, Borac, drugi sto nece gledati TOSK, Stupcanicu, NK Vitez...![]()
![]()