Prva Liga FBiH 2025/26
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: Prva Liga FBiH 2025/26
Presedan svjetskih razmjera ce biti ako deveti ispadne, a deseti ostane. Pa to nema ni u africkim plemenima.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
Marokanci58
- Kontakt:
Danas dan odluke ko ispada, ej tugo gdje smo se doveli.
BRATSTVO GRAČANiCA
-
Marokanci58
- Kontakt:
Da nismo osigurali opstanak sad bi te zvao na raskrsnicu kod Robota i Zeke da ti razvalim tu labrnju poganu kojom ližeš šupak sarajlicama.KimJongEsmer je napisao/la: ↑30 maj 2026, 19:17Popuši nam zenički smradu što se lažno predstavljašMarokanci58 je napisao/la: ↑30 maj 2026, 13:09Danas dan odluke ko ispada, ej tugo gdje smo se doveli.![]()
BRATSTVO GRAČANiCA
Ove "naše" sudije sve prodane duše. Sad protiv Duvna i pretprošlo kolo protiv Gabele šta nam rade. Za lijekove im trebale dnevnice 
-
BosnianRahatluk
- Kontakt:
Bilo bi lijepo da Buducnost igra narednu sezonu u II L Sjever
Vitez ih bas tesko, tesko moze dobiti u zadnjem kolu ali ako bi se desilo sta se gleda omjer ili gol razlika.
Bitno da smo ih mi danas dobili...pa nek se misle..to su i zasluzili
Vitez ih bas tesko, tesko moze dobiti u zadnjem kolu ali ako bi se desilo sta se gleda omjer ili gol razlika.
Da, bilo bi ekstra kad bi ispali.BosnianRahatluk je napisao/la: ↑30 maj 2026, 20:28Bilo bi lijepo da Buducnost igra narednu sezonu u II L Sjever
I da ostanu trajno u 2LS...
Mićo znaš kako se ono kaže: "Karma is Bitch" 
-
KosevoZove
- Kontakt:
Svaka cast robovi na pojesti i jos jednom cestitke za ulazak u drustvo najboljih zasluzeno 100%, i da gledamo derbi kao nekad kad se to igralo na Kosevu i Zenici.
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
- BatistutA19
- Kontakt:
Hvala ti ,vidimo se sljedece sezone i u Sarajevu i Zenici ,nadam se da cemo.bit ravnopravni u toj borbi za opstanak i konkurentni sa budzetom sa tim ekipama.a Borac,Sarajevo,Zrinjski i Zeljeznicar mislim da su nam nedostizni jos sa finansijama,jedina nasa prednost ce bit publika ako budemo bili ravnopravni sa tim.ekipama dole i vjerujem da cemo bit po.posjeti u top 3 .Sretno vam u Europi i iducoj sezoni.6 god borbe je dokaz da navijaci mogu spasit klub od gasenja kad se sve poslozi i kad se srcem radi.KosevoZove je napisao/la: ↑31 maj 2026, 17:30Svaka cast robovi na pojesti i jos jednom cestitke za ulazak u drustvo najboljih zasluzeno 100%, i da gledamo derbi kao nekad kad se to igralo na Kosevu i Zenici.
Hvala jos jednom svima na cestitkama za povratak Čelika u Premijer Ligu.
Sada krece nova zayebancija
Lijep oprostaj Bilinog Polja od Federalne lige. Nadam se da nas vise nece vidjeti
Tri koreografije na tri tribine...Na zapadu simolicno dizanje Čelikovog grba iz uzarenog kazana topljenog čelika i natpis Čelik je Zenica, na Jugu koreo ekipe robijasa u zatvorskim odjelima, a na istoku porodicni motiv: otac i sin idu ka stadionu a iznad natpis " Moj te otac bodrio i moje ce dijete" i "Simbol si grada od '45"
Atmosfera odlicna, slag na tortu i 4 gola u pobjedi nad Igmanom.
Svako dobro....
Sada krece nova zayebancija
Lijep oprostaj Bilinog Polja od Federalne lige. Nadam se da nas vise nece vidjeti
Tri koreografije na tri tribine...Na zapadu simolicno dizanje Čelikovog grba iz uzarenog kazana topljenog čelika i natpis Čelik je Zenica, na Jugu koreo ekipe robijasa u zatvorskim odjelima, a na istoku porodicni motiv: otac i sin idu ka stadionu a iznad natpis " Moj te otac bodrio i moje ce dijete" i "Simbol si grada od '45"
Atmosfera odlicna, slag na tortu i 4 gola u pobjedi nad Igmanom.
Svako dobro....
Zadnja izmjena: phillies, dana/u 31 maj 2026, 22:41, ukupno mijenjano 1 put.
Sad cete vi lizati cunu svaki vikend. Radujemo se.BatistutA19 je napisao/la: ↑31 maj 2026, 22:15Hvala ti ,vidimo se sljedece sezone i u Sarajevu i Zenici ,nadam se da cemo.bit ravnopravni u toj borbi za opstanak i konkurentni sa budzetom sa tim ekipama.a Borac,Sarajevo,Zrinjski i Zeljeznicar mislim da su nam nedostizni jos sa finansijama,jedina nasa prednost ce bit publika ako budemo bili ravnopravni sa tim.ekipama dole i vjerujem da cemo bit po.posjeti u top 3 .Sretno vam u Europi i iducoj sezoni.6 god borbe je dokaz da navijaci mogu spasit klub od gasenja kad se sve poslozi i kad se srcem radi.KosevoZove je napisao/la: ↑31 maj 2026, 17:30Svaka cast robovi na pojesti i jos jednom cestitke za ulazak u drustvo najboljih zasluzeno 100%, i da gledamo derbi kao nekad kad se to igralo na Kosevu i Zenici.
- BatistutA19
- Kontakt:
Zaprati nas na fb i instagramu NK ČELIK ,imat ces sve informacije ,ovdje neces imat sa kim pisatPSV je napisao/la: ↑31 maj 2026, 22:19Sad cete vi lizati cunu svaki vikend. Radujemo se.BatistutA19 je napisao/la: ↑31 maj 2026, 22:15Hvala ti ,vidimo se sljedece sezone i u Sarajevu i Zenici ,nadam se da cemo.bit ravnopravni u toj borbi za opstanak i konkurentni sa budzetom sa tim ekipama.a Borac,Sarajevo,Zrinjski i Zeljeznicar mislim da su nam nedostizni jos sa finansijama,jedina nasa prednost ce bit publika ako budemo bili ravnopravni sa tim.ekipama dole i vjerujem da cemo bit po.posjeti u top 3 .Sretno vam u Europi i iducoj sezoni.6 god borbe je dokaz da navijaci mogu spasit klub od gasenja kad se sve poslozi i kad se srcem radi.KosevoZove je napisao/la: ↑31 maj 2026, 17:30Svaka cast robovi na pojesti i jos jednom cestitke za ulazak u drustvo najboljih zasluzeno 100%, i da gledamo derbi kao nekad kad se to igralo na Kosevu i Zenici.![]()
![]()
Punjenje moze da pocne. Ku.ravice Vicine.BatistutA19 je napisao/la: ↑01 jun 2026, 04:52Zaprati nas na fb i instagramu NK ČELIK ,imat ces sve informacije ,ovdje neces imat sa kim pisatPSV je napisao/la: ↑31 maj 2026, 22:19Sad cete vi lizati cunu svaki vikend. Radujemo se.BatistutA19 je napisao/la: ↑31 maj 2026, 22:15
Hvala ti ,vidimo se sljedece sezone i u Sarajevu i Zenici ,nadam se da cemo.bit ravnopravni u toj borbi za opstanak i konkurentni sa budzetom sa tim ekipama.a Borac,Sarajevo,Zrinjski i Zeljeznicar mislim da su nam nedostizni jos sa finansijama,jedina nasa prednost ce bit publika ako budemo bili ravnopravni sa tim.ekipama dole i vjerujem da cemo bit po.posjeti u top 3 .Sretno vam u Europi i iducoj sezoni.6 god borbe je dokaz da navijaci mogu spasit klub od gasenja kad se sve poslozi i kad se srcem radi.![]()
![]()
Zamoli admine Premijer lige da ides sa nama na drugu temu u paketu,ipak si ti nas fan i sve si nas ispratio
Zamisli ako budemo imali sanse za opstanak ili budemo u sredini pa kako bi ti to prezivio,ti ces se pojest od muke a sve ces nas pratit
![]()
-
KosevoZove
- Kontakt:
Abd volio bih da budete ravnopravni sa najboljim, sretno i pokazite da niste tek onako zavrsili prvi i usli medju najbolje.BatistutA19 je napisao/la: ↑31 maj 2026, 22:15Hvala ti ,vidimo se sljedece sezone i u Sarajevu i Zenici ,nadam se da cemo.bit ravnopravni u toj borbi za opstanak i konkurentni sa budzetom sa tim ekipama.a Borac,Sarajevo,Zrinjski i Zeljeznicar mislim da su nam nedostizni jos sa finansijama,jedina nasa prednost ce bit publika ako budemo bili ravnopravni sa tim.ekipama dole i vjerujem da cemo bit po.posjeti u top 3 .Sretno vam u Europi i iducoj sezoni.6 god borbe je dokaz da navijaci mogu spasit klub od gasenja kad se sve poslozi i kad se srcem radi.KosevoZove je napisao/la: ↑31 maj 2026, 17:30Svaka cast robovi na pojesti i jos jednom cestitke za ulazak u drustvo najboljih zasluzeno 100%, i da gledamo derbi kao nekad kad se to igralo na Kosevu i Zenici.
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
Dobra atmosfera u Zenici jucer mora se priznati, i koreografija bez obzira koliko se mi podyebavali i sve to je za respecta, sretno i da ne ispadnete brzo kao mi.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google Adsense [Bot] i 13 gostiju.