To sto smo razmijenili 5 poruka u zivotu i sto si kreirao misljenje o meni na osnovu kluba za koji navijam ne znaci da me znas, daleko od toga. Govori samo koliko si jezivo nezreo za osobu koja je prilicno blizu 40-oj. A kad vec spominjes socially akward debila, ironicno je da to dolazi od tebe, osobe koja sa skoro 40 zivi u podrumu svojih roditeljaMarsal je napisao/la: ↑31 maj 2026, 20:45Ma pokušava vas baitat a vi se kačite. Mada da, znam lika i fakat je debil. I baš zato je glupo što se primate na njegove idiotske fore.Invincibles14 je napisao/la: ↑31 maj 2026, 20:22Propali abortus defsuperFrankie je napisao/la: ↑31 maj 2026, 19:33Ovi fkt slave poraz u finalu Lige Prvaka, svasta sam ocekivao, al to nisam bas
English Premier League
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- superFrankie
- Kontakt:
Re: English Premier League
-
LenyYoro15
- Kontakt:
Definitivno ste uz Atletico Madrid, Romu i Valenciu najveći klub koji nema klempavog 
- Marsal
- Kontakt:
Tješi se krajiški retardusuperFrankie je napisao/la: ↑31 maj 2026, 22:17To sto smo razmijenili 5 poruka u zivotu i sto si kreirao misljenje o meni na osnovu kluba za koji navijam ne znaci da me znas, daleko od toga. Govori samo koliko si jezivo nezreo za osobu koja je prilicno blizu 40-oj. A kad vec spominjes socially akward debila, ironicno je da to dolazi od tebe, osobe koja sa skoro 40 zivi u podrumu svojih roditelja![]()
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- wadethegreat
- Kontakt:
Ove sezone najviše mi je drago što su protvnički tabori proveli više vremena prateći šampiona Engleske nego sopstvene klubove.
What a fucking season
What a fucking season
- Wilshere10
- Kontakt:
Mnogi sa Ostrva tvrde da je ovo najveca parada u povijesti lige. Respekt za Topnike!
Vi ste svoju nafaku posrkali, sad je na nas red.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Liverpool je prekinuo visedecenijsku pauze bez titule, evo i Arsenal, na koga se sad prebacujemo sa sprdnjom
Mancho je najlogicniji izbor, 15 godina bez titule
Don't believe the hype.
Tottenham, mada su oni odavno cirkusakisarajevo92 je napisao/la: ↑31 maj 2026, 22:33Liverpool je prekinuo visedecenijsku pauze bez titule, evo i Arsenal, na koga se sad prebacujemo sa sprdnjom![]()
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
I ti nam ziv ,odnosno malo si zivnuo kada se winoc utakmica zavrsila ,jesil poceo sastavljati najboljih 11 za Alonsa ,hocel se dovoditi savrsena pojacanja koja se savrseno uklapaju
Izdrzi jos malo sads ce tvojih 5 minuta kada krene transfer pijaca
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- wadethegreat
- Kontakt:
Ne znaju topnici Kako da se nose sa trofejom dugo je proslo.
Previse ste mi osjetljivi
Previse ste mi osjetljivi
Argeta me podsjeća na onog lika iz Farga, prva sezona, kojeg su svi ismijavali i zadirkivali u osnovnoj i srednjoj i koji se kroz niz događaja (osvojio PL) okuražio da postane' frajer', ali onaj fake frajer, Pokušao je da djeluje samouvjereno prije i tokom utakmice LP, ali džaba sve.
Puno tumbanja u svim ovim klubovima, arsenal ima tu prednost sto su u kontinuitetu. Jedino imam osjecaj da im savez vise nece tolerisati onu lakrdiju sa kornerima, to im je opet 10tak poena manje, koje ce morati nadoknaditi nekako. Zivo me interesuje hoce li im poceti svirati i penale protivj njih u novoj sezoni. Puno nepoznanica
Iz Liverpoola prvo su dali punu podršku Slotu a u međuvremenu im se nudio Alonso da bi istog odbili i kad je sezona završila uruče otkaz Slotu. 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Najveca parada u historiji Engleske 
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Tupsone bilo je predstavljanje svih trofeja koje je Guardiola osvojio sa Cityem a među njima je i titula iz 2018/19 a Kompany je tad činio dio ekipe zato je i pozvan.I ono lafo nešto navija a veze nema o životu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Realnost je da je Arsenal osramotio Premier ligu. Aston Villa i Crystal Palace su odradili svoj posao, trebalo je samo ne napraviti debilan penal.
Pa prvo ste govorili da ce biti 5-0 kao sa Interom. A sad osramotili PL. Odlucite se sta je. Na kraju krajeva, PSG ste proglasavali najboljim timom na svijetu (sto i jesu). Kako je onda osramocena PL?ArtemisFowl je napisao/la: ↑01 jun 2026, 11:50Realnost je da je Arsenal osramotio Premier ligu. Aston Villa i Crystal Palace su odradili svoj posao, trebalo je samo ne napraviti debilan penal.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Ja to nisam govorio. Inter je zalutao prošle godine, nije to nivo Arsenala.DamirT je napisao/la: ↑01 jun 2026, 11:58Pa prvo ste govorili da ce biti 5-0 kao sa Interom. A sad osramotili PL. Odlucite se sta je. Na kraju krajeva, PSG ste proglasavali najboljim timom na svijetu (sto i jesu). Kako je onda osramocena PL?ArtemisFowl je napisao/la: ↑01 jun 2026, 11:50Realnost je da je Arsenal osramotio Premier ligu. Aston Villa i Crystal Palace su odradili svoj posao, trebalo je samo ne napraviti debilan penal.
Pa taman ostalo na njima da bude 3/3 i useru sve. Imali su sve u svojim rukama.
- Marsal
- Kontakt:
Pa vidiš da se narativi mijenjaju iz sekunde u sekundu kako kome u datom trenutku odgovara.DamirT je napisao/la: ↑01 jun 2026, 11:58Pa prvo ste govorili da ce biti 5-0 kao sa Interom. A sad osramotili PL. Odlucite se sta je. Na kraju krajeva, PSG ste proglasavali najboljim timom na svijetu (sto i jesu). Kako je onda osramocena PL?ArtemisFowl je napisao/la: ↑01 jun 2026, 11:50Realnost je da je Arsenal osramotio Premier ligu. Aston Villa i Crystal Palace su odradili svoj posao, trebalo je samo ne napraviti debilan penal.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.