Samed Baždar

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery

DamirT
Kontakt:

Re: Samed Baždar

Post Postao/la DamirT » 31 maj 2026, 15:49

Ovo ce mu biti kljuc u bravu sto se tice reprezentacije. Nadam se samo da ce Barbarez konacno prestati slati pozive pojedinim "onako" i "jer su od prvog dana sa nama". Ima makar 4-5 kandidata za otpisati dok ne pocnu nesto u klubovima pokazivati. Vjerovatno znamo svi otprilike koji su.

Neko se slomi igrajuci i za klub i reprezentaciju, a neki drkaju qrc na klupama i dobiju poziv. Da su to bar neke klase od igraca, kao Pjanic u Barci kad je bio. A ne sve oyebina do oyebine.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

231983
Kontakt:

Post Postao/la 231983 » 31 maj 2026, 23:03

Realno, ako se ne dozovu, a teško da hoće, Baždar, Mujakić i Tahirović, nemaju šta tražitinu LN. Pa onda nek zapnu i opet zasluže poziv.
Mislim da bi i Barbarez trebao s njima otvoreno o tome popričati poslije prvenstva.
Ipak, i da odu, pitanje je ko će doći umjesto njih i kako će se uklopiti h ekipu. Ako se desi neka truhla jabuka, ode sve u helać.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 31 maj 2026, 23:07

231983 je napisao/la:
31 maj 2026, 23:03
Realno, ako se ne dozovu, a teško da hoće, Baždar, Mujakić i Tahirović, nemaju šta tražitinu LN. Pa onda nek zapnu i opet zasluže poziv.
Mislim da bi i Barbarez trebao s njima otvoreno o tome popričati poslije prvenstva.
Ipak, i da odu, pitanje je ko će doći umjesto njih i kako će se uklopiti h ekipu. Ako se desi neka truhla jabuka, ode sve u helać.
Pa dobro sve je to rizik. Ne mozes ih drzati jer su eto jarani sa igracima. Jedan se mozda i moze tolerisati, ali 3-4 vala puno. Pogotovo sto nemamo sirok bazen igraca.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: AnelMid, Bing [Bot], General505, MiranGlasnic, svrakino1921 i 45 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []