Šta izabrati
Šta je bolje
Zna to najbolje gosp.Dubravko
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
defitivino FIBA Ligu prvaka...Polako, korak po korak...Eurocup je ipak drugi nivo Europske kosarkesvrakino1921 je napisao/la: ↑31 maj 2026, 22:55
Šta izabrati
Šta je bolje
Zna to najbolje gosp.Dubravko
ukucaj na Instagramu imamovic.hare objavio je klip neka neko od raje ga prebaci ovdjemarlostanf1eld je napisao/la: ↑31 maj 2026, 22:06Ovaj spiker je nesto najgore sto se desilo bh sportu
Majke mi svaki put kad se skupilo vise od 2000 ljudi u zetri raspad sistemabordobijeli je napisao/la: ↑31 maj 2026, 23:06Meni je fascinantno kako je Bosna u gostima dvije klase bolje igrala nego kuci i to kroz citavu sezonu.
Slicno razmisljam. Halilovic iskljucivo kao rezerva, ali od toga nece biti nista. Plummera i Joesaara bih ostavio, ali ne vjerujem da ce htjeti (pogotovo prvi). Caruthers ili West kao backup na PG, izabrao bih Caruthersa. Kao starteti su obojica bas lose opcije, ali ovaj je bolji defanzivac (iako i West igra dobru odbranu) i kao organizator igre. Suterski je losiji, ali je na ulazu bolji. Ne mislim da tako razmisljaju u upravi Bosne, mada vjerujem da je West sad dosta skuplji od Caruthersa, pa ce mozda i to igrati ulogu. Delalic vjerovatno ostaje, Zubac takodjer (iako bih volio Durmu umjesto njega). Kovacevica bih ostavio jer moze biti koristan na obje centarske pozicije, a ne djeluje kao neko ko ce dizati frku jer ima promjenjivu minutazu. Salic ni pod razno ne smije ostati (nek se posamoubijaju ako ga ostaveMElloo je napisao/la: ↑31 maj 2026, 22:27Ja sam za Atica cuo da mu se bas i ne ostaje
Miralema bi ostavio za puuuuuno manju platu i backup centra.Sumnjam da bi na to pristao.
Plummera bih probao ostavit sumnjam da ce htjet
Isto i Joesar
Young mozda ima najvise sanse da ostane haha 50/50 sam s njim dal da ostane
Ovaj Caruthers mozda moze bit backup play u ogranicenoj ulozi da pritisne pleja odigra odbranu nesto razigra
Delalic vjv ostaje
Zubac ima ugovor jos godinu ja mislim
Salic West adio
Kovacevic ako ne igra za velike pare ok je da ostane
ti navedeni, osim halilovica i atica nisu tu da nose ekipu, ali silom prilika i rotacijama dodju u tu situaciju, po meni, ako budzet bude dozvoljavao jel, treba platiti vrhunskog playa, krilo i centra, na 2 neko ko moze pogoditi otvoren sut i sa klupe par solidnih koji mogu pokrivati 2 pozicije, dovoljno ti je 8 9 igraca za ABA ligu, pa eto i 10, i dvojicu mladjih koje ces razvijati, mi smo ove godine imali bruku solidnih igraca svaki sa svojim manama a Muha ih je rotirao ne gledajuci na iste, takav se utisak stekne...rezultat je na kraju sezone vrhunski ali isto se moze postici i jeftinije i plus da razvijes bar 1 igraca od kojeg ces dogodine imati koristi kao neki backup jeftin pa da te pare usmjeris na startere..iskreno se nadam da se West i Salic nece ostavljati, West ne smije biti starter na 1 a Salic ti ne treba kao treci centar koji je "suter" koji zabije 2 3 trice pa onda ga nema 4 5 utakmica...Zubac i Kovacevic su solidni kao backup da pokrivaju 3/4 a Kovacevic je imao solidnih partija i na 5, ako budu jeftini jel..ne smije se dozvoliti da opet imas 4 igraca na poziciji 1 a da ti Atic organizuje napad jer ovi to nisu u stanju, Shepard se nije ni naigrao jbg zbog povreda pa ne mozemo ni donositi zakljucke neke ali ostali nisu nivo startera u ABA ligi koji mogu pored svoje statistike pomoci i ekipi da se razigraRule_hz je napisao/la: ↑31 maj 2026, 23:28Ma ne znaju pod pritiskom igrati u skenderiji bi svaka tekma poraz bila. Budimo realni, sve dok su dzoko kovavevic( ne omlazavam ga) dealic , halilovic atic zubac i ostali tu koji ne znaju ekipu pod pritiskom nositi ne mozes ocekivati tekmu bez skrleta. Gdje ces 20 izgubljenih imat i 20 promasenih bacanja.
Trenutno korisnika/ca: Amirutah1988 i 10 gostiju.