29.05.2026. BiH - Sjeverna Makedonija
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Re: 29.05.2026. BiH - Sjeverna Makedonija
A sta su radili ored Italiju, slikali se po carsiji i lokolima. Sve dok nam donose radost, neka rade ono sto je za njih najbolje. Nije ovo nase garant neuspjeha niti karantin nije garant uspjeha.
#CarsijaOdjebi
Čekali haman da prođe bajram.PeppermintSA je napisao/la: ↑01 jun 2026, 00:04Puna kanta piva pred njima, šatro ne piju, ahaSindikat12 je napisao/la: ↑31 maj 2026, 23:37Pa niko od njih nije pio alkohol nit su ostali do kasnih sati… Mislim na ovu petoricu….Drugo je kad Pjanke par dana prred bitnu tekmu ga zalomi i ostane do kasnih sati….Coolpanda24 je napisao/la: ↑31 maj 2026, 22:32https://www.facebook.com/share/r/17gywo ... tid=wwXIfr
Nek Ifetu povedu i na SP![]()
Jučer nargilu ljudi deru
Neka momci uživaju, zaslužili suPeppermintSA je napisao/la: ↑01 jun 2026, 00:04Puna kanta piva pred njima, šatro ne piju, ahaSindikat12 je napisao/la: ↑31 maj 2026, 23:37Pa niko od njih nije pio alkohol nit su ostali do kasnih sati… Mislim na ovu petoricu….Drugo je kad Pjanke par dana prred bitnu tekmu ga zalomi i ostane do kasnih sati….Coolpanda24 je napisao/la: ↑31 maj 2026, 22:32https://www.facebook.com/share/r/17gywo ... tid=wwXIfr
Danci su 92 direktno sa godišnjeg otišli na EP i osvojili titulu.
Sve je u mudima
Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.
Šehić je davno obećao da ni majke neće posjećivati kad igra repka... Trebalo im je malo pustiti tih snimaka, proporcionalno radosti na uspjeh ide i frustracija, pljuvanje i gnjev na neuspjeh. Ova kafana pred polazak im je veliki minus.Coolpanda24 je napisao/la: ↑01 jun 2026, 00:03Pa kreni od toga da su ovi mladi morali vidjeti od nekoga da se ide u Bosnu i derneči. Niko nije u domovini mimo okupljanja (ili bar većina) pa da su upoznati s kafanama nego vidjeli od kapitena i sebi objasnili da to mora tako![]()
Meni to isto nikad neće biti normalno i neću biti pristalica toga. Kome je ok, poštujem također.![]()
Skroz je ok da se dobije slobodan dan, ali ne mora se baš uvijek slika slati kako teferiče, puše shishu ili jedu pite. Svi ovi dani priprema do sad su prilično olako shvaćeni, iskaču iz paštete i sa intervjuima i sa ovim izlascima, nadam se da od utorka kreće ozbiljna priča i da iz Amerike nećemo dobijati slične snimke i slike.
Al kad se pravi kafanski ambijent i od same utakmice šta od djece bolje i očekivati. Prilagodili se ambijentu.
Hasan Salihamdžić na ovo nikad nije pristajao zato ga niko nikad nije ni volio.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
-
napapijri1987
- Kontakt:
Hahahahahahaha i na kraju svakih kvalifikacija ( nebitno koliko uspjesne) da najveci sin ovog naroda,nasa svjetlost, nasa zvijezda vodilja, jedan i jedini Bakir Izetbegovic uruci nagradu " Sebijino srce". Ta nagrada bi se urucivala najboljem igracu repke a istog bi birali navijaci.
Normalno prvo bi obavjestajci iz Mehmeda Spahe na celu sa Mulahusejnom odlucili ko moze a ko ne dobiti nagradu pa bismo pristupili demokratskom glasanju.
- PeppermintSA
- Kontakt:
Tako je. Ovo sve ide na dušu selektoru, direktoru i njihovoj kamarili. Napravili su potpuni cirkus od dosadašnjih priprema - intervjui, posjete, navlačenje kojekakvih pjevača, harisa dubica i ostale papanijade, pa onda cio onaj cirkus protiv Makedonije. Krkanluk na kvadrat. Da se razumijemo, ja prvi volim kafanu, ali ima mjesto i vrijeme za sve. Od svega napravimo faking vašar. Čim čujem “želimo da proslavimo s našim narodom”, dobijem ospice. **** te narod. Što dalje od naroda, to bolje.Zeko87 je napisao/la: ↑01 jun 2026, 00:17Šehić je davno obećao da ni majke neće posjećivati kad igra repka... Trebalo im je malo pustiti tih snimaka, proporcionalno radosti na uspjeh ide i frustracija, pljuvanje i gnjev na neuspjeh. Ova kafana pred polazak im je veliki minus.Coolpanda24 je napisao/la: ↑01 jun 2026, 00:03Pa kreni od toga da su ovi mladi morali vidjeti od nekoga da se ide u Bosnu i derneči. Niko nije u domovini mimo okupljanja (ili bar većina) pa da su upoznati s kafanama nego vidjeli od kapitena i sebi objasnili da to mora tako![]()
Meni to isto nikad neće biti normalno i neću biti pristalica toga. Kome je ok, poštujem također.![]()
Skroz je ok da se dobije slobodan dan, ali ne mora se baš uvijek slika slati kako teferiče, puše shishu ili jedu pite. Svi ovi dani priprema do sad su prilično olako shvaćeni, iskaču iz paštete i sa intervjuima i sa ovim izlascima, nadam se da od utorka kreće ozbiljna priča i da iz Amerike nećemo dobijati slične snimke i slike.
Al kad se pravi kafanski ambijent i od same utakmice šta od djece bolje i očekivati. Prilagodili se ambijentu.
Hasan Salihamdžić na ovo nikad nije pristajao zato ga niko nikad nije ni volio.
Halo retardi, ne serite.
Nek momci slave, ne moraju boda donijeti, ostvarili su čudo.
Mrš stoko.
Nek momci slave, ne moraju boda donijeti, ostvarili su čudo.
Mrš stoko.
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Mi kad bi do finala dosli i tu izgubili rekli bi to je jer su ono vece u kafani bili...
#CarsijaOdjebi
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
u kafani se ekipa i gradi
nema tima u kolektivnom sportu, osim Chicago Bullsa 95-98 gdje niko nikog ocima nije mogao, da su napravili rezultat a da se prethodno nisu u kafani povezali.
ko i u firmama, mozes ti rafting i paint ball furat 3 dana, nema tim bildinga dok se svi djuture ne raspu nedje u kafani, tako i u sportu, jos nisam cuo za tim da je uspio a da se konekcija ne gradi oko dobrog provoda
jedino sto me brine je sto ih dosta fali ovdje, ne vidim svih 26, to je lose
sto bi Mamic rekao svi skupa, demolirajte kafanu ako treba, Vico ce platit. Necu ja sutra ni na terenu ginut za cojka kojem ne mogu vjerovat u kafani
nema tima u kolektivnom sportu, osim Chicago Bullsa 95-98 gdje niko nikog ocima nije mogao, da su napravili rezultat a da se prethodno nisu u kafani povezali.
ko i u firmama, mozes ti rafting i paint ball furat 3 dana, nema tim bildinga dok se svi djuture ne raspu nedje u kafani, tako i u sportu, jos nisam cuo za tim da je uspio a da se konekcija ne gradi oko dobrog provoda
jedino sto me brine je sto ih dosta fali ovdje, ne vidim svih 26, to je lose
sto bi Mamic rekao svi skupa, demolirajte kafanu ako treba, Vico ce platit. Necu ja sutra ni na terenu ginut za cojka kojem ne mogu vjerovat u kafani
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Al bas. Do prvog meca 11 dana, do tada se 5 put mogu otrijeznit. A i mislim da ce ozbiljan rad biti od utorka u Americi.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑01 jun 2026, 00:30Mi kad bi do finala dosli i tu izgubili rekli bi to je jer su ono vece u kafani bili...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
sve je ovo sastavni dio procesa koji moraju proc kod nas, i da vide ko jedva ceka da ih popljuje, i ko ih snima pa objavljuje, plus i da se povezu kao ekipa
da se malo i prava lica pokazu nase javnosti, kome cirevi pucaju sto se ide na svjetsko. Da bi uspjeli kao ekipa, djeca sve ovo moraju proc i dozivjeti, znaju stariji sta rade .
neki ce i puknut pod pritiskom, nije ovaj nas mentalitet za svakog
ali svaki vid povezivanja kao ekipa apsolutno podrzavam, nema nikakve sustinske razlike izmedju onog tobogana u njemackoj sto su svi hvalili i kafane.
mogla nam je citava reprezentacija i strucni stab i delegacija prije stradat na toboganu neg sto ce od dvije kible pive
da se malo i prava lica pokazu nase javnosti, kome cirevi pucaju sto se ide na svjetsko. Da bi uspjeli kao ekipa, djeca sve ovo moraju proc i dozivjeti, znaju stariji sta rade .
neki ce i puknut pod pritiskom, nije ovaj nas mentalitet za svakog
ali svaki vid povezivanja kao ekipa apsolutno podrzavam, nema nikakve sustinske razlike izmedju onog tobogana u njemackoj sto su svi hvalili i kafane.
mogla nam je citava reprezentacija i strucni stab i delegacija prije stradat na toboganu neg sto ce od dvije kible pive
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Ima veze jer naš narod konstantno priziva neke sisteme, drka se na Sloveniju, Njemačku, uređenost, stalno se kmekeće na 'o samo kod nas', a onda dođe utakmica i od Bara do Koševa se parkira na svim trotoarima, livadama, jarcima. Isto važi i za ovo.
Zapravo je najsmješnije što će 95% ljudi koji trenutno opravdavaju promijeniti ploču nakon dva kiksa.
Zapravo je najsmješnije što će 95% ljudi koji trenutno opravdavaju promijeniti ploču nakon dva kiksa.
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Bit ce to sve kako valja i iznad ocekivanja imam dobar osjecaj jednostavno ovi igraci su na terenu nesto potpuno drugo od prijasnjih generacija i to je to, nema tu puno filozofije imaju momentum, imaju talenat i zelju i spoj svega toga moze uz malo srece dovesti do toga da aBd sanjamo veliko ali i zivimo te snove.DamirT je napisao/la: ↑01 jun 2026, 00:38Al bas. Do prvog meca 11 dana, do tada se 5 put mogu otrijeznit. A i mislim da ce ozbiljan rad biti od utorka u Americi.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑01 jun 2026, 00:30Mi kad bi do finala dosli i tu izgubili rekli bi to je jer su ono vece u kafani bili...
#CarsijaOdjebi
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ma nek roljaju 10-15 dana prije prvenstva, koga boli k, većina njih nije imala ni dana slobodnog nakon kraja sezone.
Nek ne izlaze dan-dva dana prije utakmice ko Pjanić i Džeko što su imali običaj, to je najbitnije. U svakoj reprezentaciji ljudi ovako izadu kad su na pripremama 10-15 dana prije, milion primjera, slave se rođendani nekom, dovode se qrave u hotel, nargile pm. pa ništa.
Nek ne izlaze dan-dva dana prije utakmice ko Pjanić i Džeko što su imali običaj, to je najbitnije. U svakoj reprezentaciji ljudi ovako izadu kad su na pripremama 10-15 dana prije, milion primjera, slave se rođendani nekom, dovode se qrave u hotel, nargile pm. pa ništa.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Puno i previše je javašluka bilo oko reprezentacije, tako da je ovo više "trauma odgovor" navijača.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑01 jun 2026, 01:09Ma nek roljaju 10-15 dana prije prvenstva, koga boli k, većina njih nije imala ni dana slobodnog nakon kraja sezone.
U principu si u pravu. Nije nikakav problem da momci izađu i malo se vesele, pogotovo nakon dugih sezona u kojima doslovno nisu imali slobodan dan. Mislim da od ovih ovdje Muharemović nikako ne pije, za ostale ne znam.
Ipak, nadam se da će u SAD-u biti drugačija priča, strožija pravila i neka vrsta karantina, gdje do igrača nećeš moći doći baš tako lako.
Iskreno, malo sam se, ustvari, malo više razočarao postupkom i ovim videom, al dobro, da ne kvarim atmosferu...
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Ifeta umjesto Hadzikica, kad Svicarska ima strucnjaka za san, nek mi imamo strucnjaka za atmosferu
Momci su imali slobodne dane. Sami odlucuju kako ce ih potrositi 
Esmir I Kerim sigurno PSa u hotelu igraju
Od sutra krecu prave pripreme
Esmir I Kerim sigurno PSa u hotelu igraju
Od sutra krecu prave pripreme
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Zdravi, mladi sto da ne popiju po pivo?PeppermintSA je napisao/la: ↑01 jun 2026, 00:04Puna kanta piva pred njima, šatro ne piju, ahaSindikat12 je napisao/la: ↑31 maj 2026, 23:37Pa niko od njih nije pio alkohol nit su ostali do kasnih sati… Mislim na ovu petoricu….Drugo je kad Pjanke par dana prred bitnu tekmu ga zalomi i ostane do kasnih sati….Coolpanda24 je napisao/la: ↑31 maj 2026, 22:32https://www.facebook.com/share/r/17gywo ... tid=wwXIfr
Jedna piva nikog nije ubila
Od krvi I mesa su . Imali su teske sezone a tek oh ceka ogroman izazov. Neka momaka
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Tako je u vecini zemalja svijeta,juznoamericko navijanje je izuzetak231983 je napisao/la: ↑31 maj 2026, 23:10Druže, ovo se pretvara u vašar. Od Rumunije naovamo je seljakluk teški. Jesi li bio na tim utakmicama? Znači na tribinama je muk 80% vremena, sve dok ne povedemo.Iceplayer je napisao/la: ↑31 maj 2026, 23:04Kad mogu drugi Tomsona, možemo mi Halida. Šta ćeš slušat drugo Jalu, Bubu, Helem Nejse, ovog talijana što je pravio pjesmu za svjetsko ?231983 je napisao/la: ↑31 maj 2026, 22:49Ja sam to neki dan bas napisao. Kad puste Halida, ludilo na tribinama. Kad treba podržati reprezentaciju, muk kao na dženazi.
Ma mi smo generalno zaostao narod, neobrazovan, bez kulture. OK, gostoljubivi, dobri (cesto i previse pa ispadnemo naivni), ali brate da zaostajemo, uh, itekako. Pa ko je još donio harmoniku na teniski meč ba?
Da se razumijemo, volim ja Halida, i svaka normalna osoba u BiH ga voli. Ali tim pjesmama naprosto nije mjesto na stadionu. Krenulo je s Ljiljanima, završiće na Romaniji.
Pa Bilino polje je šutilo protiv Italije dok Haris nije zabio, isto tako i protiv Rumunije dok nismo proigrali u drugom poluvremenu. Allaha mi sam ja animirao ljude oko sebe da galame. Umjesto da momcima damo podršku kad je najgore, mi samo pametujemo sta treba da radi koji igrac. E, tek kad povedemo onda se raspojasamo. I kad krene Halid na poluvremenu ili pred pocetak utakmice. I to je odavno tako. Jednostavno nemamo kulturu navijanja. Još kad mi neko kaže grotlo Bilinog polja...
Ljudi kritikuju atmosferu i na NBA finals
BUCA POTOK
FUDBALSKI KLUB SARAJEVO
FUDBALSKI KLUB SARAJEVO
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul i 40 gostiju.