29.05.2026. BiH - Sjeverna Makedonija

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery

bhfanatic14
Kontakt:

Re: 29.05.2026. BiH - Sjeverna Makedonija

Post Postao/la bhfanatic14 » 01 jun 2026, 09:39

GG3 je napisao/la:
01 jun 2026, 09:18
Kajzer10 je napisao/la:
01 jun 2026, 08:18
Naravno da oni imaju slobodno vrijeme. I u tom periodu mogu raditi sta hoce, pa i izaci i zabaviti se. Dok se ne pobiju s nekim u kafani, dobro je.

Sta ce drugo, sjediti u sobi i gledati klipove Messija. Nije knjiga da se nauci.

Ljudi imaju sezonu iza sebe i svi su u formi. I sad su u trenaznom procesu, ali to ne znaci da moraju biti 24/7 u teretani.
Ma vala da sretnu onog fanatica14 i da ga malo izdegenaju ja im ne bi zamjerio 😁
U Villachu nemiri od danas ;) propalice. Pizdo balijska, bez uspjeha u zivotu. Prije da cemo tebe nalomit jer mene svi ti igraci znaju glupane bosanski.

Hrvatska zakon, i salihamidzic ! Zato su hrvati i hasan sve osvojili jer je red ,rad disciplina, sve repke u kampovima samo balije cugaju i shishaju u sred priprema. Nevidjeno u fudbalu. Najjace su ovi levati sto pisu sta ima veze, vidi se da niko nije imao ozbiljni kontakt sa fudbalom. Ovo samo mogu opravdat invalidi sporta koji neznaju kako sport funkcionise. Ali ne cudi kada je cijeli staff alkoholicari i bijela prašina.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 01 jun 2026, 09:46

BenjooJutub je napisao/la:
01 jun 2026, 06:34
Muharemovic, Dedic, Malic i Burnic... za Burnica nisam siguran, ali za ovu trojicu sam piprilično ubjeđen da ne furaju ovaj lifestyle. Kako oni u kafani završiše Bog sami zna.😅
Povukao ih Demirovic. On se na ovim videima najvise oduzeo izgleda :urnebes:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 01 jun 2026, 09:48

Ima li gdje lajv ovog treninga

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 01 jun 2026, 09:49

Samo nek rokaju. I nek razlupaju sve ako treba. Ima jos do SP, duga je sezona bila, umorni su i nerealno je da se drzi karantin bez ispusnog ventila od pocetka okupljanja.

Ova utakmica protiv Sj Makedonije nam je bila cisto ispracaj na SP i da svi dobiju sansu i mozemo je komentarisati jedino u tom nekom individualnom smislu ko je sta pokazao. Ni tu ne treba donositi konacne zakljucke o igracima jer je ipak prijateljska ali eto dodatne informacije o svakom igracu.

Tako isto i ovaj dio priprema - skupljanje, druzenje. Kad odemo u SAD treba biti na vecem nivou.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

Wolffire
Kontakt:

Post Postao/la Wolffire » 01 jun 2026, 09:50

napapijri1987 je napisao/la:
31 maj 2026, 23:53
DamirT je napisao/la:
31 maj 2026, 22:43
Pa ne kontam sta treba, da ih zatvoris u hotel 24/7? Malu djecu ne mozes tako zatvoriti, a kamoli odrasle ljude. Na kraju krajeva, dobili su slobodno do ponedjeljka, eto sjedit ce u sobama i igrati poker...
Njemci su zatvoreni u kamp pored Nirnberga. Sutra im npr dolaze porodice u posjetu a prekosutra lete za USA. U kampu su igrali uno i zezali se da gubitnik mora nesto reci treneru. Pobjednik na uno kartama je dobio nesto od ekipe.
Francuzi su u kampu i trenutno nemaju posjete porodice. Jucer su imali trening pred publikom.
Koja god od ekipa ide na turnir da napravi nesto trenutno je zatvorena i sprema se u miru. Svjestan sam ja da mi ne idemo na turnir da uzmemo boginju ali mi na svaki turnir idemo nonsarlantno. Cuj ekipa se sprema za SP i pola ekipe cuga u nekom restoranu i to je kao ok. Imas pravo da ti bude ok. Meni nije,niti je kada bilo niti ce kada biti.
Joj brate ti nasao dva ekstrema i sad dosao da ovdje seres. Pola ekipa se tek za vikend pocele okupaljati. Eto bitno je da se j.... uno igrao.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 01 jun 2026, 09:51

bhfanatic14 je napisao/la:
01 jun 2026, 09:39
GG3 je napisao/la:
Kajzer10 je napisao/la:
Naravno da oni imaju slobodno vrijeme. I u tom periodu mogu raditi sta hoce, pa i izaci i zabaviti se. Dok se ne pobiju s nekim u kafani, dobro je.

Sta ce drugo, sjediti u sobi i gledati klipove Messija. Nije knjiga da se nauci.

Ljudi imaju sezonu iza sebe i svi su u formi. I sad su u trenaznom procesu, ali to ne znaci da moraju biti 24/7 u teretani.
Ma vala da sretnu onog fanatica14 i da ga malo izdegenaju ja im ne bi zamjerio 😁
U Villachu nemiri od danas ;) propalice. Pizdo balijska, bez uspjeha u zivotu. Prije da cemo tebe nalomit jer mene svi ti igraci znaju glupane bosanski.

Hrvatska zakon, i salihamidzic ! Zato su hrvati i hasan sve osvojili jer je red ,rad disciplina, sve repke u kampovima samo balije cugaju i shishaju u sred priprema. Nevidjeno u fudbalu. Najjace su ovi levati sto pisu sta ima veze, vidi se da niko nije imao ozbiljni kontakt sa fudbalom. Ovo samo mogu opravdat invalidi sporta koji neznaju kako sport funkcionise. Ali ne cudi kada je cijeli staff alkoholicari i bijela prašina.
samo brza potvrda, jel isto vazi i za odstupanje od protokola na dan utakmice i posjetu javnim skupovima (dzuma) ? ili je to drugo ?

ako cemo cisto sa sportskog aspekta i kontakta sa fudbalom vjerujem da se slazes PUUUUUNOOOO veci problem je kad igraci iskacu iz protokola na dan utakmice i izlaze iz kontrolisanog okruzenja, nego sta rade kad su im planirani i ukalkulisani slobodni dani ?
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 01 jun 2026, 09:53

Burnic i Demirovic rokaju samo tako. Bitno je petkom glumlt muslimana, a onda vikend ide Shisha,alkohol i ostalo. Ovo je suspenzija u drugim ekipama koje su sve u karantinu sve SP ekipe. Najjaci je Demir 40 utakmica za BH ni jedan bitan gol nije dao,ali broj 10 je tu i glavni na furanju uvijek. Ako nikog ne pobjede bit ce pljuvanja, a ako pobjede Katar bit ce heroji. To je balkan, ustvari BIh jer to nema kod drugih balkanaca. Slovenija i hrvatska majka, zato su najvise dogurali sa balkana sa disciplinom i radom. Jedan je Brazzo Salihamidzic - Das Bürschle!
Stadion Koševo

edin139
Kontakt:

Post Postao/la edin139 » 01 jun 2026, 09:54

ultrasstyle_tz je napisao/la:
01 jun 2026, 09:51
01 jun 2026, 09:39
GG3 je napisao/la:

samo brza potvrda, jel isto vazi i za odstupanje od protokola na dan utakmice i posjetu javnim skupovima (dzuma) ? ili je to drugo ?

ako cemo cisto sa sportskog aspekta i kontakta sa fudbalom vjerujem da se slazes PUUUUUNOOOO veci problem je kad igraci iskacu iz protokola na dan utakmice i izlaze iz kontrolisanog okruzenja, nego sta rade kad su im planirani i ukalkulisani slobodni dani ?

Mnogo je bitnije šta se unijelo u organizam i u koja doba se leglo.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 01 jun 2026, 09:56

01 jun 2026, 09:53
Burnic i Demirovic rokaju samo tako. Bitno je petkom glumlt muslimana, a onda vikend ide Shisha,alkohol i ostalo. Ovo je suspenzija u drugim ekipama koje su sve u karantinu sve SP ekipe. Najjaci je Demir 40 utakmica za BH ni jedan bitan gol nije dao,ali broj 10 je tu i glavni na furanju uvijek. Ako nikog ne pobjede bit ce pljuvanja, a ako pobjede Katar bit ce heroji. To je balkan, ustvari BIh jer to nema kod drugih balkanaca. Slovenija i hrvatska majka, zato su najvise dogurali sa balkana sa disciplinom i radom. Jedan je Brazzo Salihamidzic - Das Bürschle!
Yebe se tebi, ti ces ih pljuvat taman da postanu i svjetski prvaci.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Coolpanda24
Kontakt:

Post Postao/la Coolpanda24 » 01 jun 2026, 09:58

Sheyi je napisao/la:
01 jun 2026, 07:29
PeppermintSA je napisao/la:
01 jun 2026, 00:04
Sindikat12 je napisao/la:
31 maj 2026, 23:37

Pa niko od njih nije pio alkohol nit su ostali do kasnih sati… Mislim na ovu petoricu….Drugo je kad Pjanke par dana prred bitnu tekmu ga zalomi i ostane do kasnih sati….
Puna kanta piva pred njima, šatro ne piju, aha
Svi nesto potenciraju vjeru i ajete neke i onda zavrse u kafani oni koji to najvise spominju. Neka rade sta hoce, ali mene su ovi razocarali i ovo je jedan dobar minus. Sutra kad krenu pricati o vjeri nece imati znacaj nikakav njihove rijeci. :mrgreen:
I meni je to najjače. Puna usta vjere i onda se ovako odvaljuju :urnebes: Mada tako je to generalno u životu, oni koji previše pričaju o nečemu i potenciraju nešto, u rl su zapravo sušta suprotnost od toga. :salut:

Wolffire
Kontakt:

Post Postao/la Wolffire » 01 jun 2026, 09:59

Arvid je napisao/la:
01 jun 2026, 07:07
Scholl je napisao/la:
31 maj 2026, 23:43
Oikamid je napisao/la:
31 maj 2026, 23:09
Previše vi očekujete od atmosfere... Jeste li bili na utakmicama reprezentacije ikada? To su ljudi koji idu na utakmice dvaput godišnje, 50% publike su žene i djeca te im je najveća špica kad krene bosnombeharprobeharo.
ja sam se sjebo sad koliko je žena bilo na staadionu
pa smio bih reci cak da dominiraju na tribinama žene
Instagram.
Zabrantiti zenama i djeci na stadione. Samo ultras fazoni. Napusti se i napiti prije tekme i psovke na max.

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 01 jun 2026, 10:00

Koliko Grbavica može biti dobar stadion za reprezentaciju...

DeeWa
Kontakt:

Post Postao/la DeeWa » 01 jun 2026, 10:03

Kajzer10 je napisao/la:

Pa ako vlada da priča da se mora radi hemije zadržati isti igrači i ne smiješ nikog novog dovesti u ekipu da se ne bih hemija pokvarila valjda imaju šta raditi u hotelu par dana? Nisi to hoteli da jednom zvijezdom. U tim hotelima imaš sve živo. Ako ne mogu se družiti međusobno par dana a navodno se toliko vole onda **** ga.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 01 jun 2026, 10:04

Coolpanda24 je napisao/la:
01 jun 2026, 09:58
Sheyi je napisao/la:
PeppermintSA je napisao/la:
01 jun 2026, 00:04

Puna kanta piva pred njima, šatro ne piju, aha
Svi nesto potenciraju vjeru i ajete neke i onda zavrse u kafani oni koji to najvise spominju. Neka rade sta hoce, ali mene su ovi razocarali i ovo je jedan dobar minus. Sutra kad krenu pricati o vjeri nece imati znacaj nikakav njihove rijeci. :mrgreen:
I meni je to najjače. Puna usta vjere i onda se ovako odvaljuju :urnebes: Mada tako je to generalno u životu, oni koji previše pričaju o nečemu i potenciraju nešto, u rl su zapravo sušta suprotnost od toga. :salut:
Drug mi odsjeo u ovom hotelu gdje su oni, kaze ako se sad nisu najebali nece nikad, samo trebice neke dolaze :)

Wolffire
Kontakt:

Post Postao/la Wolffire » 01 jun 2026, 10:05

Evo dezurnog seronje. Koji Karantin neki se jos nisu ni okupili. Idi bolan zakopaj se u svoj mansion i izadji poslije svjestkog.

Hazre
Kontakt:

Post Postao/la Hazre » 01 jun 2026, 10:09

Sheyi je napisao/la:
01 jun 2026, 10:04
Coolpanda24 je napisao/la:
01 jun 2026, 09:58
Sheyi je napisao/la:

Drug mi odsjeo u ovom hotelu gdje su oni, kaze ako se sad nisu najebali nece nikad, samo trebice neke dolaze :)
Te trebe su bile za strucni stab, oni su vec malo stariji. Njima brak vec dosadio.

ElAn10
Kontakt:

Post Postao/la ElAn10 » 01 jun 2026, 10:13

Hahahahahhaha, ovi momci su izbacili italiju sa svjetskog koja vrijedi milijardu, obradovali cijelu drzavu i vise od toga, a sad im se pljuje jer su otisli u kafanu, nemogu vjerovati :urnebes:
Nek se vesele, druze, zasluzili su, mladi su, a kad je utakmica ovi isti momci su prvi koji ce ginuti, a kome smeta kafana ima avganistan pa zivite tamo po njihovim pravilama.

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 01 jun 2026, 10:13

Wolffire je napisao/la:
01 jun 2026, 10:05
Evo dezurnog seronje. Koji Karantin neki se jos nisu ni okupili. Idi bolan zakopaj se u svoj mansion i izadji poslije svjestkog.
Ne seri iz kaknja nemas pojma o fudbalu. Gledo si doboj kakanj seljacki i mislis da znas sad fudbal. Pricam o brazilu njemackoj koji su svi u karantinu kao i hrvatska. Ne lupaj nebitan si,ovo je bruka sta su uradili i to smijem napisat neces ti zabranit. Ti slavi to koga briga tvoja stvar. Mani se fudbala kada nisu nikad bio profesionalno u klubu ozbiljnom po hotelima, svlacionici, utakmicama. Ovo je bruka sta su uradili,suspenzija u ozbiljnim zemljama. Sve ostalo ce teren uskoro reci.
Stadion Koševo

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 01 jun 2026, 10:21

Teško mu uspjeh reprezentacije pao. Pokazuje i dalje koliko ga boli taj uspjeh!
Ipak od muke nije crkao. I dalje mrzi sve oko sebe, a sebe najviše. Svoj smrad dosao iznova da širi ovdje. Bez imalo stida.
Grca i dalje u muci. Hrani se “bolescurama”.
Boze, pomozi mu, a reprezentaciju i normalne forumaše sačuvaj od takvih…i sličnih.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: eleGancy, hurem, Kajkutenjoyer, MostarReds22, Normus90 i 56 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []