Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
300 hiljada eura za igrača koji nije ni prismrdio prvom timu
A sa druge strane Miljacke najbolji igrači ne mogu otići za ove pare
A sa druge strane Miljacke najbolji igrači ne mogu otići za ove pare
-
RobijasiZenica1988
- Kontakt:
Ma nije mogućeGrbavicaHrammm je napisao/la: ↑01 jun 2026, 10:31i kazu sto ne mozemo godinama nista iako ulazemo ogromne novce?
E vidi ovo molim te![]()
Husara doktoreeee
![]()
A koji je ovo igrač?
Sredio se kao za maturuGrbavicaHrammm je napisao/la: ↑01 jun 2026, 10:31i kazu sto ne mozemo godinama nista iako ulazemo ogromne novce?
E vidi ovo molim te![]()
Husara doktoreeee
![]()
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Dobro će doći taj novac u ovom periodu. Hvala gospodinu Husariću na korektnoj saradnji.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
- svrakino1921
- Kontakt:
NAPRIJED ČELIK!!!!
PS. 12 ljudi po utakmici (ili oko 200 u totalu) nam je falilo da prestignemo Rijeku na sestom mjestu po posjeti na listi ex-yu timova, ali ni sedmo mjesto nije lose, ako se uzme u obzir u kojoj smo ligi igrali i protiv koga.

Svaku utakmicu im dodaju 3 000 gledalaca i kaže falilo 12 ljudi po utakmici

PS. 12 ljudi po utakmici (ili oko 200 u totalu) nam je falilo da prestignemo Rijeku na sestom mjestu po posjeti na listi ex-yu timova, ali ni sedmo mjesto nije lose, ako se uzme u obzir u kojoj smo ligi igrali i protiv koga.
Ma jaa, hebes Evropu, hebes evropske utakmice, da je kako nagurati jos 200 ljudi da se Rijeka prestigne...svrakino1921 je napisao/la: ↑01 jun 2026, 10:55NAPRIJED ČELIK!!!!
![]()
Vidi ove tracare, prenosi sa drugog foruma moje postove hahahahahasvrakino1921 je napisao/la: ↑01 jun 2026, 10:55NAPRIJED ČELIK!!!!
![]()
Kako nama delegati "nabijaju" posjetu, tako je i kod ostalih klubova. Hoces reci da je vasa posjeta izracunata "u glavu" ...ne dipr svega ti.
@Vanja
Polako sa Evropom
Ma ja to mog brata kinoSvru malo peckam, on se bavi tudjim brojkama, a Zeljo dvije godine nije izborio Evropu...phillies je napisao/la: ↑01 jun 2026, 11:11Vidi ove tracare, prenosi sa drugog foruma moje postove hahahahahasvrakino1921 je napisao/la: ↑01 jun 2026, 10:55NAPRIJED ČELIK!!!!
![]()
Kako nama delegati "nabijaju" posjetu, tako je i kod ostalih klubova. Hoces reci da je vasa posjeta izracunata "u glavu" ...ne dipr svega ti.
@Vanja
Polako sa Evropomto cemo od naredne sezone
![]()
![]()
Valjda je necemo morati na Kosevu igrati
![]()
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Nismo mi avangarda kao vi, kod nas se fudbal jos uvijek igra zbog navijaca. Kod vas navijace popisa Ajlah.
Celik!3,2,2.
Nije vam Ajlah smetala kad ste pozajmljivali igrace i kad ih je Sarajevo placalo ?AllGunsBlazing je napisao/la: ↑01 jun 2026, 11:15Nismo mi avangarda kao vi, kod nas se fudbal jos uvijek igra zbog navijaca. Kod vas navijace popisa Ajlah.
Malo procitaj post i shvatices da veze nema sa Celikom, ali razumljivo dugo niste na ovoj temi pa vam sve izgleda na ho ruk...
Vanja je brat uvijek bio.
Al najjace frajer pokusava kao ismijat klub koji je osvojio drugu ligu i sesti najgledaniji regionu, a njegov taj isti klub koji se bori za tu evropu koju potencira iza sa mizernom posjetom...
Apsurdistan
Apsurdistan
BašČelik!🖤❤️
-
VolimoSarajevo
- Kontakt:
E cuj nisu prodali 3 milje karti za derby
Minimum leh poznan minimum!
Minimum leh poznan minimum!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Sto ce nama Ajlah smetat? vama je smetala pa ste joj popusili samo.Vanja8 je napisao/la: ↑01 jun 2026, 11:16Nije vam Ajlah smetala kad ste pozajmljivali igrace i kad ih je Sarajevo placalo ?AllGunsBlazing je napisao/la: ↑01 jun 2026, 11:15Nismo mi avangarda kao vi, kod nas se fudbal jos uvijek igra zbog navijaca. Kod vas navijace popisa Ajlah.
Malo procitaj post i shvatices da veze nema sa Celikom, ali razumljivo dugo niste na ovoj temi pa vam sve izgleda na ho ruk...
Celik!3,2,2.
Nikad nista nisam ruzno napisao za Celik, cak i ne reagujem na ove pojedince koji psuju, sve i svasta pisu i sa jedne i sa druge strane, ali kad mi se pocnu sami ibacivati sa necim sto veze nema sa klubom za koji navijaju, e onda stvarno...
Vanja je ok lik za razliku od ostalih popara.
-
Marokanci58
- Kontakt:
Pozdrav narode.
Nije me bilo za vikend,malo se spustio do mora
,pa da vidim ima li šta novo oko prelaznog roka.
Ovo što su neki mediji prenjeli oko Grbića i Zrinjskig,mislim da je daleko od gotove stvari. Čak i dalje smatram da je bliže gradu Sarajevu.
Nije me bilo za vikend,malo se spustio do mora
Ovo što su neki mediji prenjeli oko Grbića i Zrinjskig,mislim da je daleko od gotove stvari. Čak i dalje smatram da je bliže gradu Sarajevu.
Trenutno korisnika/ca: Arma00, MiranGlasnic, prisonbreak i 30 gostiju.