Kerim Alajbegović
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Kerim Alajbegović
Sobzirom kako Kanade ima brze krilne igracr vjerujem da ce Memic zapoceti sa Kolasincem druga stvar Esmir ima odlicne centarsute maltene svqki je sansa i bolje radi odbranu od Alajbegovica tako da sa dzekom i Demirovicem u napadu sigurno je klupa
Onda je logicnije da Memic ide desno da cuva Daviesa.
Memić ne može desno, jer se sudara s Dedićem. Tako da mora lijevo. Sad, postoji li opcija da Kerim igra desno, a ne lijevo. Memić zbog balansa mora igrati, nismo još toliko jaki da nam igraju i Esmir i Kerim od početka (barem ne protiv jačih ekipa).
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Izgleda da fakat nece
“Yes, I think Alphonso will play in the World Cup,” Marsch said. “No, I don’t think he’ll be ready quite on June 12. But we’ll see.”
-
Mocvara1991
- Kontakt:
Ne vjerujem ja ni ovim Kanadjanima nista ,sve dok ne vidim sluzbeni sastav pet minuta pred utakmicu. Svak krije bitne informacije za svoje najbolje igrace, cak bih rekao da mnogi i pile naopako. Pa cak i nas selektor,ni mi nemamo prave i realne informacije za pojedine nase igrace,tako da i ovo s Daviesem ne vjerujem dok sastav ne izidje.
To mu ne bi bilo pametno, pa skršit će ga Bajraktarević i Dedić neće igrati svjetsko nikako...Mocvara1991 je napisao/la: ↑01 jun 2026, 20:22Ne vjerujem ja ni ovim Kanadjanima nista ,sve dok ne vidim sluzbeni sastav pet minuta pred utakmicu. Svak krije bitne informacije za svoje najbolje igrace, cak bih rekao da mnogi i pile naopako. Pa cak i nas selektor,ni mi nemamo prave i realne informacije za pojedine nase igrace,tako da i ovo s Daviesem ne vjerujem dok sastav ne izidje.
-
rukometubih23
- Kontakt:
S obzirom na kakvu oni percepciju imaju nas kao fudbalske nacije (nikakvu). Ne bi me čudilo da misle da smo kakvi divljaci pa Daviesa i spremnog ne stave protiv nas da ga ne bi povrijedili haha.Iceplayer je napisao/la: ↑01 jun 2026, 20:52To mu ne bi bilo pametno, pa skršit će ga Bajraktarević i Dedić neće igrati svjetsko nikako...Mocvara1991 je napisao/la: ↑01 jun 2026, 20:22Ne vjerujem ja ni ovim Kanadjanima nista ,sve dok ne vidim sluzbeni sastav pet minuta pred utakmicu. Svak krije bitne informacije za svoje najbolje igrace, cak bih rekao da mnogi i pile naopako. Pa cak i nas selektor,ni mi nemamo prave i realne informacije za pojedine nase igrace,tako da i ovo s Daviesem ne vjerujem dok sastav ne izidje.
Najgore što je nama prva utakmica odlučujuća. A igramo protiv domaćina.
-
signalidunapark
- Kontakt:
To što igramo protiv domaćina je možda i dobro. Ima Barbarez naviku prebacit ulogu favorita na protivnika, i ne sumnjam da će opet isto napraviti i protiv Kanade.
Oni, s druge strane, čine mi se nahajpano i mislim da su čak i previše optimistični u svoje sposobnosti...Ne znam, bit će zanimljivo.
- Principatus
- Kontakt:
Davies nece igrati protiv nas, pa cak i protiv Katara bilo bi rizicno, mozda protiv Svicarske.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Vrlo moguće. Šta ako nama ne budu igrali Džeko i Šunjić? Pričamo o povrijeđenim igračima protivnika…a mi na tankom ledu i pri pucanju…Principatus je napisao/la: ↑01 jun 2026, 21:47Davies nece igrati protiv nas, pa cak i protiv Katara bilo bi rizicno, mozda protiv Svicarske.
Zdravstveno stanje Tabakovica I forma Dzeke će za nas biti ogroman hendikep, po svemu sudeći. Ako tu dodamo još Sunjica, za kojeg nema nikakve adekvatne zamjene...Bit će teško.
Oni nas prvo podcjenjuju zato će ga i odmarati, kad voda uđe u uši na kraju utakmice će ga ubaciti da probaju spasiti rezultat. Ali ko god da ga dočeka na beku, Dedić, Memić plus Bajrak polomit će ga.rukometubih23 je napisao/la: ↑01 jun 2026, 21:22S obzirom na kakvu oni percepciju imaju nas kao fudbalske nacije (nikakvu). Ne bi me čudilo da misle da smo kakvi divljaci pa Daviesa i spremnog ne stave protiv nas da ga ne bi povrijedili haha.Iceplayer je napisao/la: ↑01 jun 2026, 20:52To mu ne bi bilo pametno, pa skršit će ga Bajraktarević i Dedić neće igrati svjetsko nikako...Mocvara1991 je napisao/la: ↑01 jun 2026, 20:22Ne vjerujem ja ni ovim Kanadjanima nista ,sve dok ne vidim sluzbeni sastav pet minuta pred utakmicu. Svak krije bitne informacije za svoje najbolje igrace, cak bih rekao da mnogi i pile naopako. Pa cak i nas selektor,ni mi nemamo prave i realne informacije za pojedine nase igrace,tako da i ovo s Daviesem ne vjerujem dok sastav ne izidje.
Ja mislim da su oni puno vise ovisni o Daviesu, nego mi o bilo kome. Mi svakog igraca mozemo nadomjestiti barem slicnim, za njih je izostanak Daviesa isto kada prime Bale ne igra za Wales. Nisam ih gledao doduse, ali rekao bih da su jedna od onih ekipa koje se previse oslanjaju na jednog igraca. Ako tome dodamo da im nece igrati jos nekoliko standardnih igraca, rekao bih da smo mi u dosta boljoj situaciji.
Sto se domaceg terena tice, ne vjerujem ni to da im je pretjerana prednost jer znamo da ce nasih biti ogroman broj i da ce, vjerovatno, biti vatreniji od njih.
Jedino se plasim plasticne podloge
Sto se domaceg terena tice, ne vjerujem ni to da im je pretjerana prednost jer znamo da ce nasih biti ogroman broj i da ce, vjerovatno, biti vatreniji od njih.
Jedino se plasim plasticne podloge
Da se Dedic ili Muharemovic povrede mi nebi Sejšele mogli pobjediti
BUCA POTOK
FUDBALSKI KLUB SARAJEVO
FUDBALSKI KLUB SARAJEVO
Pa nije bilo Dedica, Demirovica, Kolasinca i Katica protiv Austrije u Becu- 4 standardna igraca pa smo imali 1-0 do par minuta pred kraj.
Neobicno vazni su igraci koje si spomenuo, ali ja gocu da kazem da je nama lakse nadomjestiti recimo Šunjića nego njima Daviesa
Arsenal are among a number of clubs monitoring Bayer Leverkusen youngster Kerim Alajbegovic.
The 18-year-old is already being tipped for a breakout impact at the World Cup.
According to the Daily Mail, Arsenal are among the clubs that have held discussions with the winger’s representatives.
Aston Villa and Leeds have also been in contact, while interest from Serie A clubs including Napoli, Roma and Inter Milan has also emerged.
This is a player generating serious excitement among scouts.
Why clubs are watching him:
Explosive attacking ability
Elite technical quality
Creativity and vision
High ceiling potential
One of Bosnia's brightest young prospects
Tesko da ce on tamo igrati odmah. Prevelik je zalogaj trenutno Arsenal.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je