FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- dubioza144
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ovo ide i odlicno s obzirom da 4 covjeka rade
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
- NerminFatic
- Kontakt:
Nejasno je zasto se ne koristi gradnja kako je Butmir radio Istok-uradis ove nosece stepenice izmedju i onda samo redas gotove elemente koje dizalica spusta i to onda uvezes izmedju. To je znatno brza gradnja. Eno i u Zagrebu Kranjcevicevu tako grade. Zasto ovaj starinski model?MisterBlue je napisao/la: ↑01 jun 2026, 11:23Centralni dio tribine se već nadzire, ali sve ide jako sporo. Kao što sam rekao i prije 2 mjeseca, očekujem kraj radova za rođendan Kluba sve poslije toga mi je ravno katastrofi iako se već uveliko kasni.
![]()
-
12tiigrac21
- Kontakt:
Ma još četiri puna mjeseca do oktobra, uradit će se. Eno čitam maloprije u Kalesiji grade sportsku dvoranu 18 godina i planiraju je završiti 2028 hahahaahah. Ljudi ovo je Bosna.NerminFatic je napisao/la: ↑01 jun 2026, 11:42Nejasno je zasto se ne koristi gradnja kako je Butmir radio Istok-uradis ove nosece stepenice izmedju i onda samo redas gotove elemente koje dizalica spusta i to onda uvezes izmedju. To je znatno brza gradnja. Eno i u Zagrebu Kranjcevicevu tako grade. Zasto ovaj starinski model?MisterBlue je napisao/la: ↑01 jun 2026, 11:23Centralni dio tribine se već nadzire, ali sve ide jako sporo. Kao što sam rekao i prije 2 mjeseca, očekujem kraj radova za rođendan Kluba sve poslije toga mi je ravno katastrofi iako se već uveliko kasni.
![]()
-
MisterBlue
- Kontakt:
Ne radi baš bukvalno 4, al razumijem šta hoćeš da kažeš i ja sam isfrustriran da ne mogu uvesti 2 smjene sada kad je dan bukvalno od 6 do 8 navečer. Otprilike, koliko sam ja uspio da izbrojim u ovom trenutku na gradilištu je oko 20-25 ljudi u što ne ubrajam ove što dovoze beton iz Almya ili šefove i inženjere.
12tiigrac21 je napisao/la: ↑01 jun 2026, 11:50Ma još četiri puna mjeseca do oktobra, uradit će se. Eno čitam maloprije u Kalesiji grade sportsku dvoranu 18 godina i planiraju je završiti 2028 hahahaahah. Ljudi ovo je Bosna.NerminFatic je napisao/la: ↑01 jun 2026, 11:42Nejasno je zasto se ne koristi gradnja kako je Butmir radio Istok-uradis ove nosece stepenice izmedju i onda samo redas gotove elemente koje dizalica spusta i to onda uvezes izmedju. To je znatno brza gradnja. Eno i u Zagrebu Kranjcevicevu tako grade. Zasto ovaj starinski model?MisterBlue je napisao/la: ↑01 jun 2026, 11:23Centralni dio tribine se već nadzire, ali sve ide jako sporo. Kao što sam rekao i prije 2 mjeseca, očekujem kraj radova za rođendan Kluba sve poslije toga mi je ravno katastrofi iako se već uveliko kasni.
![]()
Ima i gorih. U Prijedoru 20 godina grade novu dvoranu, i sad na kraju će nju prepaviti u olimpijski bazen
20 miliona bačeno niz vjetar...
Jeftinije je.
Za resto ima dubokih dzepova, bez brige.
Za resto ima dubokih dzepova, bez brige.
Imamo dvoranu
Imamo kuglanu
Bojkot svih, svega i svugdje
Ultimatum svima
"Objavite statut, pacovi!" - zagraktase kokuzi
Imamo kuglanu
Ultimatum svima
- dubioza144
- Kontakt:
Ma ako ces iskreno tribina nek bude kad god, ima puno bitnijih stvari da se posloze u klubu ovako tribina je najmanji problem, bitnije je da je ne napravimo dzaba na kraju ako ne budemo imali koga gledat sa nje.MisterBlue je napisao/la: ↑01 jun 2026, 11:52Ne radi baš bukvalno 4, al razumijem šta hoćeš da kažeš i ja sam isfrustriran da ne mogu uvesti 2 smjene sada kad je dan bukvalno od 6 do 8 navečer. Otprilike, koliko sam ja uspio da izbrojim u ovom trenutku na gradilištu je oko 20-25 ljudi u što ne ubrajam ove što dovoze beton iz Almya ili šefove i inženjere.
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Kud nije pitar, xebem te sudbo
Imamo dvoranu
Imamo kuglanu
Ultimatum svima
Imamo kuglanu
Ultimatum svima
-
MisterBlue
- Kontakt:
Nisam u građevinskoj struci u drugoj sam branši skroz ali mislim da se ovako gradi zbog zemljišta to jest klizišta na kojem je taj Jug i napravljen. Ovo je čvršća gradnja u odnosu na gradnju “sklapanjem”. Opet možda ali možda je bolje što ide sporije onda bi se te neke greške u gradnji mogle svesti na neki minimum i eventualno propusti bi nanijeli manju štetu ukoliko dođe do nečeg takvog.NerminFatic je napisao/la: ↑01 jun 2026, 11:42Nejasno je zasto se ne koristi gradnja kako je Butmir radio Istok-uradis ove nosece stepenice izmedju i onda samo redas gotove elemente koje dizalica spusta i to onda uvezes izmedju. To je znatno brza gradnja. Eno i u Zagrebu Kranjcevicevu tako grade. Zasto ovaj starinski model?MisterBlue je napisao/la: ↑01 jun 2026, 11:23Centralni dio tribine se već nadzire, ali sve ide jako sporo. Kao što sam rekao i prije 2 mjeseca, očekujem kraj radova za rođendan Kluba sve poslije toga mi je ravno katastrofi iako se već uveliko kasni.
![]()
Nije bomba on daje savjete za sve pomalo
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
- svrakino1921
- Kontakt:
Evo ovdje u pozadini se vidi da betoniraju
Onaj kamion mješalica - valjda beton vrti a ovim crvenim šlaufom
Tamo na jugo - istoku dvojica radnika gledaju trening
-
12tiigrac21
- Kontakt:
Mi smo fenomeniZigazaga je napisao/la: ↑01 jun 2026, 11:5212tiigrac21 je napisao/la: ↑01 jun 2026, 11:50Ma još četiri puna mjeseca do oktobra, uradit će se. Eno čitam maloprije u Kalesiji grade sportsku dvoranu 18 godina i planiraju je završiti 2028 hahahaahah. Ljudi ovo je Bosna.NerminFatic je napisao/la: ↑01 jun 2026, 11:42
Nejasno je zasto se ne koristi gradnja kako je Butmir radio Istok-uradis ove nosece stepenice izmedju i onda samo redas gotove elemente koje dizalica spusta i to onda uvezes izmedju. To je znatno brza gradnja. Eno i u Zagrebu Kranjcevicevu tako grade. Zasto ovaj starinski model?
Ima i gorih. U Prijedoru 20 godina grade novu dvoranu, i sad na kraju će nju prepaviti u olimpijski bazen
U mom gradu Brčkom stadion prave 22 godine. Ukradeno preko 36 miliona. Svaki tender druga firma, druge nacionalnosti. Stubovi planirani 90cm a ustvari su 68 cm. Što je još gore više nemamo ni klub.Zigazaga je napisao/la: ↑01 jun 2026, 11:5212tiigrac21 je napisao/la: ↑01 jun 2026, 11:50Ma još četiri puna mjeseca do oktobra, uradit će se. Eno čitam maloprije u Kalesiji grade sportsku dvoranu 18 godina i planiraju je završiti 2028 hahahaahah. Ljudi ovo je Bosna.NerminFatic je napisao/la: ↑01 jun 2026, 11:42
Nejasno je zasto se ne koristi gradnja kako je Butmir radio Istok-uradis ove nosece stepenice izmedju i onda samo redas gotove elemente koje dizalica spusta i to onda uvezes izmedju. To je znatno brza gradnja. Eno i u Zagrebu Kranjcevicevu tako grade. Zasto ovaj starinski model?
Huskovic rekose bivsi, raskid ugovora...
Zar ti ne reče nedavno da ostaju i on i Suljo?! Fakat bi trebali razmisliti da malom nađete neki klub gdje će igrati jer sumnjam da će se nametnuti, pogotovo ako se uzme u obzir kako je došao.

"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
- dubioza144
- Kontakt:
Mislim da je bio sarkastican, i da vjeruje il zna da ce ovaj ostat do kraja ugovora pa makar na klupi presjedio
Mali ako presjedi na klupi do kraja ugovora završit će kao i Antonio Trograncic. Nekad velika nada koju niko više neće a tek 26. godina.dubioza144 je napisao/la: ↑01 jun 2026, 13:03Mislim da je bio sarkastican, i da vjeruje il zna da ce ovaj ostat do kraja ugovora pa makar na klupi presjedio
U klubu se nezna ni ko pije ni ko placa...danas nesta pricaju, sutra kontra radeLevin je napisao/la: ↑01 jun 2026, 13:11Mali ako presjedi na klupi do kraja ugovora završit će kao i Antonio Trograncic. Nekad velika nada koju niko više neće a tek 26. godina.dubioza144 je napisao/la: ↑01 jun 2026, 13:03Mislim da je bio sarkastican, i da vjeruje il zna da ce ovaj ostat do kraja ugovora pa makar na klupi presjedio
Pa evidentno pričaš sa onima koji se ne pitaju a htjeli bi...Hazre je napisao/la: ↑01 jun 2026, 13:14U klubu se nezna ni ko pije ni ko placa...danas nesta pricaju, sutra kontra radeLevin je napisao/la: ↑01 jun 2026, 13:11Mali ako presjedi na klupi do kraja ugovora završit će kao i Antonio Trograncic. Nekad velika nada koju niko više neće a tek 26. godina.dubioza144 je napisao/la: ↑01 jun 2026, 13:03
Mislim da je bio sarkastican, i da vjeruje il zna da ce ovaj ostat do kraja ugovora pa makar na klupi presjedio