Šta mislis o tome u slučaju da hoće? Sigurno ne može biti gore nego sa ovim ****...
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
Marokanci58
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
BRATSTVO GRAČANiCA
Daj nekog novog vise. Dopizdili ovi sve isti likovi da se mijenjaju. Nije ih sramota ono objavit kao saopstenje
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trebamo bit svjesni da i ko zeli da bude u ovom napačenom, pokradenom, opljačkanom i sisom muzarom od kluba, sta su sve radili sa ovim klubom dobro i jesmo zivi.
Iskreno sad mi krivo što je Azmir preuzeo klub i spasio ga gašenja na jesen, trebao je pustit ovo sve i rahat, kad se Šibenik mogao ugasit onda može i Sloboda koja nema ni jenog trofeja
Iskreno sad mi krivo što je Azmir preuzeo klub i spasio ga gašenja na jesen, trebao je pustit ovo sve i rahat, kad se Šibenik mogao ugasit onda može i Sloboda koja nema ni jenog trofeja
Zadnja izmjena: fukara87, dana/u 01 jun 2026, 10:39, ukupno mijenjano 1 put.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- bromazepam
- Kontakt:
Sloboda je osvajač Liga kupa Jugoslavije.fukara87 je napisao/la: ↑01 jun 2026, 10:21Trebamo bit svjesni da i ko zeli da bude u ovom napačenom, pokradenom, opljačkanom i sisom muzarom od kluba, sta su sve radili sa ovim klubom dobro i jesmo zivi.
Drug mislim na trofeje poslije rataQuerty je napisao/la: ↑01 jun 2026, 11:14Sloboda je osvajač Liga kupa Jugoslavije.fukara87 je napisao/la: ↑01 jun 2026, 10:21Trebamo bit svjesni da i ko zeli da bude u ovom napačenom, pokradenom, opljačkanom i sisom muzarom od kluba, sta su sve radili sa ovim klubom dobro i jesmo zivi.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Nisi tako napisao.fukara87 je napisao/la: ↑01 jun 2026, 11:43Drug mislim na trofeje poslije rataQuerty je napisao/la: ↑01 jun 2026, 11:14Sloboda je osvajač Liga kupa Jugoslavije.fukara87 je napisao/la: ↑01 jun 2026, 10:21Trebamo bit svjesni da i ko zeli da bude u ovom napačenom, pokradenom, opljačkanom i sisom muzarom od kluba, sta su sve radili sa ovim klubom dobro i jesmo zivi.
Bez ljutnje.
Azmir je teska budala on sto kaze pola baci u vodu.Evo jos se ceka onaj stadion od 50 miliona,do sada bi gotov bio
Ali vala i ovaj Nurkic sere,sve on komentarise od izbora za Reisa do miss kantona
U sve se razumije lik.
Inace poglupo saopstenje,dzaba se brukamo da su pioniri izasli mnogo je to primiti ali eto,razloga je mnogo a nebriga o toj djeci na prvom mjestu.
E moja Slobodo
Ali vala i ovaj Nurkic sere,sve on komentarise od izbora za Reisa do miss kantona
U sve se razumije lik.
Inace poglupo saopstenje,dzaba se brukamo da su pioniri izasli mnogo je to primiti ali eto,razloga je mnogo a nebriga o toj djeci na prvom mjestu.
E moja Slobodo
Nisu izgubili Bašigovci 10-0 (svaka čast Bašigovcima), izgubila je Sloboda Tuzla, e Sloboda koja ima stotine igrača u omladinskom pogonu, grad od preko 100 hiljada ljudi, pa to je da i uprava i treneri kolektivno harakiri izvrše na trgu. Pa ko je nekad pogledao makar jednu utakmicu zna kako moraš izgledat da izgubiš 13-0FKBilder je napisao/la: ↑01 jun 2026, 14:07Azmir je teska budala on sto kaze pola baci u vodu.Evo jos se ceka onaj stadion od 50 miliona,do sada bi gotov bio![]()
Ali vala i ovaj Nurkic sere,sve on komentarise od izbora za Reisa do miss kantona![]()
U sve se razumije lik.
E moja Slobodo![]()
Slazem seBlizzard je napisao/la: ↑02 jun 2026, 07:43Nisu izgubili Bašigovci 10-0 (svaka čast Bašigovcima), izgubila je Sloboda Tuzla, e Sloboda koja ima stotine igrača u omladinskom pogonu, grad od preko 100 hiljada ljudi, pa to je da i uprava i treneri kolektivno harakiri izvrše na trgu. Pa ko je nekad pogledao makar jednu utakmicu zna kako moraš izgledat da izgubiš 13-0FKBilder je napisao/la: ↑01 jun 2026, 14:07Azmir je teska budala on sto kaze pola baci u vodu.Evo jos se ceka onaj stadion od 50 miliona,do sada bi gotov bio![]()
Ali vala i ovaj Nurkic sere,sve on komentarise od izbora za Reisa do miss kantona![]()
U sve se razumije lik.
E moja Slobodo![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.