Mlade selekcije BiH - Kosarka
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: Mlade selekcije BiH - Kosarka
Sta ovo SportskiRadnik objavljuje, Pivac dobio poziv u U18?
Nisi vidio, objavio sam neki dan da je Pivac dobio poziv.
Dobilo ih je jos nekoliko poziv koji žive i treniraju u inostranstvu, znam da je sa Arminom i Hodovic pozvan
Nisam upratio ovaj post. Znam da si onda spominjao da je pozivan i u U18 Njemacke.
Odlicna stvar za nas. Nadam se da ga nisu zvali tek onako, vec su upoznati s tim ima li nas pasos. Ovoj generaciji fali visokih igraca, a Pivac bi itekako mogao pomoci. Cilj za U18 treba biti ulazak u A diviziju.
Ko su nam najvece nade u20, u18 i u16?
Teletovic jr i Preldzic jr se podrazumijevaju kao stalna postava, mislio sam na ove koji će se pridružiti njima
Znaci da se vec zna i skraceni spisak...
HAMZA ĐEDOVIĆ NA PRIPREMAMA U20 REPREZENTACIJE
Kapiten naše seniorske ekipe Hamza Đedović dobio je poziv selektora U20 reprezentacije naše zemlje Admira Prašovića za pripreme koje počinju 15. juna na Vlašiću. Selektor je odabrao 16 igrača koji će početi pripreme za Europsko prvenstvo B divizije u Bratislavi od 10. - 19. jula.
Ja nisam ni sumnjao da selektori imaju skraćeni spisak za sve selekcije napravljen prije slanja svih pozivaGhuraba je napisao/la: ↑01 jun 2026, 14:51Znaci da se vec zna i skraceni spisak...HAMZA ĐEDOVIĆ NA PRIPREMAMA U20 REPREZENTACIJE
Kapiten naše seniorske ekipe Hamza Đedović dobio je poziv selektora U20 reprezentacije naše zemlje Admira Prašovića za pripreme koje počinju 15. juna na Vlašiću. Selektor je odabrao 16 igrača koji će početi pripreme za Europsko prvenstvo B divizije u Bratislavi od 10. - 19. jula.
Ne mogu imati skraceni spisak prije nego sto odrade kontrolne treninge i ne vide ko ce se uopste pojaviti na njima, a kamoli ko ce se kako pokazati. Selekcije U16 i U18 te treninge imaju u junu (danas i za 6-7 dana).Kylian je napisao/la: ↑01 jun 2026, 15:04Ja nisam ni sumnjao da selektori imaju skraćeni spisak za sve selekcije napravljen prije slanja svih pozivaGhuraba je napisao/la: ↑01 jun 2026, 14:51Znaci da se vec zna i skraceni spisak...HAMZA ĐEDOVIĆ NA PRIPREMAMA U20 REPREZENTACIJE
Ima li negdje spisak U 16 i U18 objavljen ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.