2029!!!! Mamić ima plan
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Odličan video za predstavljanje, Kosi sretno i dobrodošao u najveći klub u BiH.
2029!!!! Mamić ima plan

2029!!!! Mamić ima plan
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
Edo kaze ZZ blizu
- luckystrike
- Kontakt:
Blizu je ako uspije isposlovati svoje pomoćnike, zapelo je malo oko Mehe i Kuje.
- GianlucaPagliuca71
- Kontakt:
Svi u napad jedan je Hase!
ZZ !
ZZ !
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Tu se zateže, ma da realno mislim da je to samo natezanje ne bi li se malo uspjelo uštediti, ako bude došlo na rub propasti vjerujem da će se udovoljiti.luckystrike je napisao/la: ↑01 jun 2026, 15:16Blizu je ako uspije isposlovati svoje pomoćnike, zapelo je malo oko Mehe i Kuje.
Uglavnom, ne mislim da je to išta zbog čega će cijela stvar propasti..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Hu d fak iz Edo?
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Doktor za retardaciju.
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Nek ne izmisljaju sa Kenom Handzicem i slicnim mladim trenerskim magovima i nek puste covjeka da dovede koga hoce od pomocnika,nemamo mu mi sta nemtati.
Hajde Zorane!
Hajde Zorane!
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Tako jeNajvecaRadosti je napisao/la: ↑01 jun 2026, 15:58Nek ne izmisljaju sa Kenom Handzicem i slicnim mladim trenerskim magovima i nek puste covjeka da dovede koga hoce od pomocnika,nemamo mu mi sta nemtati.
Hajde Zorane!
problem je oko analitičara i trenera golmana nastao, Z.Z. želi Luku Šarliju i Domagoja Malovana, a Mamić ima na plati već Kozlića i Adilovića koji su njegovi.luckystrike je napisao/la: ↑01 jun 2026, 15:16Blizu je ako uspije isposlovati svoje pomoćnike, zapelo je malo oko Mehe i Kuje.
Zeka je bio isključiv koga želi u stručnom štabu, ljude sa kojima je već surađivao i kojima vjeruje: Mešnjak (iz Ždralova), Čengić (iz U19), Malovan (trener golmana), Šarlija (iz Istre).
Problem je što su u prethodnom mandatu ostali dužni dvojici pomočnih trenera. Pa se tu zateže.
Samo Safet Susic Sarajevo Spasava 
Da li zna neko više informacija o Filipu Kosiju ili ga je možda pratio ove sezone u NK Aluminiju ?
Dobro dosao ISKOSENI, jel ova Aluminija igra drugu ligu.
Znal se ista kakva je situacija sa onom dvoicom igraca sto su na posudbi
Znal se ista kakva je situacija sa onom dvoicom igraca sto su na posudbi
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Razumljivo je što Mamić zateže, ybg moraš dodati još dvoje ljudi na platnu listu, a već imaš dvojicu u tom segmentu koji ti rade.mire971 je napisao/la: ↑01 jun 2026, 16:13problem je oko analitičara i trenera golmana nastao, Z.Z. želi Luku Šarliju i Domagoja Malovana, a Mamić ima na plati već Kozlića i Adilovića koji su njegovi.luckystrike je napisao/la: ↑01 jun 2026, 15:16Blizu je ako uspije isposlovati svoje pomoćnike, zapelo je malo oko Mehe i Kuje.
Zeka je bio isključiv koga želi u stručnom štabu, ljude sa kojima je već surađivao i kojima vjeruje: Mešnjak (iz Ždralova), Čengić (iz U19), Malovan (trener golmana), Šarlija (iz Istre).
Problem je što su u prethodnom mandatu ostali dužni dvojici pomočnih trenera. Pa se tu zateže.
S druge strane razumijem i Zekića, normalno da ćeš voditi svoje ljude sa sobom u klub.
Realno najbolja solucija je da se nađe nova pozicija u klubu za navedene. I Kozlića i Adilovića u akademiju prebaciti, naći će se neka pozicija za njih.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
Ja od svoh havera sto mi je izvor jos nisam cuo da napreduje ista sa Zekicem, jedino sto zna je da kad su uspostavili kontakt uslov je bio: nema Ajli, nema Menadzera nema petljanja, samo ako mozes raditi sta hoce onda se vraca, a zeli to svim srcem.
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------