KK Bosna

Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz

Kaunas
Kontakt:

Re: KK Bosna

Post Postao/la Kaunas » 01 jun 2026, 10:04

Mene je ovaj Stefanovic kupio sinoc izjavom nakon utakmice. :salut:

Ako je moguce dovesti Beciragica idealno bi bilo, Neno mi nije realan bas.
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

reds123
Kontakt:

Post Postao/la reds123 » 01 jun 2026, 10:06

Kaunas je napisao/la:
01 jun 2026, 10:04

Jel vas kupio i neustajanjem na himnu, sa svojim staffom, gdje je nekadasnji igrac Bosne i uposlenik ksbih?

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 01 jun 2026, 10:11

reds123 je napisao/la:
01 jun 2026, 10:06
Kaunas je napisao/la:

Jel vas kupio i neustajanjem na himnu, sa svojim staffom, gdje je nekadasnji igrac Bosne i uposlenik ksbih?
Nisam to upratio malo kasnije sam se ukljucio. :puke:
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 01 jun 2026, 10:24

reds123 je napisao/la:
Kaunas je napisao/la:

Otkud ti to ? Stajao je na himnoj Stefanovic.

reds123
Kontakt:

Post Postao/la reds123 » 01 jun 2026, 10:28

bordobijeli je napisao/la:
01 jun 2026, 10:24
reds123 je napisao/la:
Kaunas je napisao/la:

Otkud ti to ? Stajao je na himnoj Stefanovic.
Ako on jeste, moja greska, upratio sam staff

Helemnejse
Kontakt:

Post Postao/la Helemnejse » 01 jun 2026, 10:56

**** je bosna četnike ale

Bosno igrajjjj, kao vuk ja zavijammmmmmm

Ghuraba
Kontakt:

Post Postao/la Ghuraba » 01 jun 2026, 12:39

Beciragic bi bio dobra opcija. Ne moze mu se osporiti trenersko znanje i cinjenica da igracima zna naci zicu, ali sam gotovo ubijedjen da on generalno ne prati kosarku i da nije neki fanatik u tom smislu. Smio bih se zakleti da uopste ne prati aba ligu i da nije upucen u situaciju oko ekipa, igraca i svega ostalog. On zivi svoj neki zivot, lagano odradjuje ono sto je do njega i ne daje se previse na druge stvari. Zato i jeste toliko godina na Kosovu. Da se gleda samo strucnost i znanje, davno bi otisao na veci nivo. Kako god, volio bih ga umjesto Muhameda i za mene bi bio u uzem krugu njegovog potencijalnog nasljednika.

Btw, ni Djerdja nema klub, pa eto mogli su i s njim popricati. :mrgreen:

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 01 jun 2026, 15:31

Divan klub, divna atmosfera i prekrasna godina iza nas.

Odlična tema i isprike ukoliko se nekada pretjeralo, emocije su to. Uz Bosnu sam upoznao neke divne ljude, nadam se da će se ova priča nastaviti!
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

CAZIN
Kontakt:

Post Postao/la CAZIN » 01 jun 2026, 15:39

Adis bi bio dobar izbor i ako ostave Atića jer ga je dobro ishendlao u reprezentaciji za vrijeme svog mandata tako da je i sa te strane dobra opcija.

Helemnejse
Kontakt:

Post Postao/la Helemnejse » 01 jun 2026, 15:58

Adis je na hadzu

FKBilder
Kontakt:

Post Postao/la FKBilder » 01 jun 2026, 17:11

Koliko znaci titula kod nas,jel donosi automatski neko euro takmicenje ko u fudbalu ili....
Ne pratim aktivno kosarku kako je Sloboda ugasena tako da....zaista ne znam.
Cestitke na tituli,Bosna je to zasluzila.

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 01 jun 2026, 17:17

Ghuraba je napisao/la:
01 jun 2026, 12:39
Beciragic bi bio dobra opcija. Ne moze mu se osporiti trenersko znanje i cinjenica da igracima zna naci zicu, ali sam gotovo ubijedjen da on generalno ne prati kosarku i da nije neki fanatik u tom smislu. Smio bih se zakleti da uopste ne prati aba ligu i da nije upucen u situaciju oko ekipa, igraca i svega ostalog. On zivi svoj neki zivot, lagano odradjuje ono sto je do njega i ne daje se previse na druge stvari. Zato i jeste toliko godina na Kosovu. Da se gleda samo strucnost i znanje, davno bi otisao na veci nivo. Kako god, volio bih ga umjesto Muhameda i za mene bi bio u uzem krugu njegovog potencijalnog nasljednika.

Btw, ni Djerdja nema klub, pa eto mogli su i s njim popricati. :mrgreen:
Ne mogu da vjerujem da ti pises da je Adis dobra opcija :urnebes: sta ti je zivaca izvadio s reprezentacijom i kakvih je sve taktickih gluposti bilo.. ne mogu ni zamislit sta bi ovdje radio.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

071
Kontakt:

Post Postao/la 071 » 01 jun 2026, 17:25

Helemnejse je napisao/la:
01 jun 2026, 15:58
Adis je na hadzu
:D :salut:

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 01 jun 2026, 17:40

slika

Ghuraba
Kontakt:

Post Postao/la Ghuraba » 01 jun 2026, 17:51

StevieG8 je napisao/la:
01 jun 2026, 17:17
Ne mogu da vjerujem da ti pises da je Adis dobra opcija :urnebes: sta ti je zivaca izvadio s reprezentacijom i kakvih je sve taktickih gluposti bilo.. ne mogu ni zamislit sta bi ovdje radio.
Pa i pred proslu sezonu sam ga prizeljkivao i bio mi je prva opcija nakon Nene. :mrgreen: Nije on meni sporan sto se tice kosarkaskog znanja i nacina na koji motivise igrace. U reprezentaciji me nervirao sto je olahko shvatao neke stvari, sto se nije previse trudio da prosiri bazen igrace i sto nije bio bas dosljedan do kraja. Vecina toga se ne bi ni moglo desiti u klubu, gdje si stalno prisutan. Jedino sto bi ga tu moglo zezati je cinjenica da nije fanatik i da ne zivi kosarku 24/7. Recimo, svi ovi srpski treneri koji su bili ili su jos uvijek u aba ligi (Alimpijevic, Barac, Jovanovic, Stefanovic itd) su 300% u kosarci.

Btw, u ovom podcastu Nurkica kod Edina, na kraju se malo dotakao Atica i bas je spominjao taj njegov temperament. Definitivno sam siguran da Pasalic nije taj koji je u stanju izvuci maksimum iz njega.

Helemnejse
Kontakt:

Post Postao/la Helemnejse » 01 jun 2026, 17:56

Ghuraba je napisao/la:
01 jun 2026, 17:51
StevieG8 je napisao/la:
01 jun 2026, 17:17
Pa i pred proslu sezonu sam ga prizeljkivao i bio mi je prva opcija nakon Nene. :mrgreen: Nije on meni sporan sto se tice kosarkaskog znanja i nacina na koji motivise igrace. U reprezentaciji me nervirao sto je olahko shvatao neke stvari, sto se nije previse trudio da prosiri bazen igrace i sto nije bio bas dosljedan do kraja. Vecina toga se ne bi ni moglo desiti u klubu, gdje si stalno prisutan. Jedino sto bi ga tu moglo zezati je cinjenica da nije fanatik i da ne zivi kosarku 24/7. Recimo, svi ovi srpski treneri koji su bili ili su jos uvijek u aba ligi (Alimpijevic, Barac, Jovanovic, Stefanovic itd) su 300% u kosarci.

Btw, u ovom podcastu Nurkica kod Edina, na kraju se malo dotakao Atica i bas je spominjao taj njegov temperament. Definitivno sam siguran da Pasalic nije taj koji je u stanju izvuci maksimum iz njega.
Aziz bi u sarac ismailovoj tekiji i celjigovickoj noci provodio kakva košarka.

To je razonoda sejhu

DirkNowitzki
Kontakt:

Post Postao/la DirkNowitzki » 01 jun 2026, 17:59

Adis sigurno nece biti trener naredne sezone, trazio je 10.000 eura mjesecno za ovu sezonu, nisu se dogovorili, a jednom kad se ne dogovoris s Dubravkom, popravni ne postoji.

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 01 jun 2026, 18:03

DirkNowitzki je napisao/la:
01 jun 2026, 17:59
Adis sigurno nece biti trener naredne sezone, trazio je 10.000 eura mjesecno za ovu sezonu, nisu se dogovorili, a jednom kad se ne dogovoris s Dubravkom, popravni ne postoji.
Cini mi se da je rekao u jednom interviju da nema ljuabvi prema nijednom klubu i ide tamo gdje ga vise placaju

CAZIN
Kontakt:

Post Postao/la CAZIN » 01 jun 2026, 18:10

FKBilder je napisao/la:
01 jun 2026, 17:11
Koliko znaci titula kod nas,jel donosi automatski neko euro takmicenje ko u fudbalu ili....
Ne pratim aktivno kosarku kako je Sloboda ugasena tako da....zaista ne znam.
Cestitke na tituli,Bosna je to zasluzila.
Trebalo bi da imamo siguran BCL ali većina takmičenja se određuje budžetom. Možemo igrati BCL, EC ili Europe Cup opet, a mogu igrati i ABA Ligu i domaće prvenstvo samo (najmanje šanse su za to).

Otkako je Muha trener imamo 17 poraza (ne računajući utakmicu od sinoć). Gubili smo od: 4 puta od Partizana, 2 puta od Dubaia, 1 put od Igokee, 1 put od Cluja, 1 put od Szombathelya, 1 put od Murcie, 1 put od Reggiane, 1 put od Ilirije, 1 put od Budućnosti, 2 puta od Cedevite i 2 puta od Zvezde.

Koš razlika u tim duelima je:
Protiv Partizana: -78, utakmice u playoffu su pružili dobar otpor dok dvije u top 8 fazi su nas rastavili.
Protiv Dubaia: -46, realno su nas u Zetri uništili dok smo na gostovanju odigrali solidnu utakmicu ali opet nije se moglo.
Protiv Igokee (ne računajući sinoć): +14, pobjedili ih dva puta na gostovanju i jednom kući te bi se moglo reći da smo imali kvalitetniju ekipu od njih.
Protiv Cluja: +5, iako smo izgubili kući 3 razlike (moglo se pobjediti ali nema veze) vratili smo im na gostovanju i dobili ih 8 razlike.
Protiv Szombathelya je koš razlika: -7, prevelik poraz na gostovanju jednostavno se nije moglo nadoknaditi u revanšu, svakako mislim da bi nam bio kraj da smo prošli Mađare.
Protiv Ilirije: -11, dobiješ ih na gostovanju 4 razlike a kući izgubiš 15 razlike i na kraju da nije bilo pobjeda protiv Spartaka i Zadra ova utakmica nas je mogla koštati top 8 faze u ABA Ligi, jedina možda utakmica koju je Muha izgubio iako smo bili favoriti na papiru.
Protiv Budućnosti: -10, držali egal cijelu utakmicu i onda dopustiš da ti se ljudi sredinom 4/4 odvoje na 10-ak razlike i prelome utakmicu.
Protiv Reggiane: -12, previše razlike izgubljeno na gostovanju ali opet bili prvi u grupi i pobjedili ih u zadnjem kolu za prvo mjesto.
Protiv Zvezde: -14, u Beogradu se možda nešto na kraju i moglo ali realno da očekuješ dobiti Zevzdu u Beogradu nije toliko realno iako su se nudili, a kod kuće se moglo više. Obje utakmice u nekom egalu odigrane.
Protiv Cedevite: -20, u Sloveniji su nas rutinski dobili dok smo mi ispustili pobjedu u Zetri. Zadnjih 5 minuta u 4/4 smo ispustili 13 razlike i izgubili u produžetku, u 4/4 rezultat 32-19 za Cedevitu. Jedna od utakmica gdje se moglo uzeti ali nema veze sada.
Protiv Murcie: -9, protiv ekipe koja će u ACB Ligi završiti na 4 ili 5 mjestu imati pobjedu i poraz je veoma iznenađujuće ali smo uspjeli barem njih iznenaditi kod kuće. Prva Muhina utakmica čini mi se i pobjeda protiv favorita.

Jedino bi se moglo reći da su porazi od Ilirije i visok poraz od Mađara na gostovanju "kiksevi". Sigurno da je bilo utakmica gdje smo mogli iznenaditi protivnika (Cedevita kući, Cluj kući, Partizan možda u playoffu kući, Zvezde u obje utakmice smo bili tu negdje i Budućnost na gostovanju) ali kad se sve sagleda Muha skoro da nije imao kikseve gledano rezultatski. Ali sa druge strane kada se pogledaju njegove rotacije i odnos sa igračima gdje ima neke dvostruke aršine nije nikako dobro za svlačionicu. Hvala mu na ovoj sezoni i na duploj kruni ali mislim da treba još 2-3 sezone biti pomoćnik da može naučiti hendlovati svlačionicu. Ko god dođe na njegovo mjesto, ako ga smjene, teško da će imati ljubav prema klubu kao i Muha ali valjda se sljedeće sezone pogodi sa trenerom red bi bio.

Halalite na dužem postu :D

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Amirutah1988 i 10 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []