Dres reprezentacije BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
-
bosanac10001
- Kontakt:
Re: Dres reprezentacije BiH
Raja dali je neko narucivo na Kelmesverige?
Dali ste dobili potvrdu o posiljci? Meni ne odg Po 2-3 dana… Servis nula
Ma katastrofa je Kelme, najgori brend koji sam ikad narucivao. Dres narucio u Aprilu jos kad je bio pre order i evo sad mi javljaju da mi nece moci dostaviti dres do 07.06. a trebam ici za Ameriku. Sramota jedna velika da ne mozes dres dobiti prije svjetskog jos kao pre-sale ga narucio. Ovo samo kod nas moze jer u svemu postoji kriminal. Vrijeme ce pokazati kakva manipulacija i korupcija oko Saveza i Kelme stoji....bosanac10001 je napisao/la: ↑01 jun 2026, 16:13Raja dali je neko narucivo na Kelmesverige?
Svi navijaci svih repki na Mundijalu veoma lako mogu doci do dreseva samo je kod nas uvijek neka zjebancija....sto je najgore mi smo saburlije pa narod suti, nece da se pobuni, oa svako moze sa nama raditi sta hoce i kako hoce....
- Goalgetter
- Kontakt:
Kelme ce kako stoje stvari izraditi sviju koji su plasirali pre-order, prije Kanade nece stici dres.
Kinezi bi trebali stići do Qatara.
Nije bilo logike raditi pre order iz španije kad je dres prvo predstavljen u BiH...Goalgetter je napisao/la: ↑01 jun 2026, 20:04Kelme ce kako stoje stvari izraditi sviju koji su plasirali pre-order, prije Kanade nece stici dres.
-
Mocvara1991
- Kontakt:
Ljudi moji, nek prica ko sta hoce,ova garnitura saveza je jednako ili cak i vise korumpirana kao i svaka prethodna. Pa ne moze se uredski materijal za savez kupiti bez tala,da bi posao s dresovima prosao korektno i cisto. Tal je bio i za poklone za igrace,satovi od banjaluckog zlatara Malbasica,Vicinog havera, oprema.preko banjalucke firme,jedini takav nacin poslovanja u svijetu,nezabiljezen. Ja bar nisam zacudjen sto ni ovo oko dresova ne prolazi kako treba.
Kelme ne moze stici, tolika navala od strane Jordana i Bosne za dresove. Lako je Adidasu ili Nike kad imaju dresove za male nacije tipa Svabe, Brazilce itd....
-
Coolpanda24
- Kontakt:
- JavierBosnia
- Kontakt:
Da ti iskreno kazem pojma nemam sto je to otkazano, ovaj dio sa prirodom su ostavili, u onoj zadnjoj trecini videa su trebali biti igraci.Coolpanda24 je napisao/la: ↑29 maj 2026, 09:26Drug, šta bi s ovim? Propalo snimanje s reprezentativcima?JavierBosnia je napisao/la: ↑19 maj 2026, 20:52Snimljeni su kadrovi za nasu prezentaciju, slicno kao ovaj video je plan da bude. Prirodne ljepote BiH uz naglasak na rijeke. Neki su snimci otkupljeni od razlicitih autora. Cekaju se reprezentativci da se obavi i sa njima snimanje. Rimski most i vrelo bosne bi trebale biti lokacije za snimanje sa igracima.Dzeko, Demirovic, Kolasinac i Dedic su u planu po dvojica za svaku garnituru.
A ono sto znam, samo objavljivanje slika na facebooku u 08:08 ujutru je greska, jer su trebale biti objavljenje navecer u 20:00h zbog reacha i svega, kazu da je momak pomijesao AM i PM.. prije toga je oko podne trebao biti jos jedan teaser za najavu dresova. pomalo amaterski sve
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Cuj pomijesao AM i PM

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Ništa me ne čudi. Pa i sam sam pomislio kad sam vidio objavu dresa u 8h ujutro da l’ su normalni i kome je palo na pamet da tad objavljuje… sad je sve jasnoJavierBosnia je napisao/la: ↑01 jun 2026, 21:14Da ti iskreno kazem pojma nemam sto je to otkazano, ovaj dio sa prirodom su ostavili, u onoj zadnjoj trecini videa su trebali biti igraci.Coolpanda24 je napisao/la: ↑29 maj 2026, 09:26Drug, šta bi s ovim? Propalo snimanje s reprezentativcima?JavierBosnia je napisao/la: ↑19 maj 2026, 20:52Snimljeni su kadrovi za nasu prezentaciju, slicno kao ovaj video je plan da bude. Prirodne ljepote BiH uz naglasak na rijeke. Neki su snimci otkupljeni od razlicitih autora. Cekaju se reprezentativci da se obavi i sa njima snimanje. Rimski most i vrelo bosne bi trebale biti lokacije za snimanje sa igracima.Dzeko, Demirovic, Kolasinac i Dedic su u planu po dvojica za svaku garnituru.
A ono sto znam, samo objavljivanje slika na facebooku u 08:08 ujutru je greska, jer su trebale biti objavljenje navecer u 20:00h zbog reacha i svega, kazu da je momak pomijesao AM i PM.. prije toga je oko podne trebao biti jos jedan teaser za najavu dresova. pomalo amaterski sve
Ako je vjerovat ovim dokumentima što su "procurili" po nekim mrežama, protiv Kanade u bijelim dresovima a protiv Katra u plavim. Za Švicarsku ne vidjo il sam previdio medju slinim slikama ostalih reprezentacija. Evo nadjoh i Švicarska znači bijeli dres.
Zadnja izmjena: Fort, dana/u 02 jun 2026, 00:43, ukupno mijenjano 2 puta.
Bukvalno u istoj situaciji. Vico J*** ti mrtveKljukusar je napisao/la: ↑01 jun 2026, 18:05Ma katastrofa je Kelme, najgori brend koji sam ikad narucivao. Dres narucio u Aprilu jos kad je bio pre order i evo sad mi javljaju da mi nece moci dostaviti dres do 07.06. a trebam ici za Ameriku. Sramota jedna velika da ne mozes dres dobiti prije svjetskog jos kao pre-sale ga narucio. Ovo samo kod nas moze jer u svemu postoji kriminal. Vrijeme ce pokazati kakva manipulacija i korupcija oko Saveza i Kelme stoji....bosanac10001 je napisao/la: ↑01 jun 2026, 16:13Raja dali je neko narucivo na Kelmesverige?
Svi navijaci svih repki na Mundijalu veoma lako mogu doci do dreseva samo je kod nas uvijek neka zjebancija....sto je najgore mi smo saburlije pa narod suti, nece da se pobuni, oa svako moze sa nama raditi sta hoce i kako hoce....
FK BORAC BANJA LUKA - ZVANIČNO PODRŽAVA TERORIZAM!
-
stanjejepsihoticno
- Kontakt:
prijavljeni su dresovi
protiv kanade i svicarske igramo u bijelim a protiv katara u plavim
protiv kanade i svicarske igramo u bijelim a protiv katara u plavim
Za knockout fazu nisu prijavljeni, igrat cemo u staroj garnituri sa zmajevima ako prodjemo grupu.
tajni izvor
tajni izvor
Savez napolje! Ko ne skace mrzi Bosnu hej hej hej!
-
1993Sajo1993
- Kontakt:
Imaš vake iste u waikikiju i tim turskim radnjama. otidji u stampariju nek ti stampaju DTG logotipe i prodjes 90% jeftinije. LP1993Sajo1993 je napisao/la: ↑02 jun 2026, 08:40ja iskreno cekam da vidim ostalu opremu
polo majce, trenerke pre match jakne mislim da ce bit odlicna
meni ove polo majce predobro izgredaju
![]()
Trenutno korisnika/ca: Cwirek, FerdinandF, Futbol, Kaunas, LeCoq, MiranGlasnic, myself, RacioEmocionalan, Rio12345, rukometubih23, StevieG8, Sveti i 59 gostiju.