Mi smo bili picuge dok je Enis bio vodja
Premijer liga BiH - aktuelno
-
Helemnejse
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Perica u Slogi sa ulogom trener i sportski direktor.Mogla bi se ova Spanska ergela preselit u Doboj.Sloga smecarska ekipa koja se sklanja kad treba i kome treba al bice zanimljivo ovo ispratit samo radi Perice i Spanaca.
Brko iz druge galaksije!
- svrakino1921
- Kontakt:
Jasno sve DoktoreDoktorXabaras je napisao/la: ↑01 jun 2026, 14:28Kolega moj dobri bolje bi bilo tvom kubu da je objavio pomen na Prijedor i dan "bijelih traka" nego ovo uvlačenje u pakaš gosp. Vici i gosp. Barbarez.
Tebi takođe imam još svašta napisati ali drugom prilikom.
PS. Mislio sam da nema nikog u klubu ali očito neko radi online, u svakom slučaju sramota!!!
Poštujem Vaše rezonovanju
P.S.
Ja bih imao jedno pitanje pa sutra bih ja to pitao ako može
ErosViverosViv je napisao/la: ↑01 jun 2026, 18:14Defanzivac francuskog Lensa od 1. juna vrijedi čak sedam miliona eura.
Mada mislim ugovor adidasa ce ovo gurnuti mozda na milijardu vrijednosti ali eto do tad...

bvsic je napisao/la: ↑01 jun 2026, 17:53Mi se ne borimo ni za sta vec 5 godina. Zato ljudi ni nema.Dajdza11 je napisao/la: ↑01 jun 2026, 17:51ObjektivnaSApublika je napisao/la: ↑01 jun 2026, 12:43
bas ludo![]()
vidjet cemo kakva ce biti posjeta tamo oktobru/novembru kad budete pri dnu tabele
![]()
Pusti ti tu pricu sta ce bit kad dodje oktobar. Vi se stalno borite za vrh pa imate prosjek 5k. Zaista sramotna posjeta za fks. Zamisli da se vi borite u oktobru za opstanak, nebi vas bilo 200 na tribinama. Tako da ššš
Nadjes trenera koji je najveci gospodin i mangup lige, navijaci ga vole, osvojis kup tamo ti neki slucajevi kazu da je dogovren i onda ajlah govori da treba da igramo ko bajern.
E jbg sad ne borite se ni za sta 5 godina. Ispravi me ako grijesim Sarajevo nije bilo 5 mjesto u ligi zadnjih 5 godina. Znaci svake godine europa zagarantovana, valda je i to nesto.
Jasno mi je da je ovo politicka liga, ali opet ste tu u vrhu, znaci pored europskih utakmica u kojima je posjeta iznad prosjeka i u ligi bi trebalo to biti svaku utakmicu 9-10k minimum. Ali nesto ne stima, zar ne?
Pa to ti pricam, 3. smo i ne idemo ni gore ni dole 5 godina, europa 1-2 pretkola i tjt.Dajdza11 je napisao/la: ↑01 jun 2026, 19:30
E jbg sad ne borite se ni za sta 5 godina. Ispravi me ako grijesim Sarajevo nije bilo 5 mjesto u ligi zadnjih 5 godina. Znaci svake godine europa zagarantovana, valda je i to nesto.
Jasno mi je da je ovo politicka liga, ali opet ste tu u vrhu, znaci pored europskih utakmica u kojima je posjeta iznad prosjeka i u ligi bi trebalo to biti svaku utakmicu 9-10k minimum. Ali nesto ne stima, zar ne?
Na to dodas sudjenje gdje se fudbal manje prati u citavoj drzavi a daa ne pricam nasu proslu sezonu...
-
RobijasiZenica1988
- Kontakt:
Joj majko moja ja gluperdi od ljudi pa sta je ovo.
Svaki dan sve gore i gore provale...
-
RobijasiZenica1988
- Kontakt:
Vaša transfer politika mi nikako nije jasna.Vanja8 je napisao/la: ↑01 jun 2026, 18:27Ma Akademija je cudo...ErosViverosViv je napisao/la: ↑01 jun 2026, 18:14Defanzivac francuskog Lensa od 1. juna vrijedi čak sedam miliona eura.
I sad se ljudi ibrete sto prodas momka za koga pola nasih navijaca nije ni cula, po cijeni, gdje pojedini klubovi da prodaju dva najbolja igraca mogu sanjati...
Pitaj NoDija sve ce ti on objasniti kako ide, on ti je expert za Akademije, eno kod Zelje zavrsio covjek najtezi posao, osmislio logo i dao naziv, ostalo je na Upravi, ali to je pichkin dim u odnosu na vec obavljeni posao...![]()
Imate najvise para sigurno,sto od transfera,sto od Mirvica itd.
A dovodite stare i istrošene igrače.Vidjet cemo za sljedeću sezonu,ako budete pravilno dovodili,moglo bi biti svega.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Pa da li baš? Telalović, Živković, Ivanišević, Meite.. Nijedan od navedenih nema preko 20 god. Od starijih igrača zadnji prelazni rok su tu Carlos(prinuđeni bili dovoditi radi povrede Renana pred meč sa vama), i Menalo koji ima 29.RobijasiZenica1988 je napisao/la: ↑01 jun 2026, 19:57Vaša transfer politika mi nikako nije jasna.Vanja8 je napisao/la: ↑01 jun 2026, 18:27Ma Akademija je cudo...ErosViverosViv je napisao/la: ↑01 jun 2026, 18:14Defanzivac francuskog Lensa od 1. juna vrijedi čak sedam miliona eura.
I sad se ljudi ibrete sto prodas momka za koga pola nasih navijaca nije ni cula, po cijeni, gdje pojedini klubovi da prodaju dva najbolja igraca mogu sanjati...
Pitaj NoDija sve ce ti on objasniti kako ide, on ti je expert za Akademije, eno kod Zelje zavrsio covjek najtezi posao, osmislio logo i dao naziv, ostalo je na Upravi, ali to je pichkin dim u odnosu na vec obavljeni posao...![]()
A dovodite stare i istrošene igrače.Vidjet cemo za sljedeću sezonu,ako budete pravilno dovodili,moglo bi biti svega.
Hujber sa 26 ne bih rekao da je star.
Ako misliš na ljetni prelazni rok, to jeste ljeto 2025e, onda okej, tu je bilo svega(Bralić, Rile, Ljajić..)
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
On može dovesti samo škart,jer od Španaca pravi kvalitet su jedini imali Romera i Roncal .
Jedino ako će dovesti neke nove,pa možda i ubode nešto
-
RobijasiZenica1988
- Kontakt:
Ma mislim na ljetni a i generalno do sad.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑01 jun 2026, 20:07Pa da li baš? Telalović, Živković, Ivanišević, Meite.. Nijedan od navedenih nema preko 20 god. Od starijih igrača zadnji prelazni rok su tu Carlos(prinuđeni bili dovoditi radi povrede Renana pred meč sa vama), i Menalo koji ima 29.RobijasiZenica1988 je napisao/la: ↑01 jun 2026, 19:57Vaša transfer politika mi nikako nije jasna.Vanja8 je napisao/la: ↑01 jun 2026, 18:27
Ma Akademija je cudo...
Ako misliš na ljetni prelazni rok, to jeste ljeto 2025e, onda okej, tu je bilo svega(Bralić, Rile, Ljajić..)
Sad je vec druga priča i zato kazem ako nastavite pravilno dovodit,bice svega.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Sas ćemo imati sudar titana na Areni, kad se dva fudbalska maga sastave to ni Gabela neće moći ukrotiti.
Ko će u Rudar??? Vidim Jagodić slobodan
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Sve što treba.svrakino1921 je napisao/la: ↑01 jun 2026, 18:45Jasno sve DoktoreDoktorXabaras je napisao/la: ↑01 jun 2026, 14:28Kolega moj dobri bolje bi bilo tvom kubu da je objavio pomen na Prijedor i dan "bijelih traka" nego ovo uvlačenje u pakaš gosp. Vici i gosp. Barbarez.
Tebi takođe imam još svašta napisati ali drugom prilikom.
PS. Mislio sam da nema nikog u klubu ali očito neko radi online, u svakom slučaju sramota!!!
Poštujem Vaše rezonovanju
P.S.
Ja bih imao jedno pitanje pa sutra bih ja to pitao ako može
Doktor za retardaciju.
Nalić je institucija za JusufbegovićaDoktorXabaras je napisao/la: ↑01 jun 2026, 20:56Sas ćemo imati sudar titana na Areni, kad se dva fudbalska maga sastave to ni Gabela neće moći ukrotiti.
Ko će u Rudar??? Vidim Jagodić slobodan![]()
Što se Rudara tiče,čeka se zvanična odluka. Dali ćemo tjerati loptu po Palama,Omarskoj i Vojkovićima ,ili po Sarajevu,Mostaru i Banjaluci
Što se Jagodića tiče,nek se drži on kladionice. Nek je žuv i zdrav,ali daleka mu kuća.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Nas je cilj dovesti nodi80RobijasiZenica1988 je napisao/la: ↑01 jun 2026, 20:13Ma mislim na ljetni a i generalno do sad.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑01 jun 2026, 20:07Pa da li baš? Telalović, Živković, Ivanišević, Meite.. Nijedan od navedenih nema preko 20 god. Od starijih igrača zadnji prelazni rok su tu Carlos(prinuđeni bili dovoditi radi povrede Renana pred meč sa vama), i Menalo koji ima 29.RobijasiZenica1988 je napisao/la: ↑01 jun 2026, 19:57
Vaša transfer politika mi nikako nije jasna.
-
HeavyBassBlues
- Kontakt:
Evo ja cu, ako nemas nista protiv.RobijasiZenica1988 je napisao/la: ↑01 jun 2026, 17:55Sve nešto kontam,evo volio bih stvarno da mi objasnis ti ili bilo ko pojam "šabanizam".Ako je moguće ikakoGrbavicaHrammm je napisao/la: ↑01 jun 2026, 16:09Istina je da smo prije bili malo jaci od kisele vode, ovo danas je nesto sto ne mozes porediti, 5 levela iznad , od organizacije do navijanja, sto kod vas npr nije slucaj.. kod vas je sve gore i gore realnost i cinjenice su tu.StriktnoZlo je napisao/la: ↑01 jun 2026, 15:25Ako je zaista ovo istina, onda iskreno je kriv taj momak što je nosio udarni. Ne možeš nosit udarni i bacit torbu da se udaraš, ali nikako, mada u jednu ruku razumijem, to su bila mu*da do poda, a ne ko ovo danas.
Baš me zanima tada šta se dešavalo kod TM, yebiga pao ti je udarni, jel bilo nesuglasica šta kako dalje? To su bila vremena![]()
Robijasi se vracaju, al meni se cini da se jos nisu rijesili sabanizma na tribini , ali drago mi je u svakom slucaju. Prva sezona ce im biti sigurno vrh, nadam se da ce nastaviti tako i u narednim sezonama
Naziv "šaban" je prvobitno nastao u Beogradu i koristio se za publiku na koncertima ŠAbana Šaulica. U širem smislu, označava sirovu osobu - primitivca.
U BiH se naziv koristio kolokvijalno za JB Tita kao zamjena u vicevima.
-
Marokanci58
- Kontakt:
Dajdza selam ali poglup si malo ili ne pratiš, njima je prosjek oko 3000, nema ih 200 i sa izborenom Evropom. Rang Alkohola bojsa. 7 grupa u državi trenutno, neozbiljno ih je ubrajati u grupe ozbiljne, Manijaci ih maltretiraju, gase kako hoće, kuci ih je 200 dajdza a na strani 30. Nemoj šta zamjeriti. Ovako to izgleda cijelu sezonu.Dajdza11 je napisao/la: ↑01 jun 2026, 17:51ObjektivnaSApublika je napisao/la: ↑01 jun 2026, 12:43bas ludo![]()
vidjet cemo kakva ce biti posjeta tamo oktobru/novembru kad budete pri dnu tabele
![]()
Pusti ti tu pricu sta ce bit kad dodje oktobar. Vi se stalno borite za vrh pa imate prosjek 5k. Zaista sramotna posjeta za fks. Zamisli da se vi borite u oktobru za opstanak, nebi vas bilo 200 na tribinama. Tako da ššš

BRATSTVO GRAČANiCA
ErosViverosViv je napisao/la: ↑01 jun 2026, 21:17Nas je cilj dovesti nodi80RobijasiZenica1988 je napisao/la: ↑01 jun 2026, 20:13Ma mislim na ljetni a i generalno do sad.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑01 jun 2026, 20:07
Pa da li baš? Telalović, Živković, Ivanišević, Meite.. Nijedan od navedenih nema preko 20 god. Od starijih igrača zadnji prelazni rok su tu Carlos(prinuđeni bili dovoditi radi povrede Renana pred meč sa vama), i Menalo koji ima 29.

Evo tebre klošara vratio se, konta raja zaboravila. Ponovo se oglašava BAR SA OVOG PROFILA nakon što je nestao. Red je da te pozdravimo.
DOBRODOŠAO TEBRA
Kakva ba borba za Evropu, borba za treće ili četvrto mjesto? Pa, mi smo u Evropu izlazili i onda kad u klubu marke nije bilo, a igrači na viršlama preživljavali. To je nešto što se podrazumijeva, nikakav to uspjeh nije, niti nešto čemu mi kao navijači pridajemo pažnju. Ili se boriš za titulu ili ne boriš, po tome se jedino sezona vrijednuje, nema trećeg.Dajdza11 je napisao/la: ↑01 jun 2026, 19:30
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
-
Convicts1988
- Kontakt:
Zato su manijaci za vas drugi svijet. Vi ste navijaci rezultata i titula i jbg, u prevodu kad ste prvi dolazite. Sta bi, kako je tako je.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.

.png)