FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Rahmanovića čekamo
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Mario Cvitanović je bivši na Koševu, donesena je odluka, saznaje naš portal. Hrvatski stručnjak u narednoj sezoni neće predvoditi Bordo klub sa klupe.
Odluka je to čelnih ljudi kluba, saznaje naš portal, a prema riječima našeg izvora odluka je saopštena i Cvitanviću. Tako će ono što se već duže vrijeme govorilo izgleda dobiti i potvrdu.
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
Ma Edo Vehabovic iz Veleza...GianlucaPagliuca71 je napisao/la: ↑01 jun 2026, 19:01Moze li izvor, screenshot ili bilo sta drugo? Napisete i stavite upitnik na kraju i sad trebamo naglabati sta je. Danas isto onaj napisa za nekog Edu, ne znamo ni ko je ni sta je
Hvala Marijo i sretno u nastavku karijere...
Bilo je i lijepih momenata i onih drugih, ali sve u svemu sasvim ok trener...
Moja najveca zamjerka, stalno preslagivanje odbrane, gdje u 10 tekmi se 5 igraca nije ponovo moglo okupiti u istom sastavu...
I da, hvala ti na onom mesarskom rastavljanju kona na AFH...
Bilo je i lijepih momenata i onih drugih, ali sve u svemu sasvim ok trener...
Moja najveca zamjerka, stalno preslagivanje odbrane, gdje u 10 tekmi se 5 igraca nije ponovo moglo okupiti u istom sastavu...
I da, hvala ti na onom mesarskom rastavljanju kona na AFH...
GianlucaPagliuca71 je napisao/la: ↑01 jun 2026, 19:01Moze li izvor, screenshot ili bilo sta drugo? Napisete i stavite upitnik na kraju i sad trebamo naglabati sta je. Danas isto onaj napisa za nekog Edu, ne znamo ni ko je ni sta je

Halali brate
Stavio je mahanje i taj njihov znak, valjda je to razlaz..
MNON
- luckystrike
- Kontakt:
Svabonja, jel' ta strelica pored sata kiblu pokazuje?
Pa jel ovde neko napisa da je ovaj Sarlija uslov Zekica
Izgledo je i Unusic ali nadam se da je ovaj momak bolji. Brzi je od svih nasih bekova. SretnoPeppermintSA je napisao/la: ↑01 jun 2026, 18:25Kosi izgleda fantastično na highlightsima, doslovno Marcelo za sve bekove koje smo dovodili unazad 15 godina.
E sad, kakav će zaista biti ima da vidimo
Možeš i od Palića, Rustemovića, onih Ješićevih brazilaca napravit highlightse. Mora svako za par godina karijere imat bar 5 min dobrih potezaBajroni je napisao/la: ↑01 jun 2026, 19:37Izgledo je i Unusic ali nadam se da je ovaj momak bolji. Brzi je od svih nasih bekova. SretnoPeppermintSA je napisao/la: ↑01 jun 2026, 18:25Kosi izgleda fantastično na highlightsima, doslovno Marcelo za sve bekove koje smo dovodili unazad 15 godina.
E sad, kakav će zaista biti ima da vidimo
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Tektonske promjene se trenutno desavaju u Sarajevu
Izgledao je i Rustemovic ko Martin Edegar
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Ne treba tisra dok se ne vidi kako momak igra.mnon46 je napisao/la: ↑01 jun 2026, 20:33Možeš i od Palića, Rustemovića, onih Ješićevih brazilaca napravit highlightse. Mora svako za par godina karijere imat bar 5 min dobrih potezaBajroni je napisao/la: ↑01 jun 2026, 19:37Izgledo je i Unusic ali nadam se da je ovaj momak bolji. Brzi je od svih nasih bekova. SretnoPeppermintSA je napisao/la: ↑01 jun 2026, 18:25Kosi izgleda fantastično na highlightsima, doslovno Marcelo za sve bekove koje smo dovodili unazad 15 godina.
E sad, kakav će zaista biti ima da vidimo![]()
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Pa dešavali se išta, valjda bi trebalo prvo Cvitanovića odjavit/objavit.
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
Ne kakim, samo ne treba zaključivati da je dobar ili loš na osnovu desetominutnog videa na youtube-u. Postoji samo jedno mjerilo.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

.png)