FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- zastitaIdentiteta
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Promijeniš 4 trenera u sezoni, al eto kaže najbitnije je dovesti trenera da izabere sebi igrače... ahaa, ko Adžem što ih je birao.
Najbitnije je riješeno neki dan. Imamo (kakvog-takvog) nekakvog SDa.
Sad taj mora, ako već nije, definisati kako klub treba izgledati u narednih X godina.
Koji ciljevi, koji stil igre, kakve igrače i trenere dovoditi, kakve proizvoditi u omladinskom, a sve da su ciljevi i stil ispoštovani.
Kako omladinski pogon razvijati a da igrači koji iz njeg izlaze mogu upadati u rotaciju baš tog stila igre.
Igrače dovoditi sad u junu, ne čekati 31. august ili 18. septembar.
Sve ostalo - mrka kapa.
Najbitnije je riješeno neki dan. Imamo (kakvog-takvog) nekakvog SDa.
Sad taj mora, ako već nije, definisati kako klub treba izgledati u narednih X godina.
Koji ciljevi, koji stil igre, kakve igrače i trenere dovoditi, kakve proizvoditi u omladinskom, a sve da su ciljevi i stil ispoštovani.
Kako omladinski pogon razvijati a da igrači koji iz njeg izlaze mogu upadati u rotaciju baš tog stila igre.
Igrače dovoditi sad u junu, ne čekati 31. august ili 18. septembar.
Sve ostalo - mrka kapa.
Pošteno, pa kako bude.
- NerminFatic
- Kontakt:
Ne kontam bas da je toliko jeftinije jer ubrzava posao, manje radnih dana i lakse je a na oba nacina ide zeljezo i beton. Ne kupuju od druge firme, valjda je to njihovo kad dovezu te elemente. Puno je tu nejasnoca. Baska je kasnjenje. Da bi ovu trecinu uvezali i izlili beton treba im haman 3-4 mjeseca a ima jos 3-4 sedmice da ovo zavrse zapocetu i izliju beton. Ako ne dodje 20-30 radnika, i bas ubrzaju, ovo se ne moze zavrsiti ni do oktobra.
Betoniranje tribina se ne može raditi bržom dinamikom. Betoniraju oko 5 redova dnevno što je izvanredno brzo i čak bih rekao rizično, jer je ogroman pritisak na podlogu i oplate. Ja bi lično radio 2-3 reda dnevno, ili makar pravio duge pauze između betoniranja.
Dakle ovo što su započeli betonirati od same tribine je veoma brzo urađeno. Ovo ostalo nemam komentar
Dakle ovo što su započeli betonirati od same tribine je veoma brzo urađeno. Ovo ostalo nemam komentar
hajduk živi vječno
Iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme
Iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme
Ovako je jeftinije. A upravo si objasnio kako i zasto.NerminFatic je napisao/la: ↑01 jun 2026, 14:41Ne kontam bas da je toliko jeftinije jer ubrzava posao, manje radnih dana i lakse je a na oba nacina ide zeljezo i beton. Ne kupuju od druge firme, valjda je to njihovo kad dovezu te elemente. Puno je tu nejasnoca. Baska je kasnjenje. Da bi ovu trecinu uvezali i izlili beton treba im haman 3-4 mjeseca a ima jos 3-4 sedmice da ovo zavrse zapocetu i izliju beton. Ako ne dodje 20-30 radnika, i bas ubrzaju, ovo se ne moze zavrsiti ni do oktobra.
Ovo je njima usputni posao. Kad god bidne...
S druge strane, drzava placa. Win win.
Imamo dvoranu
Imamo kuglanu
Bojkot svih, svega i svugdje
Ultimatum svima
"Objavite statut, pacovi!" - zagraktase kokuzi
Imamo kuglanu
Bojkot svih, svega i svugdje
Ultimatum svima
"Objavite statut, pacovi!" - zagraktase kokuzi
- NerminFatic
- Kontakt:
Cek malo, zar su betonirali vec negdje, osim ono sto lici na stepenice pa onda ih povezuju s oplatama sa strana za buduce betoniranje?f16 je napisao/la: ↑01 jun 2026, 14:58Betoniranje tribina se ne može raditi bržom dinamikom. Betoniraju oko 5 redova dnevno što je izvanredno brzo i čak bih rekao rizično, jer je ogroman pritisak na podlogu i oplate. Ja bi lično radio 2-3 reda dnevno, ili makar pravio duge pauze između betoniranja.
-
MisterBlue
- Kontakt:
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Pusti sad taj beton, ima li kakvo pojacanje da je beton?
Dajte kakav info jel se pregovara
Ja kako sam skontao, jesu. Betonirali su citave redove tribina (mada ja to sada ne vidim na slikama lol).NerminFatic je napisao/la: ↑01 jun 2026, 15:47Cek malo, zar su betonirali vec negdje, osim ono sto lici na stepenice pa onda ih povezuju s oplatama sa strana za buduce betoniranje?f16 je napisao/la: ↑01 jun 2026, 14:58Betoniranje tribina se ne može raditi bržom dinamikom. Betoniraju oko 5 redova dnevno što je izvanredno brzo i čak bih rekao rizično, jer je ogroman pritisak na podlogu i oplate. Ja bi lično radio 2-3 reda dnevno, ili makar pravio duge pauze između betoniranja.
Mislim da je to na Jugoistoku o cemu ja pricam
hajduk živi vječno
Dolaze Rakic (21), Joey Konings (28) i Muharem Husković (23) napadači koji znaju zabijati goloveGrbavicaHrammm je napisao/la: ↑01 jun 2026, 16:14Pusti sad taj beton, ima li kakvo pojacanje da je beton?
hajduk živi vječno
Neće Rakić.f16 je napisao/la: ↑01 jun 2026, 16:26Dolaze Rakic (21), Joey Konings (28) i Muharem Husković (23) napadači koji znaju zabijati goloveGrbavicaHrammm je napisao/la: ↑01 jun 2026, 16:14Pusti sad taj beton, ima li kakvo pojacanje da je beton?
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Levin je napisao/la: ↑01 jun 2026, 16:28Neće Rakić.f16 je napisao/la: ↑01 jun 2026, 16:26Dolaze Rakic (21), Joey Konings (28) i Muharem Husković (23) napadači koji znaju zabijati goloveGrbavicaHrammm je napisao/la: ↑01 jun 2026, 16:14Pusti sad taj beton, ima li kakvo pojacanje da je beton?
Dajte kakav info jel se pregovara![]()
Ovu trojicu ne bih na termin Boga mi zvao
-
sanjinusto
- Kontakt:
Amoah i Santos se vracaju
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
-
12tiigrac21
- Kontakt:
Ode Odinaka, znači džaba. Taman se on bio dozvao i uz kvalitetan rad, mislim da bi ova sezona bila njegova. Nevjerovatna fizika i brzina, s obzirom da je igrao ovo otkako je Savo došao na krilu, može se reći jako dobar učinak.
- NerminFatic
- Kontakt:
"Iskreno, bio sam otvoren za ostanak i smatrao sam da nakon svega što sam prošao u ovom klubu zaslužujemo da sjednemo i razgovaramo u četiri oka. Nažalost, do takvog razgovora nije došlo."(Krpic)
Bolan Suljo, zar si stvarno mislio da bi i jedan trener ti ponudio novi ugovor u 36-oj i s tako mrsavim ucinkom u posljednjoj sezoni.
Bolan Suljo, zar si stvarno mislio da bi i jedan trener ti ponudio novi ugovor u 36-oj i s tako mrsavim ucinkom u posljednjoj sezoni.
Čisto sumnjam.Amoa i možda,s obzirom da igra sa plemenima po Africi
Ali Santos,nema teorije ,čovjek igra za ozbiljne pare u Australiji. Inače ,najbolji i naomiljeniji mi stranci u Rudaru.
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
12tiigrac21 je napisao/la: ↑01 jun 2026, 21:12Ode Odinaka, znači džaba. Taman se on bio dozvao i uz kvalitetan rad, mislim da bi ova sezona bila njegova. Nevjerovatna fizika i brzina, s obzirom da je igrao ovo otkako je Savo došao na krilu, može se reći jako dobar učinak.
Otkud to? Ja bas cuo da ostaje?
Ostaje, nije lik u BiH uopsteGrbavicaHrammm je napisao/la: ↑01 jun 2026, 21:1512tiigrac21 je napisao/la: ↑01 jun 2026, 21:12Ode Odinaka, znači džaba. Taman se on bio dozvao i uz kvalitetan rad, mislim da bi ova sezona bila njegova. Nevjerovatna fizika i brzina, s obzirom da je igrao ovo otkako je Savo došao na krilu, može se reći jako dobar učinak.
Otkud to? Ja bas cuo da ostaje?
hajduk živi vječno
Krpic
Muftic
Vini
Eric
Galcev
Odlicno.. Dalje Troupe, Rakic, Jaganjac,Radovac,Osmanovic i to bi bilo ok
Muftic
Vini
Eric
Galcev
Odlicno.. Dalje Troupe, Rakic, Jaganjac,Radovac,Osmanovic i to bi bilo ok
Trenutno korisnika/ca: bvsic, DnevnaDozaPklata, MisterBlue i 12 gostiju.