Premijer liga BiH - aktuelno
-
Zaboljesutra
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Meni je samo fascinantno to naše podaništvo i busanje u prsa nekakvim patriotizmom i ljiljanima i onda umjesto da pozoveš iz svog voljenog kluba Karića na SP i ubrizgaš nešto novca klubu u koji se kuneš i građanima koji ti prave dočeke ispod Starog mosta i staviš uopće svoj klub na tapetu SP ti pozoveš Jurkasa koji dolazi iz sredine koja reprezentaciju BiH ne može smisliti a upitno je da li je uopće bolji golman od Karića.
Svašta.Vicine pudlice.
Svašta.Vicine pudlice.
[email protected] utakmice FK Borca.
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
Što više mailova veća mogućnost za Uefa inspekciju!
Za bolje sutra BiH nogometa !!!
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
A, vi ste zadnji u državi koji bi trebali nekome držati pridike o posjeti i brojkama. Nemoj da tražim slike Bilinog od prije par sezona ili slike sa gostovanja na kojima nema više od 7 ljudi. Obzirom da imamo najneuslovniji stadion u državi i na sve dešavanja u i oko kluba zadnjih godina, broj 1 smo po posjeti.Convicts1988 je napisao/la: ↑01 jun 2026, 21:39Zato su manijaci za vas drugi svijet. Vi ste navijaci rezultata i titula i jbg, u prevodu kad ste prvi dolazite. Sta bi, kako je tako je.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Jel to onaj sto psuje boga svojim ljubimcima pa ga prenese sutradan i govori da su vrijedni 25 mil?Vanja8 je napisao/la: ↑01 jun 2026, 18:27Ma Akademija je cudo...ErosViverosViv je napisao/la: ↑01 jun 2026, 18:14Defanzivac francuskog Lensa od 1. juna vrijedi čak sedam miliona eura.
I sad se ljudi ibrete sto prodas momka za koga pola nasih navijaca nije ni cula, po cijeni, gdje pojedini klubovi da prodaju dva najbolja igraca mogu sanjati...
Pitaj NoDija sve ce ti on objasniti kako ide, on ti je expert za Akademije, eno kod Zelje zavrsio covjek najtezi posao, osmislio logo i dao naziv, ostalo je na Upravi, ali to je pichkin dim u odnosu na vec obavljeni posao...![]()
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Mrtva trka Nidala i Gulija, ko ce prije na 20 miliona evropskihbvsic je napisao/la: ↑01 jun 2026, 19:27ErosViverosViv je napisao/la: ↑01 jun 2026, 18:14Defanzivac francuskog Lensa od 1. juna vrijedi čak sedam miliona eura.![]()
![]()
![]()
Mada mislim ugovor adidasa ce ovo gurnuti mozda na milijardu vrijednosti ali eto do tad...
![]()
Mislio si reci s obzirom da se gazda bratski grli sa predsjednikom saveza i poklapa takmičenja dobro iko i dolazi gledati uhodani kriminal?Herson je napisao/la: ↑01 jun 2026, 21:44A, vi ste zadnji u državi koji bi trebali nekome držati pridike o posjeti i brojkama. Nemoj da tražim slike Bilinog od prije par sezona ili slike sa gostovanja na kojima nema više od 7 ljudi. Obzirom da imamo najneuslovniji stadion u državi i na sve dešavanja u i oko kluba zadnjih godina, broj 1 smo po posjeti.Convicts1988 je napisao/la: ↑01 jun 2026, 21:39Zato su manijaci za vas drugi svijet. Vi ste navijaci rezultata i titula i jbg, u prevodu kad ste prvi dolazite. Sta bi, kako je tako je.
Ma bilo sta da navedes, to je uvijek nas NoDi...ErosViverosViv je napisao/la: ↑01 jun 2026, 21:46Jel to onaj sto psuje boga svojim ljubimcima pa ga prenese sutradan i govori da su vrijedni 25 mil?Vanja8 je napisao/la: ↑01 jun 2026, 18:27Ma Akademija je cudo...ErosViverosViv je napisao/la: ↑01 jun 2026, 18:14Defanzivac francuskog Lensa od 1. juna vrijedi čak sedam miliona eura.
I sad se ljudi ibrete sto prodas momka za koga pola nasih navijaca nije ni cula, po cijeni, gdje pojedini klubovi da prodaju dva najbolja igraca mogu sanjati...
Pitaj NoDija sve ce ti on objasniti kako ide, on ti je expert za Akademije, eno kod Zelje zavrsio covjek najtezi posao, osmislio logo i dao naziv, ostalo je na Upravi, ali to je pichkin dim u odnosu na vec obavljeni posao...![]()
Meni je fascinantna tvoja podvojena ličnost. Malo si ogrnut šahovnicom i himna ti je Lijepa naša, a malo u prvom licu pišeš u ime Bošnjaka ogrnut ljiljanima.Zaboljesutra je napisao/la: ↑01 jun 2026, 21:39Meni je samo fascinantno to naše podaništvo i busanje u prsa nekakvim patriotizmom i ljiljanima i onda umjesto da pozoveš iz svog voljenog kluba Karića na SP i ubrizgaš nešto novca klubu u koji se kuneš i građanima koji ti prave dočeke ispod Starog mosta i staviš uopće svoj klub na tapetu SP ti pozoveš Jurkasa koji dolazi iz sredine koja reprezentaciju BiH ne može smisliti a upitno je da li je uopće bolji golman od Karića.
Svašta.Vicine pudlice.
Zaboljesutra je napisao/la: ↑01 feb 2026, 19:54Pa logično kad je kod hrvata pogotovo iz BiH izražen hrvatski nacionalni ponos i strast prema državi.Svi mi odgajamo djecu da je Hrvatska matična država i da je naša himna Lijepa Naša.Imaš ovih mali broj hrvata koji to ne rade ali je njih veoma malo .
Potopi ovu budalu 
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Ćim ste dobili licencu ozbiljno računaju na vas za sljedeću sezonu u Wwin Ligi.Zigazaga je napisao/la: ↑01 jun 2026, 21:09Nalić je institucija za JusufbegovićaDoktorXabaras je napisao/la: ↑01 jun 2026, 20:56Sas ćemo imati sudar titana na Areni, kad se dva fudbalska maga sastave to ni Gabela neće moći ukrotiti.
Ko će u Rudar??? Vidim Jagodić slobodan![]()
Što se Rudara tiče,čeka se zvanična odluka. Dali ćemo tjerati loptu po Palama,Omarskoj i Vojkovićima ,ili po Sarajevu,Mostaru i Banjaluci
Što se Jagodića tiče,nek se drži on kladionice. Nek je žuv i zdrav,ali daleka mu kuća.
Jel bilo licenciranje za klubove iz rs-a??? Da li je iko aplicirao??
Ma onako sam upratio da je Jagodić slobodan pa reko idealan kandidat. Mada je tu uvjek spreman Maksimović, Trivunović.
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
Premijerligaške fukare, postoje jedino kad igraju protiv Želje i Čelika. Čak su ih i škripari izdominirali brojkama ove sezone.Marokanci58 je napisao/la: ↑01 jun 2026, 21:21Dajdza selam ali poglup si malo ili ne pratiš, njima je prosjek oko 3000, nema ih 200 i sa izborenom Evropom. Rang Alkohola bojsa. 7 grupa u državi trenutno, neozbiljno ih je ubrajati u grupe ozbiljne, Manijaci ih maltretiraju, gase kako hoće, kuci ih je 200 dajdza a na strani 30. Nemoj šta zamjeriti. Ovako to izgleda cijelu sezonu.Dajdza11 je napisao/la: ↑01 jun 2026, 17:51ObjektivnaSApublika je napisao/la: ↑01 jun 2026, 12:43
bas ludo![]()
vidjet cemo kakva ce biti posjeta tamo oktobru/novembru kad budete pri dnu tabele
![]()
Pusti ti tu pricu sta ce bit kad dodje oktobar. Vi se stalno borite za vrh pa imate prosjek 5k. Zaista sramotna posjeta za fks. Zamisli da se vi borite u oktobru za opstanak, nebi vas bilo 200 na tribinama. Tako da ššš
![]()
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
E yebiga, černobil se već nakotio na temi. Prvo tema smrdi, drugo nisu baš inteligentni.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Zaboravio si se ulogovati na daidza profil.
Ja koliko znam,niko iz RS nije aplicirao.DoktorXabaras je napisao/la: ↑01 jun 2026, 21:54Ćim ste dobili licencu ozbiljno računaju na vas za sljedeću sezonu u Wwin Ligi.Zigazaga je napisao/la: ↑01 jun 2026, 21:09Nalić je institucija za JusufbegovićaDoktorXabaras je napisao/la: ↑01 jun 2026, 20:56
Sas ćemo imati sudar titana na Areni, kad se dva fudbalska maga sastave to ni Gabela neće moći ukrotiti.
Ko će u Rudar??? Vidim Jagodić slobodan![]()
Što se Rudara tiče,čeka se zvanična odluka. Dali ćemo tjerati loptu po Palama,Omarskoj i Vojkovićima ,ili po Sarajevu,Mostaru i Banjaluci
Što se Jagodića tiče,nek se drži on kladionice. Nek je žuv i zdrav,ali daleka mu kuća.
Jel bilo licenciranje za klubove iz rs-a??? Da li je iko aplicirao??
Ma onako sam upratio da je Jagodić slobodan pa reko idealan kandidat. Mada je tu uvjek spreman Maksimović, Trivunović.
Što se trenera tiče,Trivunović je ok i voli ga narod u PD. Čitam sad da je i Vranešević napustio Bijeljinu.
Nek vam je Bog na pomoci sa pojedinim.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
Zaboljesutra
- Kontakt:
Pa ja i govorim o stanju u našem nogometu u BiH.Vorovus je napisao/la: ↑01 jun 2026, 21:52Meni je fascinantna tvoja podvojena ličnost. Malo si ogrnut šahovnicom i himna ti je Lijepa naša, a malo u prvom licu pišeš u ime Bošnjaka ogrnut ljiljanima.Zaboljesutra je napisao/la: ↑01 jun 2026, 21:39Meni je samo fascinantno to naše podaništvo i busanje u prsa nekakvim patriotizmom i ljiljanima i onda umjesto da pozoveš iz svog voljenog kluba Karića na SP i ubrizgaš nešto novca klubu u koji se kuneš i građanima koji ti prave dočeke ispod Starog mosta i staviš uopće svoj klub na tapetu SP ti pozoveš Jurkasa koji dolazi iz sredine koja reprezentaciju BiH ne može smisliti a upitno je da li je uopće bolji golman od Karića.
Svašta.Vicine pudlice.
Zaboljesutra je napisao/la: ↑01 feb 2026, 19:54Pa logično kad je kod hrvata pogotovo iz BiH izražen hrvatski nacionalni ponos i strast prema državi.Svi mi odgajamo djecu da je Hrvatska matična država i da je naša himna Lijepa Naša.Imaš ovih mali broj hrvata koji to ne rade ali je njih veoma malo .
Dokaz samo da se prave nazovi patriote poput ove kukavice Barbareza može kupiti kao i ove i savezu bošnjake pa i sudije Topalovića,Cazinskog ljepotana i slično.Kad državu i svoj klub izda avantgarda sa ljiljanima i vojnom jaknom onda se nemaju čemu čuditi u savezu.
Zadnja izmjena: Zaboljesutra, dana/u 01 jun 2026, 22:04, ukupno mijenjano 2 puta.
[email protected] utakmice FK Borca.
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
Je li sta Zeljo zaradio na odlasku Odinake u Ukrajinu ?
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Odmorit će ova tema dok FKS ne dobije neki derbi
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Ne sikirajte se pitari, nećemo vam se uvlačiti u pakaš poput Damira, igramo otvoreno, do kosti.
- DoSmrtiOdani87
- Kontakt:
Ovaj jedan nesretnik pise premijerligaske fukare, ne znam, taj epitet se vise veze za grupu ozracenih. Postoje slike gdje se vrlo lako moze utvrditi za koga to vise vazi. I naravno da je nasa brojka prepolovljena u skorije vrijeme ali zna se zasto. Mislim da ih vise boli sto nisu ni blizu grupi koja je podijeljena.
Smrdis zenico
OSNOVALA PARTIJA, PODRŽALA ČARŠIJA
Trenutno korisnika/ca: laszlo, MostarskiBijeli1 i 33 gosta.

.png)