Zato sam i pitao, jer sam znao da on ima onu + 1 varijantu...
Sto niste to aktivirali, htjeli, ne htjeli bio vam je najbolji u proljecnoj sezoni
Zato sam i pitao, jer sam znao da on ima onu + 1 varijantu...
Čestitke i vama jer prvi put u historiji imate veći prosjek nego mi. Vidim koliko vam znači i drago mi je što smo vas toliko usrećili. Nek' se i sirotinja veseli.Truhlo je napisao/la: ↑01 jun 2026, 22:58
1. Hajduk 19784
2. Dinamo 11190
3. Crvena Zvezda 10206
4. Željezničar 6723
5. Partizan 6072
6. Čelik 5438
7. Rijeka 5382
8. Osijek 4815
9. Sarajevo 3733
10. Varaždin 3366
Čestitke na plasmanu u top 10, nije lako biti ispred Varaždina.
Ko ce bolan aktivirati ? par ljudi u klubu trenutno, nema novog trenera, nema direktora, nema ni famoznog statuta, igraci sami odlaze haman.
Nisam podhjebavao, ozbiljno sam pitao jer jedino je on bio neka svjetla tacka u ekipi...let3 je napisao/la: ↑01 jun 2026, 23:15Ko ce bolan aktivirati ? par ljudi u klubu trenutno, nema novog trenera, nema direktora, nema ni famoznog statuta, igraci sami odlaze haman.
Bgm pravitte se ko da je Zeljo u nekom normalnom stanju fukncionisanja pa eto iz objesti nece da potpisu Odinaku![]()
Muslimani slave utakmicu BiH - Makedonija sa zastavom hrvatskog kraljevstva i hrvatske katolicke obitelji Kotromanic.
Samo znam da ako vam uvali Marić Preleca, onda je stvarno genije.
Ma postoji sada jasna hijerarhija, Tu su UO i NO, stara skupština, Marić vodi sportski sektor, a i Mirvić se okružio nekim ljudima, savjetnicima sportskim koji znaju šta rade.Vanja8 je napisao/la: ↑01 jun 2026, 23:20Nisam podhjebavao, ozbiljno sam pitao jer jedino je on bio neka svjetla tacka u ekipi...
Drugo, dobili ste novu Upravu, pa mora valjda neko raditi na dolascima i odlascima igraca, mislim, ako je tacno ovo sto ti pises, onda koji khurac se i odrzavala ona Skupstina i izglasavanje UO sa Mirvicem na celu ?
Arma00 je napisao/la: ↑01 jun 2026, 23:40Ma postoji sada jasna hijerarhija, Tu su UO i NO, stara skupština, Marić vodi sportski sektor, a i Mirvić se okružio nekim ljudima, savjetnicima sportskim koji znaju šta rade.Vanja8 je napisao/la: ↑01 jun 2026, 23:20Nisam podhjebavao, ozbiljno sam pitao jer jedino je on bio neka svjetla tacka u ekipi...
Drugo, dobili ste novu Upravu, pa mora valjda neko raditi na dolascima i odlascima igraca, mislim, ako je tacno ovo sto ti pises, onda koji khurac se i odrzavala ona Skupstina i izglasavanje UO sa Mirvicem na celu ?
Uglavnom, sve dok je statut u zraku to je sve usmeno, ali se vjeruje da će uspjet da ga riješe.
Što se tiče Odinake, teško ga je bilo zadržat, a nije ni postojala velika želja da ga se zadrži, iako je meni bio jedan od dražih.
Evo i Hrvati kad hoće da uvrijede nekoga, kažu mu da je Hrvat.ArmandoMarenzi je napisao/la: ↑01 jun 2026, 23:29Muslimani slave utakmicu BiH - Makedonija sa zastavom hrvatskog kraljevstva i hrvatske katolicke obitelji Kotromanic.
Vraćaju li se to hrvatskim korijenima?
Jbg kod vas je to do podne zastava Armije BIH a od podne zastava hrvatskog kraljevstvaArmandoMarenzi je napisao/la: ↑01 jun 2026, 23:29Muslimani slave utakmicu BiH - Makedonija sa zastavom hrvatskog kraljevstva i hrvatske katolicke obitelji Kotromanic.
Nemojte samo vi o tome ko koga slaviArmandoMarenzi je napisao/la: ↑01 jun 2026, 23:29Muslimani slave utakmicu BiH - Makedonija sa zastavom hrvatskog kraljevstva i hrvatske katolicke obitelji Kotromanic.

Navodno je postojao interes ali nije se dogovorilo. Moje lično mišljenje je da se zakasnilo. Ne znam baš da su novinari sposobni to ispregovarati. A ima i opcija da je i ta +1 varijanta laž, vidjeli smo kako se slaže na zvaničnoj za Lagumdžiju i koliko traje ugovor. Ništa se nije promijenilo u vođenju kluba od onog perioda kada se očekivalo da Rumeni produži Santosa, iako mislim da je šteta manja ali je ima. Nakon ovakve polusezone gdje jeste bio najbolji moglo se nešto zaraditi. Nikad dočekati ozbiljno vodstvo kluba.
Niste mogli dalje od 9. mjesta jer se ispred vas nalazi veliki Osijek cccccc ja levataaaNoProfit je napisao/la: ↑01 jun 2026, 23:09Čestitke i vama jer prvi put u historiji imate veći prosjek nego mi. Vidim koliko vam znači i drago mi je što smo vas toliko usrećili. Nek' se i sirotinja veseli.
Zenićanin, dame i gospodo. Treba li dodati nešto?ludilompredozirani je napisao/la: ↑02 jun 2026, 01:46Niste mogli dalje od 9. mjesta jer se ispred vas nalazi veliki Osijek cccccc ja levataaa![]()
Trenutno korisnika/ca: belosevic23, prisonbreak i 23 gosta.