Najjace je kad mu čestita rodjendan. Kaze vidim da ti je mali
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
- kraljttbvb
- Kontakt:
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
-
19vendetta87
- Kontakt:
Mogao je vala i Nisu poselamiti.kraljttbvb je napisao/la: ↑01 jun 2026, 19:36Najjace je kad mu čestita rodjendan. Kaze vidim da ti je mali... Malom je rodjendan, nek mu je sretan
![]()
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Za 14 dana mogu vam napisati za koga će Pejcinovic igrati
- Goalgetter
- Kontakt:
Pa ako su istine da su toliki klubovi zainteresirani za njega i to iz Bundeslige, onda vjerovatno od njega nema ništa.
Zadnja nam je prilika svakako ako Spahić bude htio opet da mu se javi pred ligu nacija i pokuša uvjeriti. Ako nas tada odbije, svakako to znači da neće biti zainteresiran u naredne 2 godine, a do tada će igrama u Bundesligi vjerovatno zaraditi neku epizodnu ulogu za njemačku reprezentaciju. Neće mnogo ali dovoljno da se ponada. Na kraju će možda odigrati samo 2-3 utakmice za njih ali svejedno će rizikovati.
Prema transfermarktu, trenutno je sedmi najskuplji špic Njemačke. A vjerovatno će mu cijena iduće sezone još rasti. Tek ima 21godinu.
Zadnja nam je prilika svakako ako Spahić bude htio opet da mu se javi pred ligu nacija i pokuša uvjeriti. Ako nas tada odbije, svakako to znači da neće biti zainteresiran u naredne 2 godine, a do tada će igrama u Bundesligi vjerovatno zaraditi neku epizodnu ulogu za njemačku reprezentaciju. Neće mnogo ali dovoljno da se ponada. Na kraju će možda odigrati samo 2-3 utakmice za njih ali svejedno će rizikovati.
Prema transfermarktu, trenutno je sedmi najskuplji špic Njemačke. A vjerovatno će mu cijena iduće sezone još rasti. Tek ima 21godinu.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Postedi ti nas i nemoj nista pisati 14 dana.
-
rukometubih23
- Kontakt:
Ensar Mušić koji ima pravo igrati i za nas i koji je ovdje spominjan, blizu transfera u Hajduk.
Ako se Pejcinovic ne rijesi do Lige Nacija pisi propalo. Njemacka u21 ima jos 3 utakmice do kraja kvalifikacija, a u21 Euro je sljedece godine i imat ce pravo nastupa.
Mislim da je trenutno situacija 50-50. Da oni imaju sad nekog Klosea i Podolskog u prajmu, vec bi to bilo rijeseno.
U neku ruku, objektivno gledajuci razumijem ga...Bolje na CV-u stoji napadac Njemacke nego napadac BIH. Momak je svakako sandzaklija iz CG, oni dosta drugacije gledaju na neke stvari nego sandzaklije iz Srbije. Rijetko ces naci sandzakliju iz Srbije da kaze da je Srbin, dok dosta ovih iz Crne Gore ponosno kazu da su Crnogorci
Ja ostajem optimista
Mislim da je trenutno situacija 50-50. Da oni imaju sad nekog Klosea i Podolskog u prajmu, vec bi to bilo rijeseno.
U neku ruku, objektivno gledajuci razumijem ga...Bolje na CV-u stoji napadac Njemacke nego napadac BIH. Momak je svakako sandzaklija iz CG, oni dosta drugacije gledaju na neke stvari nego sandzaklije iz Srbije. Rijetko ces naci sandzakliju iz Srbije da kaze da je Srbin, dok dosta ovih iz Crne Gore ponosno kazu da su Crnogorci
Ja ostajem optimista
U INAT SVIMA
Pisao sam neki mjesec o njemu, mora ga se pod hitno pratiti, interesantan igrac i talenat. Pise da ga prate i klubovi iz njemacke i italije.rukometubih23 je napisao/la: ↑01 jun 2026, 21:23Ensar Mušić koji ima pravo igrati i za nas i koji je ovdje spominjan, blizu transfera u Hajduk.
-
Helemnejse
- Kontakt:
Jak talenat pa ide u raspali HajdukElAn10 je napisao/la: ↑01 jun 2026, 21:38Pisao sam neki mjesec o njemu, mora ga se pod hitno pratiti, interesantan igrac i talenat. Pise da ga prate i klubovi iz njemacke i italije.rukometubih23 je napisao/la: ↑01 jun 2026, 21:23Ensar Mušić koji ima pravo igrati i za nas i koji je ovdje spominjan, blizu transfera u Hajduk.
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
I Esmira su povezivali sa Hajdukom…moraju i novinari da od nečega žive….Helemnejse je napisao/la: ↑01 jun 2026, 21:58Jak talenat pa ide u raspali HajdukElAn10 je napisao/la: ↑01 jun 2026, 21:38Pisao sam neki mjesec o njemu, mora ga se pod hitno pratiti, interesantan igrac i talenat. Pise da ga prate i klubovi iz njemacke i italije.rukometubih23 je napisao/la: ↑01 jun 2026, 21:23Ensar Mušić koji ima pravo igrati i za nas i koji je ovdje spominjan, blizu transfera u Hajduk.
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
Pa Mušiću je Hajduk korak naprijed, Bajraktareviću nije bio od momenta kad je debitovao u MLS-u.
Realno sa 18 godina iz Rapid II je korak naprijed, imaš igrača u prime godinama idu u Hajduk ili Dinamo....izdzezveubrazil je napisao/la: ↑01 jun 2026, 22:10Pa Mušiću je Hajduk korak naprijed, Bajraktareviću nije bio od momenta kad je debitovao u MLS-u.
Ako je istina, momak može odigrat top sezonu, dvije i eto interesa jačih klubova iz liga petica a da nema ni 20 godina...
Ne očekujem od Pejčinovića neki poseban osjećaj prema BiH, ali mislim da je pragmatičan. Sa nama bi faktički odmah naslijedio Džeku i mogao biti standardan centarfor idućih 10 godina. Problem je što smo i “rizični,” jer nakon zadnjeg plasmana na veliko takmicenje nije nas ni bilo nigdje narednih 10 godina. Mislim da dosta ovisi od ovog SPa, jer dobrim nastupom i prolaskom grupe na krilima mladih igrača bismo mogli potvrditi (i to ne samo njemu) da će ovo ipak biti mnogo ozbiljnije nego prošli put i podloga za buduće uspjehe.
Jedino mi se svidja Spahicev intervju u kojem se vidi sta on radi i koji je to posao iza terena..Nadam se da ce on ostati svo vrijeme i drzati ove momke na okupuKenozoik je napisao/la: ↑01 jun 2026, 22:21Ne očekujem od Pejčinovića neki poseban osjećaj prema BiH, ali mislim da je pragmatičan. Sa nama bi faktički odmah naslijedio Džeku i mogao biti standardan centarfor idućih 10 godina. Problem je što smo i “rizični,” jer nakon zadnjeg plasmana na veliko takmicenje nije nas ni bilo nigdje narednih 10 godina. Mislim da dosta ovisi od ovog SPa, jer dobrim nastupom i prolaskom grupe na krilima mladih igrača bismo mogli potvrditi (i to ne samo njemu) da će ovo ipak biti mnogo ozbiljnije nego prošli put i podloga za buduće uspjehe.
Hajduk redovno prodaje mlade igrace u dobre klubove, njemu je 18 godina a ne 24.Helemnejse je napisao/la: ↑01 jun 2026, 21:58Jak talenat pa ide u raspali HajdukElAn10 je napisao/la: ↑01 jun 2026, 21:38Pisao sam neki mjesec o njemu, mora ga se pod hitno pratiti, interesantan igrac i talenat. Pise da ga prate i klubovi iz njemacke i italije.rukometubih23 je napisao/la: ↑01 jun 2026, 21:23Ensar Mušić koji ima pravo igrati i za nas i koji je ovdje spominjan, blizu transfera u Hajduk.
Eto samo prosle godine vuskovic -> tottenham, mlacic -> udinese, prpic -> porto
-
DzaniMehmet
- Kontakt:
do njegovog 22. rođendana mi kao BiH ne možemo ništa značajno povući.
Dženan ima Njemačku kao primarni cilj. Jedino pitanje je da li smo mi ili Crna Gora opcija broj dva. I tu mislim da smo mi ispred Crne Gore , s njima ćeš rjeđe igrati turnire nego s nama. Do nedavno smo bili na sličnom nivou, ali danas je ta razlika vidljiva.
Normalno je i ljudski da između 21 i 24 godine drži vrata otvorena prema Njemačkoj. Mi bismo na njegovom mjestu uradili isto. Ne treba nam to biti uvreda.
Pokazati mu da ga želimo, dati mu do znanja da je cijenjen, ali bez ponižavanja ni savijanja.
Dženan ima Njemačku kao primarni cilj. Jedino pitanje je da li smo mi ili Crna Gora opcija broj dva. I tu mislim da smo mi ispred Crne Gore , s njima ćeš rjeđe igrati turnire nego s nama. Do nedavno smo bili na sličnom nivou, ali danas je ta razlika vidljiva.
Normalno je i ljudski da između 21 i 24 godine drži vrata otvorena prema Njemačkoj. Mi bismo na njegovom mjestu uradili isto. Ne treba nam to biti uvreda.
Pokazati mu da ga želimo, dati mu do znanja da je cijenjen, ali bez ponižavanja ni savijanja.
To mu je glupo, ako i dobije poziv u elf odigrat će jedan ciklus gdje će ulaziti sa klupe u slabijim utakmicama i više neće dobiti poziv. Već viđeno kod švaba 100 puta. Mi smo mu jedina realna opcija da napravi reprezentativnu karijeru...DzaniMehmet je napisao/la: ↑01 jun 2026, 22:49do njegovog 22. rođendana mi kao BiH ne možemo ništa značajno povući.
-
Helemnejse
- Kontakt:
Hajduk je jadniji klub od Srba iz širokog brijegaElAn10 je napisao/la: ↑01 jun 2026, 22:40Hajduk redovno prodaje mlade igrace u dobre klubove, njemu je 18 godina a ne 24.
Eto samo prosle godine vuskovic -> tottenham, mlacic -> udinese, prpic -> porto
-
DzaniMehmet
- Kontakt:
You never know , oni su se godinama oslonili na igrace tips Fullkruga i Kleindiensta.Iceplayer je napisao/la: ↑01 jun 2026, 22:56To mu je glupo, ako i dobije poziv u elf odigrat će jedan ciklus gdje će ulaziti sa klupe u slabijim utakmicama i više neće dobiti poziv. Već viđeno kod švaba 100 puta. Mi smo mu jedina realna opcija da napravi reprezentativnu karijeru...DzaniMehmet je napisao/la: ↑01 jun 2026, 22:49do njegovog 22. rođendana mi kao BiH ne možemo ništa značajno povući.
Mlad je i vec se dokazao u bundesligi.
Nebi me cudilo da zavrsi u Dortmund, Leverkusen, Leipzig , Frankfurtu . Ako se tamo probiji garantirana mjesto u Elfu
Trenutno korisnika/ca: Beduin, DzaniMehmet, Futbol, MostarReds22, zaostrog i 55 gostiju.