Serie A
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Ako Napoli stvarno dovede Allegrija za trenera, Roma uz dobar mercato može postati legitimni kandidat za titulu.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
-
UmjetnikZijad
- Kontakt:
Napoli vec ima osrednji sastav koji je samo Conte nabrijavao i drzao gore, sada tesko da mogu u Evropu uopste.
Allegri neće izdržati do januara tamo.UmjetnikZijad je napisao/la: ↑28 maj 2026, 20:21Napoli vec ima osrednji sastav koji je samo Conte nabrijavao i drzao gore, sada tesko da mogu u Evropu uopste.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Roma i titula jednostavno ne ide u isti rečenicu. Napoli stvarno ako uzme prevaru Allegrija, ne znam šta im to treba
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Allegri je rekao da mu je cilj da naredne sezone igra CL i eto ostvario je
. Nije precizirao s kojim timom
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
-
UmjetnikZijad
- Kontakt:
On je postigao sto je malo koji trener i to u 2 razlicita aspekta. Covjek ima rezultate i trofeje za divljenje (o metodama i okolnostima necemo raspravljati), a druga stvar je da ga i pored svih trofeja recimo od Juventusovih navijaca voli samo nekoliko retarda, svi ostali ga u najmanju ruku ne podnose. To nikad nikom nije poslo za rukom. Cak i Conte koji se smatra izdajnikom nakon preska u Inter, ima jos uvijek vise poklonika u Juvetusu nego ova ljiga od covjeka.
Zašto ljiga od čovjeka? Ja mislio da ga samo ne podnose zbog odvratnog fudbala koji njegove ekipe igraju i što nema muda.UmjetnikZijad je napisao/la: ↑29 maj 2026, 09:22On je postigao sto je malo koji trener i to u 2 razlicita aspekta. Covjek ima rezultate i trofeje za divljenje (o metodama i okolnostima necemo raspravljati), a druga stvar je da ga i pored svih trofeja recimo od Juventusovih navijaca voli samo nekoliko retarda, svi ostali ga u najmanju ruku ne podnose. To nikad nikom nije poslo za rukom. Cak i Conte koji se smatra izdajnikom nakon preska u Inter, ima jos uvijek vise poklonika u Juvetusu nego ova ljiga od covjeka.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Za ligu bi ovo bila odlična stvar. Mislim, nažalost da Milan nema baš igrače za njegov sistem i način igre, ali ako se odluče za nešto dugoročnije može se isplatiti.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Odlican trener za Seriju A s malo laganijim tempom
De Bruyne:
„Po meni, Conte nije trebao ostati; bila je ovo teška sezona; jer on ima sasvim drugačiju viziju fudbala od moje. Fudbal mora biti i zabavan. Prošle godine mi je rečeno da ćemo igrati na određeni način, ali to se nije često viđalo. Igranje u formaciji 5-4-1 nije najbolje. Naš najbolji strijelac je postigao samo deset golova.“
Hoćel mu neko reć da će mu s novim trenerom (Allegrijem) biti još gore
„Po meni, Conte nije trebao ostati; bila je ovo teška sezona; jer on ima sasvim drugačiju viziju fudbala od moje. Fudbal mora biti i zabavan. Prošle godine mi je rečeno da ćemo igrati na određeni način, ali to se nije često viđalo. Igranje u formaciji 5-4-1 nije najbolje. Naš najbolji strijelac je postigao samo deset golova.“
Hoćel mu neko reć da će mu s novim trenerom (Allegrijem) biti još gore
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Nek se navikava polako na ulogu stopera,valjat ce mu kad krene sezonaBiscione je napisao/la: ↑31 maj 2026, 10:46De Bruyne:
Hoćel mu neko reć da će mu s novim trenerom (Allegrijem) biti još gore![]()
Jbte raspala Seria A vrti 10 trenera konstantno.Ne vidim kako to može donijeti napredak.
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Conte vjerojatno ide biti izbornik? Čeka se službena potvrda za Allegrija u Napoliju
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Jel nam živ "petičar"? Nešto nestao s forma od kad je Milan pao na 5. mjesto a bio nam je tu 24/7 
Ne bi se on sakrio u mišju rupu, to rade samo ljudi koji imaju obraza, vjerovatno mu samo isključili internet
Alegri samo skače od kluba do kluba po Italiji nekad je bio Juventus,Milan sad Napoli nešto kao Musemić u Sarajevu.Liga je baš na niskim granama.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.