FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sretno ZEKICU, kakvim ojebinama smo davali ugovore na 3 godine smatram da je i on treba 3 godine u cugu, al 1+1 je nekako za klub sigurnija. BRAVO MAMICU
SAD PUSTITE ZEKA NEK RADI I NESERTE COVJEKU DOVEDITE STA TRAZI I SERVISIRAJTE STAVTRAZI I POVUCITE SE USTRANU
NADAM SE DA CE MAMIC I ZEKIC NAC ZAJEDNICKU RIJEC I DA CE SVAK SVOJ POSAO RADIT I DA JEDAN DRUGOM NECE SMETAT
SAD PUSTITE ZEKA NEK RADI I NESERTE COVJEKU DOVEDITE STA TRAZI I SERVISIRAJTE STAVTRAZI I POVUCITE SE USTRANU
NADAM SE DA CE MAMIC I ZEKIC NAC ZAJEDNICKU RIJEC I DA CE SVAK SVOJ POSAO RADIT I DA JEDAN DRUGOM NECE SMETAT
Lud je ako je pristao al' hajde možda nam luđak i treba. Ako ništa posjeta će se udvostručit bar do trećeg poraza. Znam ja nas.
Nadat se samo da neće bit totalna rasprodaja svega što valja. Ne može ni Zekić s Prva NL kvalitetom na Borac, Zrinjski i Vicu.
Nadat se samo da neće bit totalna rasprodaja svega što valja. Ne može ni Zekić s Prva NL kvalitetom na Borac, Zrinjski i Vicu.
- belosevic23
- Kontakt:
treba čovjeku dovesti kvalitetnih igrača poput Bubanje, podcjenjujemo roster Borca i Zrinjskog ali trenutno su ispred nas oboji po kvalitetu
- Shategabri
- Kontakt:
Naivni bošnjakistan i dalje misli da je do trenera 
-
bordobijeli
- Kontakt:
Nisam bas vjerovao da ce se vratiti, lijepa vijest nadam se napokon pravoj borbi za titulu i pozitivnijiu atosferu ,bolju podrsku,vise ljudi na tribinama, skupit glave dosta je podjela hajmo malo puhati svi u istom pravcu , doci na prosjek 6000 /7 000 mislim da je to ostvarivo. Vamos Rajvosa ,Zeka sretno nam Abd jesen blistavu i zlatno peoljece.
Zadnja izmjena: bordobijeli, dana/u 02 jun 2026, 08:53, ukupno mijenjano 2 puta.
Ide opet izmišljanje pozicija, tumbanje formacija i eksperimentisanje. Jedva čekam, da vidim kako ćemo proći sa Zekicem protiv jačih ekipa.
- napoleon72
- Kontakt:
Ide 352 hvala Svevisnjem
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
-
rimljanin90
- Kontakt:
Apel za ban ovog morona jakira 4231
MAESTRO, BOLJE NAM SE VRATIO...

- StriktnoZlo
- Kontakt:
A je li moguće da se mora naći neki poltron i kritikovati ovo ?
Pa dok ti je bio Zeka trener morali su 3 kola unaprijed razmišljati da te kartoniraju a ne nešto više.
Možda čovjek sada bude užas,a da je zaslužio podršku, apsolutno !
yebite se ostali VAMOS RAJVO !
Pa dok ti je bio Zeka trener morali su 3 kola unaprijed razmišljati da te kartoniraju a ne nešto više.
"Sve laže onaj mali ..."
ULTRAGOTIVA
ULTRAGOTIVA
Sretno Zorane
Nisam ovo očekivao ni u najluđim snovima 
-
ajdohordas
- Kontakt:
Malo podcjenjivački i provokatorski komentar za sve nas koji smo se obradovali povratku ZZ.
Ne misli niko od nas da je do trenera, svjesni smo itekako situacije u PL te svih vanjskih uticaja koji utiču na regularnost takmičenja.
Medjutim, od svih trenera koji su se izmjenjali kod nas u klubu u zadnjih 10 godina, sa Zoranom smo igrali možda i najljepši fudbal, bila je najbolja atmosfera i bili smo koliko toliko konkurentni dok nas nisu počeli bukvalno uništavat sa raznoraznim lakrdijama. Dodatno, posjeta je takodjer bila ok, Evropske utakmice takodjer ok, osim tog drugog poluvremena rumuna i sve je nekako mirisalo na to da je Zeka čovjek za nas.
Povezao se sa gradom, sa tribinama a što se tiče navijača, sa istim pobjedničkim žarom se dolazilo na svaku utakmicu, bar ja i sva moja raja.
U ovim trenucima i okolnostima, mi boljeg ne možemo dovesti niti imati. Ako ništa drugo, bar znamo da narednih 6 derbija minimalno ne možemo izgubit.
PS. Sad onaj brat sa istoka mora praviti novi trans sa njegovim imenom
- Shategabri
- Kontakt:
Čovjek nije trebao ni ići.StriktnoZlo je napisao/la: ↑02 jun 2026, 08:59A je li moguće da se mora naći neki poltron i kritikovati ovo ?
Pustiti ga da radi.
Mi nismo mogli boljeg trenera dovesti.
Garantujem ako mu se da kontinuitet, rezultati neće izostati.
Koševo Zapad
Niko se zekicu vise nije obradovao ko jedan izvjesni ugostitelj iz nahoreva.
Sretno Zeka, malo manje kafane ovaj put
Sretno Zeka, malo manje kafane ovaj put
ajdohordas je napisao/la: ↑02 jun 2026, 09:01
PS. Sad onaj brat sa istoka mora praviti novi trans sa njegovim imenom![]()
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Greska jedino sto nije ugovor na 5 godina odmah.Nek je sretno jos jednom Zorane,najbolja moguca opcija za nas.Nisi nikada trebao ni otici.
Moramo napunit Kosevo za prvu evropsku.Isto tako Mamic i uprava moraju raditi da nam srede barem korektno sudjenje
Kada to obezbjedimo od prvog do zadnjeg kola Zekic ce osvojiti titulu.
Moramo napunit Kosevo za prvu evropsku.Isto tako Mamic i uprava moraju raditi da nam srede barem korektno sudjenje
Kada to obezbjedimo od prvog do zadnjeg kola Zekic ce osvojiti titulu.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- napoleon72
- Kontakt:
Njegov kup u ovim okolnostima vrijedi kao Evropska ligaajdohordas je napisao/la: ↑02 jun 2026, 09:01Malo podcjenjivački i provokatorski komentar za sve nas koji smo se obradovali povratku ZZ.
Ne misli niko od nas da je do trenera, svjesni smo itekako situacije u PL te svih vanjskih uticaja koji utiču na regularnost takmičenja.
Medjutim, od svih trenera koji su se izmjenjali kod nas u klubu u zadnjih 10 godina, sa Zoranom smo igrali možda i najljepši fudbal, bila je najbolja atmosfera i bili smo koliko toliko konkurentni dok nas nisu počeli bukvalno uništavat sa raznoraznim lakrdijama. Dodatno, posjeta je takodjer bila ok, Evropske utakmice takodjer ok, osim tog drugog poluvremena rumuna i sve je nekako mirisalo na to da je Zeka čovjek za nas.
Povezao se sa gradom, sa tribinama a što se tiče navijača, sa istim pobjedničkim žarom se dolazilo na svaku utakmicu, bar ja i sva moja raja.
U ovim trenucima i okolnostima, mi boljeg ne možemo dovesti niti imati. Ako ništa drugo, bar znamo da narednih 6 derbija minimalno ne možemo izgubit.![]()
PS. Sad onaj brat sa istoka mora praviti novi trans sa njegovim imenom![]()
GRMI SA SJEVERA!
1946
1946
ZZ, Dobro došao kući, idemo jako do grupne faze.
Vidimo se na Koševu u prvom pretkolu konferencijske lige. Još nije zaboravljena vrhunska igra i pobjeda protiv Rumuna. Titula,više nije samo san, ZZ i Mamić to mogu.
Trenutno korisnika/ca: Amcho1, SamoIzrekno i 12 gostiju.