+1napoleon72 je napisao/la: ↑02 jun 2026, 09:20Njegov kup u ovim okolnostima vrijedi kao Evropska ligaajdohordas je napisao/la: ↑02 jun 2026, 09:01Malo podcjenjivački i provokatorski komentar za sve nas koji smo se obradovali povratku ZZ.
Ne misli niko od nas da je do trenera, svjesni smo itekako situacije u PL te svih vanjskih uticaja koji utiču na regularnost takmičenja.
Medjutim, od svih trenera koji su se izmjenjali kod nas u klubu u zadnjih 10 godina, sa Zoranom smo igrali možda i najljepši fudbal, bila je najbolja atmosfera i bili smo koliko toliko konkurentni dok nas nisu počeli bukvalno uništavat sa raznoraznim lakrdijama. Dodatno, posjeta je takodjer bila ok, Evropske utakmice takodjer ok, osim tog drugog poluvremena rumuna i sve je nekako mirisalo na to da je Zeka čovjek za nas.
Povezao se sa gradom, sa tribinama a što se tiče navijača, sa istim pobjedničkim žarom se dolazilo na svaku utakmicu, bar ja i sva moja raja.
U ovim trenucima i okolnostima, mi boljeg ne možemo dovesti niti imati. Ako ništa drugo, bar znamo da narednih 6 derbija minimalno ne možemo izgubit.![]()
PS. Sad onaj brat sa istoka mora praviti novi trans sa njegovim imenom![]()
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nikad poraz, samo lekcija.
Ah lijepih vijesti i lijepog jutra. Dobrodosao nazad sefe! Povedi nas do titule!!!
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
kup koji je osvojio je tezi od prolaska 4 pretkola lige prvaka. Dvomec sa borcem je ko na igrici kad ukljucis na najjacu tezinu plus ti igras sa 3 igraca manjetabba77 je napisao/la: ↑02 jun 2026, 09:21+1napoleon72 je napisao/la: ↑02 jun 2026, 09:20Njegov kup u ovim okolnostima vrijedi kao Evropska ligaajdohordas je napisao/la: ↑02 jun 2026, 09:01
Malo podcjenjivački i provokatorski komentar za sve nas koji smo se obradovali povratku ZZ.
Ne misli niko od nas da je do trenera, svjesni smo itekako situacije u PL te svih vanjskih uticaja koji utiču na regularnost takmičenja.
Medjutim, od svih trenera koji su se izmjenjali kod nas u klubu u zadnjih 10 godina, sa Zoranom smo igrali možda i najljepši fudbal, bila je najbolja atmosfera i bili smo koliko toliko konkurentni dok nas nisu počeli bukvalno uništavat sa raznoraznim lakrdijama. Dodatno, posjeta je takodjer bila ok, Evropske utakmice takodjer ok, osim tog drugog poluvremena rumuna i sve je nekako mirisalo na to da je Zeka čovjek za nas.
Povezao se sa gradom, sa tribinama a što se tiče navijača, sa istim pobjedničkim žarom se dolazilo na svaku utakmicu, bar ja i sva moja raja.
U ovim trenucima i okolnostima, mi boljeg ne možemo dovesti niti imati. Ako ništa drugo, bar znamo da narednih 6 derbija minimalno ne možemo izgubit.![]()
2x šampion Jugoslavije
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
hahahaha lagao bi kad bih rekao da sam imao potvrdnu info
2x šampion Jugoslavije
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
Ma ne vjerujem ti da nisi znao...Ti to zbog @Hrammma, pardon @OtokaHZ, da se ne nasekira...
Bilo bi lijepo da se sazna kad dolazi, koji dan i u koliko sati je press pa da se ode gore pred klub u sto vecem broju i pozdavi sefa. Taj snimak gomile navijaca, pjesme, baljki i onog ludila Zeke bi otisao viralno.
Da od samog pocetka svi krenemo u istom pravcu uz jaku podrsku.
@Ado brate pa ko ce znati ako neces ti...ado-hz je napisao/la: ↑02 jun 2026, 09:37Bilo bi lijepo da se sazna kad dolazi, koji dan i u koliko sati je press pa da se ode gore pred klub u sto vecem broju i pozdavi sefa. Taj snimak gomile navijaca, pjesme, baljki i onog ludila Zeke bi otisao viralno.
Cijelo smo ti BH nebo dali, privatizovao si Aerodrom Sarajevo i od drzavne institucije si napravio porodicni posao, ko Colpa u FSKS i ti pitas nas kad dolazi...?
Bolja vijest nije mogla biti, dobro dosao sefe 

znas da ja ne volim nasim insajderima uzimat posaoVanja8 je napisao/la: ↑02 jun 2026, 09:35Ma ne vjerujem ti da nisi znao...Ti to zbog @Hrammma, pardon @OtokaHZ, da se ne nasekira...![]()
![]()
![]()
2x šampion Jugoslavije
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
Ajde javim vam da znate odo sad popit kafu sa Dinom Selimovicem kaze ajde Ado slatka dolazi nam ZekaVanja8 je napisao/la: ↑02 jun 2026, 09:41@Ado brate pa ko ce znati ako neces ti...ado-hz je napisao/la: ↑02 jun 2026, 09:37Bilo bi lijepo da se sazna kad dolazi, koji dan i u koliko sati je press pa da se ode gore pred klub u sto vecem broju i pozdavi sefa. Taj snimak gomile navijaca, pjesme, baljki i onog ludila Zeke bi otisao viralno.
Cijelo smo ti BH nebo dali, privatizovao si Aerodrom Sarajevo i od drzavne institucije si napravio porodicni posao, ko Colpa u FSKS i ti pitas nas kad dolazi...?![]()
![]()
Najvece pojacanje za nas je ako Magoda uspije otjerati Vicinu kujicu i kriminalca Colpu iz SavezaVanja8 je napisao/la: ↑02 jun 2026, 09:41@Ado brate pa ko ce znati ako neces ti...ado-hz je napisao/la: ↑02 jun 2026, 09:37Bilo bi lijepo da se sazna kad dolazi, koji dan i u koliko sati je press pa da se ode gore pred klub u sto vecem broju i pozdavi sefa. Taj snimak gomile navijaca, pjesme, baljki i onog ludila Zeke bi otisao viralno.
Cijelo smo ti BH nebo dali, privatizovao si Aerodrom Sarajevo i od drzavne institucije si napravio porodicni posao, ko Colpa u FSKS i ti pitas nas kad dolazi...?![]()
![]()
dobro dosao nazad i izvoli minimalno sta ocekujemo da igramo brzo, napadacki, 3 prekolo konnferencije i titula.
sve osim toga neuspjeh
sve osim toga neuspjeh
Kad se juce nebo u sekundi otvori, rekoh ovo @Plisek nesto muti...
-
TrofejiSuTu
- Kontakt:
Onaj osjecaj „jeze“ iznutra i kad zatitra hercika,kad ti neciji lik izvuce osmijeh u ovom bunaru od lige,i da je opet s nama i medju nama. Kad znas da cemo opet poceti igrati fudbal,da ce sijevati sa svih strana,da ce biti i silovanja…
Mi boljeg u ovom trenutku a Bgm i zadugo jos ne mozemo imati.
Suzdrzavao sam se svih ovih dana i samo cekao ovaj dan.
Zato podrzite i ne kenjajte.
Nije ovo sam za klub nego i za nas kao zelja velike vecine zaljubljenika bordo boje.
Sefe,dobro nam dosao i povedi nas opet onom istom utabanom stazom.
Mi boljeg u ovom trenutku a Bgm i zadugo jos ne mozemo imati.
Suzdrzavao sam se svih ovih dana i samo cekao ovaj dan.
Zato podrzite i ne kenjajte.
Nije ovo sam za klub nego i za nas kao zelja velike vecine zaljubljenika bordo boje.
Sefe,dobro nam dosao i povedi nas opet onom istom utabanom stazom.
„Neki pojedinci imaju dosta upitnika kad ne igraju, a ja imam upitnike kad igraju.“ ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Jedan je SEF
Zadnja izmjena: Aduka87, dana/u 02 jun 2026, 10:00, ukupno mijenjano 1 put.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
ajdohordas
- Kontakt:
Ma koliko god ga neko osporavao, a bit će uvijek takvih, činjenica je da smo sa Zekom funkcionisali izuzetno dobro u okolnostima takvim kakve jesu. Nije nikada ni trebao otići ali eto... Dobrodošao nazad dvakako.napoleon72 je napisao/la: ↑02 jun 2026, 09:20Njegov kup u ovim okolnostima vrijedi kao Evropska ligaajdohordas je napisao/la: ↑02 jun 2026, 09:01Malo podcjenjivački i provokatorski komentar za sve nas koji smo se obradovali povratku ZZ.
Da makar nikad nije ni otišao ..
Dobrodošao Šefe!
Dobrodošao Šefe!
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- ErosViverosViv
- Kontakt:
ako ništa bit će 500 ljudi više na stadionu.
Trenutno korisnika/ca: Ammko99, AuroraBorealis, Google Adsense [Bot] i 36 gostiju.