FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ovo je reći Dobro jutro
Dobrodošao šefe.
Dobrodošao šefe.
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸
🇵🇸
ZORAN ZEKIĆ!
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- NisamInSajder
- Kontakt:
Zna i Zekić ko i gdje ga može izbušiti. Čuj Kozlić analitičar, ne zna video od 2 minute napravit igračima, a analizu da uradi.
Kako god.. Sad treba shvatiti da Zekić počinje od 0 i da ponovo mora graditi ekipu i sistem koji je u potpunosti izgubljen u prethodnih 7-8 mjeseci. Ove sezone nema prioriteta, sklopiti igrački kadar i graditi igru.
Kako god.. Sad treba shvatiti da Zekić počinje od 0 i da ponovo mora graditi ekipu i sistem koji je u potpunosti izgubljen u prethodnih 7-8 mjeseci. Ove sezone nema prioriteta, sklopiti igrački kadar i graditi igru.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Nemoj tako. Kozlić je dobar analitičar. Mamić ima puno povjerenje u njega.NisamInSajder je napisao/la: ↑02 jun 2026, 10:20Zna i Zekić ko i gdje ga može izbušiti. Čuj Kozlić analitičar, ne zna video od 2 minute napravit igračima, a analizu da uradi.
- Maroon1946
- Kontakt:
Ne slazem se, Zekic zna dobar dio ove ekipe i ovu ligu. Pritom 5 godina nismo konkurentni za titulu. Jedini cilj za ovu sezonu mora biti osvajanje iste.NisamInSajder je napisao/la: ↑02 jun 2026, 10:20
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Svako ima pravo na svoje viđenje, pogotovo na forumu, ali sjašite malo sa negativnostima, radu dvojice Zorana, formacijama i ostalim stvarima. Ako ništa, lijepo je vidjeti da se svi pitari toliko vesele i da ga je toliko ljudi čekalo kao da se radi o Guardioli. To nijedan trener nije imao i naravno da je to zaslužio. Ne kažem da će sad sve biti med i mlijeko, ali pustite ljude da se vesele. Jedini čovjek koji može vratiti ljude na stadion i podići hajp, a vidjećete to tek.
Ja se nadam dobrim igrama kao u prošlom mandatu, nadam se da će se dobro slagati s Mirvićem i Mamićem, da će se dovesti ciljana pojačanja i da se neće nikome dozvoliti da je veći od Kluba. Oni su se sigurno već i dogovorili oko igračke križaljke i sigurno da je dobio neke garancije jer nije lud da dolazi onako. Mislim da ljudi previše potenciraju tu relaciju Mamić-Zekić, nije Mamić nikakva aždaha koja će se nekome bespotrebno miješati u rad. Stvorila se neka priča, pa ljudi imaju mišljenje da Mamić raspoređuje žabice po Butmiru i vodi svaku vježbu.
Još nešto.. Velika je prednost što Zekić u dušu poznaje ekipu i ekipa njega. Sigurno je pratio sva dešavanja, tako da neke adaptacije neće biti. Prednost je što ima autoritet, a i svi dobro znamo koliko su ga igrači volili i poštovali u isto vrijeme. Sad baš mislim da će dosta igrača ostati (od ovih što su se premišljali), a sad imam nadu da bi mogao Elezi i definitivno ostati.
Za kraj.. Ja se ne nadam tituli u ligi, kup okej. Dok je Vico živ, mi nećemo ligi prismrditi i tu treba biti realan. Naravno da se treba boriti, ali.. Zadovoljan bih bio kupom, a najzadovoljniji bih bio da završimo sezonu sa dobrom i konstantnom igrom, ekipom u kojoj je zdrava atmosfera i koja će davati sve od sebe na terenu i da spojimo sezonu bez tumbanja, skandala i afera itd.
Sretno Zeka još jednom!
Ja se nadam dobrim igrama kao u prošlom mandatu, nadam se da će se dobro slagati s Mirvićem i Mamićem, da će se dovesti ciljana pojačanja i da se neće nikome dozvoliti da je veći od Kluba. Oni su se sigurno već i dogovorili oko igračke križaljke i sigurno da je dobio neke garancije jer nije lud da dolazi onako. Mislim da ljudi previše potenciraju tu relaciju Mamić-Zekić, nije Mamić nikakva aždaha koja će se nekome bespotrebno miješati u rad. Stvorila se neka priča, pa ljudi imaju mišljenje da Mamić raspoređuje žabice po Butmiru i vodi svaku vježbu.
Još nešto.. Velika je prednost što Zekić u dušu poznaje ekipu i ekipa njega. Sigurno je pratio sva dešavanja, tako da neke adaptacije neće biti. Prednost je što ima autoritet, a i svi dobro znamo koliko su ga igrači volili i poštovali u isto vrijeme. Sad baš mislim da će dosta igrača ostati (od ovih što su se premišljali), a sad imam nadu da bi mogao Elezi i definitivno ostati.
Za kraj.. Ja se ne nadam tituli u ligi, kup okej. Dok je Vico živ, mi nećemo ligi prismrditi i tu treba biti realan. Naravno da se treba boriti, ali.. Zadovoljan bih bio kupom, a najzadovoljniji bih bio da završimo sezonu sa dobrom i konstantnom igrom, ekipom u kojoj je zdrava atmosfera i koja će davati sve od sebe na terenu i da spojimo sezonu bez tumbanja, skandala i afera itd.
Sretno Zeka još jednom!
Zadnja izmjena: GalileoGalilei, dana/u 02 jun 2026, 10:28, ukupno mijenjano 1 put.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Ništa prije zvanične
Kad bi dao Bog da bar više raje bude dolazilo na Koševo.
Vratite čovjeku Čatakovića evo slobodan je.
Mamić ima plan!!!
Kad bi dao Bog da bar više raje bude dolazilo na Koševo.
Vratite čovjeku Čatakovića evo slobodan je.
Mamić ima plan!!!
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
Hvala Cvitanovici na svemu, veliki gospodin prije svega. Zekic prvi put ispao ckapi, evo prilike da se iskupi. Sretno!
Amer Dupovac!
Nek ti znaš koliko je ko stručan, Kozlić ima preozbiljan CV, prvenstveno u sferi analitike i kondicione pripreme.NisamInSajder je napisao/la: ↑02 jun 2026, 10:20Zna i Zekić ko i gdje ga može izbušiti. Čuj Kozlić analitičar, ne zna video od 2 minute napravit igračima, a analizu da uradi.
Izvinite za upad na temu.
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Catakovic je igrac kojeg i sam kaze da nikada nije prezalio.Sad je slobodan i pokusao bi ga vratiti naravno ako Zekic zeli.Ionako ce nam trebati napadac,bolje Hamza provjeren nego neki anonimus sa 3 gola
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- OldTownDistrict
- Kontakt:
ZZ
"Nemam vremena da se vise bavim Zeljom, a dok investitor ne udje ne interesuje me vise ni kad ni s kim igra" - NoDi80
Prespora je ovo ekipa za stil igre koji praktikuje Zekic. Bit ce ovdje dosta promjena. Izvjesno je.
- FKS -
- ThrillerHz
- Kontakt:
Ja nigdje nisam procitao da je Mario bivsi, a vec izlazi ime novog trenera. Sramota! Nikad od nas ozbiljnog kluba… Oprosti nam Mario, nisi zasluzio sve ovo. Spasio si sezonu koju je zz usrao debelo i pobjegao, i sad mu se spektakularan docek sprema, jer pitar svrsava na pjesnike, a pamcenje mu nikad jaca strana nije bilo.
1946~
ZZ je samo kod nas forsirao 3 nazad, vamo je vise igrao 4. Mozda i kod nas tako bude, nekako smo se rijesili 3 nazad i igrali 4 u zadnje vrijeme a imamo igrace i za 3 nazad isto
- muhamedhulk
- Kontakt:
Kosi je dobar za 352 kao fullback.
Hamza da dodje kao jedan od napadaca isto odlicna opcija, ostao je u drugoj ligi Turske, nadam se da ce dignuti sidro, pogotovo jer nije bio standardan.
I jos par nazad igraca, uz par prodaja "zasicenih" (sa obje strane) igraca.
Eto. Ukratko.
A ZZ Top je ispo pakas ali ocigledno da nije do njega sve bilo, jbg. Dobrodosao ako dodje.
Hamza da dodje kao jedan od napadaca isto odlicna opcija, ostao je u drugoj ligi Turske, nadam se da ce dignuti sidro, pogotovo jer nije bio standardan.
I jos par nazad igraca, uz par prodaja "zasicenih" (sa obje strane) igraca.
Eto. Ukratko.
A ZZ Top je ispo pakas ali ocigledno da nije do njega sve bilo, jbg. Dobrodosao ako dodje.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- ThrillerHz
- Kontakt:
A kakav to stil igre pjesnicki mag praktikuje bgt, pa vec mu se opravdanja nalaze, ja ne mogu, stvarno
Onaj drugi kaze: “Sad treba shvatiti da Zekić počinje od 0 i da ponovo mora graditi ekipu i sistem koji je u potpunosti izgubljen u prethodnih 7-8 mjeseci. Ove sezone nema prioriteta, sklopiti igrački kadar i graditi igru.”
AHAAHHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA SUNCE TI POLJUBIM
1946~
-
AuroraBorealis
- Kontakt:
Zvanično predstavljanje ZZ za vikend
Dok ne bude zvanično nista ne vjerujem.
- GianlucaPagliuca71
- Kontakt:
Ponavaljate se kao papagaji kako vam ne dosadi? OTISAO JE JER MU SE KURAVA MIJESALA U RAD
Svi u napad jedan je Hase!
ZZ !
ZZ !
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
1.Nije pobjegaoThrillerHz je napisao/la: ↑02 jun 2026, 10:56Ja nigdje nisam procitao da je Mario bivsi, a vec izlazi ime novog trenera. Sramota! Nikad od nas ozbiljnog kluba… Oprosti nam Mario, nisi zasluzio sve ovo. Spasio si sezonu koju je zz usrao debelo i pobjegao, i sad mu se spektakularan docek sprema, jer pitar svrsava na pjesnike, a pamcenje mu nikad jaca strana nije bilo.
2.Nije ovaj qurca mog spasio jer bi isti rezultat imali da nas je Dzemo Smjecanin vodio,hvala Bogu pa ode.Jos se nesto ljuti ko da je oba pehara uzeo i stvarao 10 sansi po utakmici.Ne bi se sam sjetio da podnese ostavku jer zna da nema gdje sad ko sto kaze njegov CV.
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 02 jun 2026, 11:10, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, insimadop, Laganini1986, muhamedhulk, NazorUso, nedimmmm1337, USB, Vanja8 i 62 gosta.

.png)