Re: Champions League 2025/26
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo
Re: Re: Champions League 2025/26
Jos uvijek sanjaju najbolje krilo na svetu. E halasi, halasi. 
Ovdje se dalo naslutiti da je Gabriel zalutao u ovo finale:
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
cuj robben sa temua alal ti cufte sto me nasmijaShategabri je napisao/la: ↑02 jun 2026, 08:57Olise Robben sa Temua![]()
Kvicha prodaje i Zidaneove fore.
Pravda za Tyson Furya
Cim ti je Shategabri interesantan znak je da si klaun kao i doticni. Sorry not sorry.Jup je napisao/la: ↑02 jun 2026, 19:36cuj robben sa temua alal ti cufte sto me nasmijaShategabri je napisao/la: ↑02 jun 2026, 08:57Olise Robben sa Temua![]()
Kvicha prodaje i Zidaneove fore.cuj sa temua
kralji si
![]()
- Shategabri
- Kontakt:
Jedan je Robben realnoJup je napisao/la: ↑02 jun 2026, 19:36cuj robben sa temua alal ti cufte sto me nasmijaShategabri je napisao/la: ↑02 jun 2026, 08:57Olise Robben sa Temua![]()
kralji si
![]()
Koševo Zapad
Kvarackelia Zlatna Lopta bez konkurencije
To se vise ne radja takav mentalni sklop snaga .mnogi jos pure ce morati pojesti da bi se i mogli usporediti sa robbenom,covjek pola godine odsustvuje sa terena usljed povrede ,zaigra prvu tekmu nakon povrede i odmah gol to je nesto sto se rijetko radja takav profesionalac i igrac da ga povrede nisu uništile bio bi pa skoro bara bara sa Ronaldom bio bi sigurno ako nista u top tri sa pomenuti Ronaldom ,mesijem.Roberi je najbolji krilni dvojac kojeg je bajern ikada imao,i dugo ce proci vremena dok se ne pojave tako igraci ,takvog kalibra, kao sto su bili Riberi i Robben.Shategabri je napisao/la: ↑03 jun 2026, 08:18Jedan je Robben realnoJup je napisao/la: ↑02 jun 2026, 19:36cuj robben sa temua alal ti cufte sto me nasmijaShategabri je napisao/la: ↑02 jun 2026, 08:57
Olise Robben sa Temua![]()
kralji si
![]()
![]()
Pravda za Tyson Furya
Re: Champions League 2025/26
da je bio izvrstan igrač, bio je. ali je isto tako bio i loser koji je sve najbitnije lopte u karijeri promašio
zabio je jednu jedinu, u finalu u londonu, a i tu slučajno jer je ustvari poprilično promašio loptu a ona se ipak nekako na jedvite jade ukotrljala u gol
zabio je jednu jedinu, u finalu u londonu, a i tu slučajno jer je ustvari poprilično promašio loptu a ona se ipak nekako na jedvite jade ukotrljala u gol
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Red je novu temu otvoriti, već obavljen ždrijeb pretkola
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.