Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Prosjecan trener, hajde u redu. Ali sta ga cini gospodinom, naglaseno, gospodin!
Kad je odlazio, bio je zenski spolni organ.
Evolucija?
Kad je odlazio, bio je zenski spolni organ.
Evolucija?
Imamo dvoranu
Imamo kuglanu
Bojkot svih, svega i svugdje
Ultimatum svima
"Objavite statut, pacovi!" - zagraktase kokuzi
Imamo kuglanu
Ultimatum svima
Onda ga sef vraca maci na zicer. Bilo je nekih intervjua cudnih.DoktorXabaras je napisao/la: ↑02 jun 2026, 11:57Kako će de vratit negdje ako je još tu.![]()
![]()
![]()
Imamo dvoranu
Imamo kuglanu
Ultimatum svima
Imamo kuglanu
Ultimatum svima
Zekic novi trener Ajla pomoćnik idealno
- Shategabri
- Kontakt:
Prilična muka je kiselo se smijati, a znaš da je rival dobio ozbiljnog trenera i prije svega čovjeka.
A ti lutaš, bebo...
A ti lutaš, bebo...
Koševo Zapad
- MostarskiBijeli1
- Kontakt:
Mislim da će se Sarajevo, dolaskom ZZ, lagano prošetati pripremnim utakmicama
Muški su borovi, žene su jele
-
HeavyBassBlues
- Kontakt:
Nazalost, kako trenutno stvari stoje, vise ingerencija ima kucni savjet nego novoizabrana skupstina Zelje. I dalje nije problem Statut kao dokument, nego izmjene tog dokumenta koje nisu usaglasene u potpunosti sa trenutnim Zakonom i Pravilnikom kluba. Postoje određeni pritisci da se izmjene uvedu u Statut, uz pisane garancije prilagodavanje vazecim zakonskim i podzakonskim aktima. Trenutno se razmatra uvodenje uredbe sa zakonskom snagom, kao prelaznim rjesenjem i jasno određenim vremenskom rokom.
Prema mojim saznanjima, problem je sto privatno lice od UG ne moze ubirati profit, niti UG moze biti garant necije imovine.
Zaista postoji dobra volja svih strana, ali uz maksimalno postovanje svih zakonskih odredbi.
Iskreno se nadam da ce prevazici sve probleme u najskorijem roku. Sve se zaista radi na iznalazenju najboljeg rjesenja.
A onda kad ih u prvom kolu tresne uvijek nezgodna Sloga Doboj (ili ako Bog da Rudar PrijedorMostarskiBijeli1 je napisao/la: ↑02 jun 2026, 12:09Mislim da će se Sarajevo, dolaskom ZZ, lagano prošetati pripremnim utakmicama
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
ŽIŽOVIĆ MLADEN
ŽIŽOVIĆ MLADEN
- MostarskiBijeli1
- Kontakt:
Tako ti je, trula je to sredina, nije bitno tko je trenerAvantiBL je napisao/la: ↑02 jun 2026, 12:13A onda kad ih u prvom kolu tresne uvijek nezgodna Sloga Doboj (ili ako Bog da Rudar PrijedorMostarskiBijeli1 je napisao/la: ↑02 jun 2026, 12:09Mislim da će se Sarajevo, dolaskom ZZ, lagano prošetati pripremnim utakmicama), odmah će se tjerati "ublehaš".
-
Hordas1990
- Kontakt:
Isto kao da je Zekic bio trener pije 20 godina pa se ne sjecamo kako je vodio. De nas podsjetite, koliko je poraza dozivio na klupi u ligi?MostarskiBijeli1 je napisao/la: ↑02 jun 2026, 12:16Tako ti je, trula je to sredina, nije bitno tko je trenerAvantiBL je napisao/la: ↑02 jun 2026, 12:13A onda kad ih u prvom kolu tresne uvijek nezgodna Sloga Doboj (ili ako Bog da Rudar PrijedorMostarskiBijeli1 je napisao/la: ↑02 jun 2026, 12:09Mislim da će se Sarajevo, dolaskom ZZ, lagano prošetati pripremnim utakmicama), odmah će se tjerati "ublehaš".
Niko ne spori da je on dobar trener, zašto izvrćeš napisano?Hordas1990 je napisao/la: ↑02 jun 2026, 12:16Isto kao da je Zekic bio trener pije 20 godina pa se ne sjecamo kako je vodio. De nas podsjetite, koliko je poraza dozivio na klupi u ligi?MostarskiBijeli1 je napisao/la: ↑02 jun 2026, 12:16Tako ti je, trula je to sredina, nije bitno tko je trener
Poenta priče je da je itekako dobar trener, ali je ipak prozivan kao ublehaš i otjeran.
ŽIŽOVIĆ MLADEN
ŽIŽOVIĆ MLADEN
- MostarskiBijeli1
- Kontakt:
Nemam stvarno tu statistiku.Hordas1990 je napisao/la: ↑02 jun 2026, 12:16Isto kao da je Zekic bio trener pije 20 godina pa se ne sjecamo kako je vodio. De nas podsjetite, koliko je poraza dozivio na klupi u ligi?MostarskiBijeli1 je napisao/la: ↑02 jun 2026, 12:16Tako ti je, trula je to sredina, nije bitno tko je trener
PS Rožman izgleda završen za Zrinjski
-
Hordas1990
- Kontakt:
Necu se zacuditi ako to kod vas bude fino izgledalo. Nema Ibricica niti ce njemu Sulenta dozvoliti da se tali preko kluba a nije bas da Rozman nista ne zna.
- MostarskiBijeli1
- Kontakt:
Nije mi nikako drago, daj Bože da me demantiraHordas1990 je napisao/la: ↑02 jun 2026, 12:22Necu se zacuditi ako to kod vas bude fino izgledalo. Nema Ibricica niti ce njemu Sulenta dozvoliti da se tali preko kluba a nije bas da Rozman nista ne zna.
-
ludilompredozirani
- Kontakt:
Željovci ko vam je ovaj Santiago Garcia 
ŽIŽOVIĆ MLADEN
ŽIŽOVIĆ MLADEN
- KONTRASVIH
- Kontakt:
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- DoktorXabaras
- Kontakt:
A ti lutaš, bebo
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
-
sanjinusto
- Kontakt:
Ali koji je ovo gubitak vremena za Sarajevo. Da nisu dirali Zekica gdje bi sad bili? Sad sve ponovo i umjesto da ulazi sa svojom formiranom ekipom u sezonu, sa kontinuitetom, sve ispocetka treba graditi.
Samo, citajuci komentare, kod vas je situacija gora nego kod nas po pitanju botova i interesdzija. Da imam vremena izvadio bi postove hinjavaca koji su vam plasirali price da je Zekic picic, da vas je izdao, ostavio, da je ovo i ono, a sad ga na sva usta hvale jer im je tako naredjeno. Bas odvratno i providno. I to su vecinom ovi stariji forumasi sa satro nekom reputacijom. Kakvo smece od ljudi, ja ne znam kako se takvi pogledaju u ogledalo.
Ekipa vam je potanka, puno su jaci Borac i Zrinjski igracki, ali ne sumnjam da ce napraviti dobar rezultat, strucnjak je iznad ove lige. Pod dobar rezultat mislim da cete biti tu negdje sa ta dva kluba koliko sudije dozvole.
Samo, citajuci komentare, kod vas je situacija gora nego kod nas po pitanju botova i interesdzija. Da imam vremena izvadio bi postove hinjavaca koji su vam plasirali price da je Zekic picic, da vas je izdao, ostavio, da je ovo i ono, a sad ga na sva usta hvale jer im je tako naredjeno. Bas odvratno i providno. I to su vecinom ovi stariji forumasi sa satro nekom reputacijom. Kakvo smece od ljudi, ja ne znam kako se takvi pogledaju u ogledalo.
Ekipa vam je potanka, puno su jaci Borac i Zrinjski igracki, ali ne sumnjam da ce napraviti dobar rezultat, strucnjak je iznad ove lige. Pod dobar rezultat mislim da cete biti tu negdje sa ta dva kluba koliko sudije dozvole.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Brat od Satniaga Bernabeua
Doktor za retardaciju.
- dubioza144
- Kontakt:
Slucajno smo mu nasli slicicu u katalogu i vidjeli da mu je ugovor isteko, pa da se objavi.
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Trenutno korisnika/ca: Combattente87, delko, GrbavicaHrammm, rishovski, Zigazaga i 33 gosta.

.png)