Emir Karić

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery

Drum
Kontakt:

Re: Emir Karić

Post Postao/la Drum » 17 maj 2026, 18:19

Edincapitano je napisao/la:
17 maj 2026, 18:02
Drum je napisao/la:
17 maj 2026, 18:00
Morao je biti pozvan, makar na racun treceg golmana.

Sa Karicem si bezbrizan na toj poziciji u slucaju cega god. Bili razlog Mujakic ili Burnic, bespotrebno improvizujes. Platili smo gresku u Becu i onda opet situacija da Gigovic igra beka.

A tek da nam se zbog toga na SP ponovi Nigerija. To bi historija pamtila.
Mora zvati tri golmana kako god okrenes, pravila FIFE. :)
Ma logicno. Sta ce ti inace tri golmana.

Diadora
Kontakt:

Post Postao/la Diadora » 18 maj 2026, 03:35

Strasno je da ovaj momak nije pozvan. Cisti kriminal.

DeeWa
Kontakt:

Post Postao/la DeeWa » 24 maj 2026, 21:25

Prema CIES, u timu je sezone austrijske Bundeslige zajedno sa Alajbegovićem.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.

ElAn10
Kontakt:

Post Postao/la ElAn10 » 24 maj 2026, 22:46

Ma morao je na svjetsko, protiv austrije na debiju odigro super, imao solidnu sezonu i poslije kolasinca nas najbolji lijevi bek, drag mi je burnic ali ako nam on bude startao na lijevom beku neku utakmicu gotovi smo, nije on za to

GIBRA
Kontakt:

Post Postao/la GIBRA » 29 maj 2026, 22:39

Možda nije neka svjetska klasa ali je bolji igrač i od Burnića i od Mujakića
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆

FK ŽELJEZNIČAR 💙

"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "

SUPER MAX 🧡

allegri OUT

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 29 maj 2026, 22:54

Traziti od covjeka halala.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

Maroon1946
Kontakt:

Post Postao/la Maroon1946 » 30 maj 2026, 09:23

I dalje nije kasno da mu se kupi karta za USA

PasodelMar
Kontakt:

Post Postao/la PasodelMar » 30 maj 2026, 09:30

Dva puta bolji igrač od Mujakica i prirodan lijevi bek. Zbog čega mi ovoliko glumimo oko poziva i postave igrača, to mi nije jasno. Njegov performans protiv Austrije je bio prejak i ne shvatam zbog čega se on izostavlja sa spiska.

katalinski
Kontakt:

Post Postao/la katalinski » 30 maj 2026, 10:40

Sto se tiče spiska jedina greška njegovo izostavljanje. Imamo stvarno fantastican mix, mladih i starih, samo kad nema kolasinca slaba tacka je taj lijevi bek koje krpe- burnic, mujakic , dedic, memic.
Ajvatar

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 30 maj 2026, 10:44

Karic je sigurno bolji igrac od Burnica i Mujakica na lijevom beku, ali iskreno ako ga gledate u Sturmu (a vecina nije) i on je prevara kao i njih dvojica. Ali je barem skolovani bek, u odnosu na ovu dvojicu. Po meni malo iznenadno je odigrao dobro protiv Austrije onu tekmu, dosta iznad svojih mogucnosti.

Diadora
Kontakt:

Post Postao/la Diadora » 30 maj 2026, 10:59

Goalgetter je napisao/la:
30 maj 2026, 10:44
Karic je sigurno bolji igrac od Burnica i Mujakica na lijevom beku, ali iskreno ako ga gledate u Sturmu (a vecina nije) i on je prevara kao i njih dvojica. Ali je barem skolovani bek, u odnosu na ovu dvojicu. Po meni malo iznenadno je odigrao dobro protiv Austrije onu tekmu, dosta iznad svojih mogucnosti.
Kakav je da je za burnica na boku I mujakica je Roberto Karlos I marselo u jednom.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 30 maj 2026, 12:26

GIBRA je napisao/la:
29 maj 2026, 22:39
Možda nije neka svjetska klasa ali je bolji igrač i od Burnića i od Mujakića
Ali nije zvao Spahica na svadbu.
Samo da nas ne kosta ovaj eksperiment na lijevom boku.
Nadam se od lige nacija da ce se ustabiliti u ekipi.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

eleGancy
Kontakt:

Post Postao/la eleGancy » 30 maj 2026, 12:53

Ja sam gledao samo highlights njihovih utakmica i nije bio los. Ali cinjenicu da je momak u timu sezone austrijskog prvenstva, znaci najbolji lijevi bek u austrijskoj bundesligi ne mozemo poreci. I meni nije jasno kako se nije digla frka da igrac sezone ne moze biti na spisku pored igraca drugoligasa i turskih poluamaterskih klubova.
I jos jedna stvar sto mi nikako nije jasna, da liku na TM padne cijena 30%, a lik igrac sezone. Ko laze tu?

Vrlo moguce da je problem privatne prirode - ili interesne prirode. Koliko puta je bio na rezervnom spisku i onda bude u prvih 11 i onda ga opet nema na spisku.

Nadam se da ce Adem Avdic preci u nesrpski klub i zaigrati za nas u LN, jer problem je sto nemamo nikog osim njega.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 30 maj 2026, 13:02

eleGancy je napisao/la:
30 maj 2026, 12:53
Ja sam gledao samo highlights njihovih utakmica i nije bio los. Ali cinjenicu da je momak u timu sezone austrijskog prvenstva, znaci najbolji lijevi bek u austrijskoj bundesligi ne mozemo poreci. I meni nije jasno kako se nije digla frka da igrac sezone ne moze biti na spisku pored igraca drugoligasa i turskih poluamaterskih klubova.
I jos jedna stvar sto mi nikako nije jasna, da liku na TM padne cijena 30%, a lik igrac sezone. Ko laze tu?

Vrlo moguce da je problem privatne prirode - ili interesne prirode. Koliko puta je bio na rezervnom spisku i onda bude u prvih 11 i onda ga opet nema na spisku.

Nadam se da ce Adem Avdic preci u nesrpski klub i zaigrati za nas u LN, jer problem je sto nemamo nikog osim njega.
U zvanicnom timu sezone nije, tu je samo Kerim.
Mora da ga je neki sajt tipa Sofe svrstao.
Navijaci Sturma nisu zadovoljni sa njim ove sezone.

eleGancy
Kontakt:

Post Postao/la eleGancy » 02 jun 2026, 11:21

Je li neko vidio mozda da su ga poveli u Ameriku. Vidio sam sad sliku neke djece kao sinoc se slikali u lobbyu i u trening opremi s njima Emir Karic. Opis slike kao ispracaj zmajeva.

Coolpanda24
Kontakt:

Post Postao/la Coolpanda24 » 02 jun 2026, 11:28

eleGancy je napisao/la:
02 jun 2026, 11:21
Je li neko vidio mozda da su ga poveli u Ameriku. Vidio sam sad sliku neke djece kao sinoc se slikali u lobbyu i u trening opremi s njima Emir Karic. Opis slike kao ispracaj zmajeva.
Daj sliku da vidimo? Kontam vrlo moguće da je stara slika, procurilo bi do sad da ide :D

eleGancy
Kontakt:

Post Postao/la eleGancy » 02 jun 2026, 11:37

Coolpanda24 je napisao/la:
02 jun 2026, 11:28
eleGancy je napisao/la:
02 jun 2026, 11:21
Daj sliku da vidimo? Kontam vrlo moguće da je stara slika, procurilo bi do sad da ide :D
A evo pokusavam nac, i meni se cini da je stara al fakat izgleda kao da je kasno navecer.

A na ovim ostalim slikama nigdje ga ne mogu naci.

dedo26
Kontakt:

Post Postao/la dedo26 » 02 jun 2026, 13:11

Ko sto ne mozemo sudit kad neko lose odigra jednu, tako ne mozemo dat sud ni da je dobar na osnovu jedne. Meni je dobar kako god okrenes i bolja opcija od ove dvojice, bar jer igra prirodnu poziciju. Samar u lice mi je vidit igraca na neprirodnoj poziciji, ponajvise radi Uniteda i Amorima koji mi je dao sijede sa tim eksperimentisanjima, poput Dialla na beku, ili Shawa na stoperu, ili Maguirea u napadu od 90te.

Mucnina mi se stvara oko zeludca kad vidim da treneri to rade. Ajd da nemas solucije, ali profiliran bek koji igra u solidnom klubu, koji je svakako bolji i od Karlsruhe i od Gaziantepa, nije ti pozvan.

Opet, ruku na srce, sezona Karica nije bila bajna, sto se i vidi u tome da nije standardno igrao. Sunjam da je nesto bio dobar ove sezone, ali opet za mene je bolja opcija nego ona dva sarlatana lijevo.

Uglavnom dovit da Kolasinac bude zdrav i nista vise.

Diadora
Kontakt:

Post Postao/la Diadora » 02 jun 2026, 17:26

dedo26 je napisao/la:
02 jun 2026, 13:11
Ko sto ne mozemo sudit kad neko lose odigra jednu, tako ne mozemo dat sud ni da je dobar na osnovu jedne. Meni je dobar kako god okrenes i bolja opcija od ove dvojice, bar jer igra prirodnu poziciju. Samar u lice mi je vidit igraca na neprirodnoj poziciji, ponajvise radi Uniteda i Amorima koji mi je dao sijede sa tim eksperimentisanjima, poput Dialla na beku, ili Shawa na stoperu, ili Maguirea u napadu od 90te.

Mucnina mi se stvara oko zeludca kad vidim da treneri to rade. Ajd da nemas solucije, ali profiliran bek koji igra u solidnom klubu, koji je svakako bolji i od Karlsruhe i od Gaziantepa, nije ti pozvan.

Opet, ruku na srce, sezona Karica nije bila bajna, sto se i vidi u tome da nije standardno igrao. Sunjam da je nesto bio dobar ove sezone, ali opet za mene je bolja opcija nego ona dva sarlatana lijevo.

Kako nije standardno igrao lik 95 posto utakmica bio u prvoj postavi. U timu sezone austrijske lige.

Ne pozivati emira je kriminal I bezvezno ogranicavanje ekipe na jednoj od kljucnih pozicija. Najgore sto mu ujakic I burnic uopste nisi bekovi

dedo26
Kontakt:

Post Postao/la dedo26 » 02 jun 2026, 17:32

Diadora je napisao/la:
02 jun 2026, 17:26
dedo26 je napisao/la:
02 jun 2026, 13:11

Kako nije standardno igrao lik 95 posto utakmica bio u prvoj postavi. U timu sezone austrijske lige.

Ne pozivati emira je kriminal I bezvezno ogranicavanje ekipe na jednoj od kljucnih pozicija. Najgore sto mu ujakic I burnic uopste nisi bekovi
Upravu si da je igrao, ne znam kako to da pogrijesim, a inace pratim sve nase kad napune 2 godine i udare loptu prvi put. Vjerovatno jer ona dva nisu igrali pa mi mozak zasteko.

Ma kako god, jos mi nije jasno da lik nece igrat.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Futbol, hurem, Proximic, random11, Tihi, torbica i 47 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []