Nije ti dobar link, ako moze neko da objavi drugi ?? Hvalasanjinusto je napisao/la: ↑02 jun 2026, 11:37Do mene. Probaj sad: hulahopkajebemtipomrle.ba
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
- Ferroviere1987
- Kontakt:
Ma ne zna on pusti ga probaj ovaj hulahopkapusikitu.baMukiBek je napisao/la: ↑02 jun 2026, 11:38Nije ti dobar link, ako moze neko da objavi drugi ?? Hvala
-
Manijakdokraja9
- Kontakt:
Ja nikakve poveznice nemam ni sa jednom strankom, slobodno se javi privatno mozemo se i upoznati pa da se uvjeris, nemam nikakav problem s tim. Cinjenica je da su radovi do sad trebali biti gotovi i da sve tece uzasno sporo. Bot je onaj koji konstantno nalazi opravdanja za kradju i nerad. Cim kazes nesto protiv aktuelne vlasti odma si bot neke druge stranke. Cinjenica je da se jug radi presporo, mozda i namjerno da bude oko izbora (ili sto bi ti rekao oko rodjendana kluba12tiigrac21 je napisao/la: ↑02 jun 2026, 10:38Zašto administracija ne makne ovog SDA bota, eto pregledajte mu postove svaki drugi je politika i širi laži i neistine.Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑02 jun 2026, 00:20Suska se da vlada KS pliva para izvodjacu radova, od vise ljudi sam isto cuo. Zbog toga se radovi ne odvijaju brzo navodno. Ne znam koliko ima istine, ali je lako za povjerovat s obzirom da ovi nemaju marke na racunima i da plivaju i raznim dobavljacima to znam provjereno.
P.S. 19. Jula je pocela izgradnja juga, sace jubilarnih godinu dana botu ako nisi skonto
E jbg ode nam Garcia, ja ne znam ko ce sad graditi napade i formirati onakvu igru.
- WeekendOffender
- Kontakt:
Zna li se već kad počinju pripreme?
- dubioza144
- Kontakt:
Kolega ovdje uopste ne pocinju pitanje sa "znal se..", nista se ne zna
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
- Ferroviere1987
- Kontakt:
Erick
Galchev
Odinaka
Garcia
Krpic
Muftic
Nastavi niz....
Galchev
Odinaka
Garcia
Krpic
Muftic
Nastavi niz....
- hibridnafoka
- Kontakt:
Ma sve dok ne bude na oficijelnim ne vjerujem ni da je Krpic nit' Muftic otisao. Daj Boze.. 
Kad stize Ivica Perec? Ili je Ivica Percl?
Imamo dvoranu
Imamo kuglanu
Bojkot svih, svega i svugdje
Ultimatum svima
"Objavite statut, pacovi!" - zagraktase kokuzi
Imamo kuglanu
Bojkot svih, svega i svugdje
Ultimatum svima
"Objavite statut, pacovi!" - zagraktase kokuzi
-
Manijakdokraja9
- Kontakt:
Ne kontam zasto smo Odinaku pustili, a nismo se rijesili vecih panjeva. Odinaka je morao ostati dok se ne ocisti kadar
Tako smo i prosle sezone pustili Lagumdziju , Karamarka, Boljevica, a ostavili panjeve
To je meni naopako i da se ja pitam prvo najlosiji treba da idu, a ove bolje zadrzati svim silama, dok se ne iskristalise i ne dodju bolji od njih
Tako smo i prosle sezone pustili Lagumdziju , Karamarka, Boljevica, a ostavili panjeve
To je meni naopako i da se ja pitam prvo najlosiji treba da idu, a ove bolje zadrzati svim silama, dok se ne iskristalise i ne dodju bolji od njih
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Niti jednog jedinog igrača mi nije žao koji je otišao i koji će otići!
"Odlazim i gotovo je... Ono jedino što mogu da učinim za taj grad pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava"
Treba Fedju Dudica zvati slobodan je, a dokazan je trener u nasoj ligi, mlad je i bio je igrac Zeljeznicara
Taj Prelec se ce pogubiti, jer on je navikao na zapadu raditi
Taj Prelec se ce pogubiti, jer on je navikao na zapadu raditi
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Druže NoDi80, valjda ti je jasno do sada da idu oni koji žele da idu. Odnosno oni koji mogu da nađu sličan ili bolji angažman. Oni koji ne mogu će ostati i to je to.NoDi80 je napisao/la: ↑02 jun 2026, 14:12Ne kontam zasto smo Odinaku pustili, a nismo se rijesili vecih panjeva. Odinaka je morao ostati dok se ne ocisti kadar
Pored ovih što im ističu ugovori očekujem razlaz sa nizom igrača koje bih volio zadržati ali mislim da su vrata svima otvorena.
Gdje ćeš tog pitara živ bio...
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
Željo nema kostur ekipe, tako da ko god ode nije neka steta. Svi ste ovde prozivali igrace, da vece p...e nisu nosile dres Želje. Sta je sad problem sto odlaze? Sa nekim igracima prosle godine su se napravili po klub stetni ugovori i sad ne moze se tako lahko taj ugovor raskinuti.
Ove sezone neka naprave remont ekipe, neka se napravi neka osnova bio bih zadovoljan. U ludoj sreci da izborimo mjesto koje vodi europu bila bi sto kazu puna saka brade.
Ove sezone neka naprave remont ekipe, neka se napravi neka osnova bio bih zadovoljan. U ludoj sreci da izborimo mjesto koje vodi europu bila bi sto kazu puna saka brade.
Ima Štimac. Iskreno, nadam se da je laz.Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑02 jun 2026, 13:40Kazu navodno da nije jos 100%, ima jos nekih kandidata. Tako sam cuo.
Sta ja znam brate igrao je za Zeljeznicar duze nego za fks i bio je neki dan sa sinom na Grbavici na utakmici junioraLevin je napisao/la: ↑02 jun 2026, 14:40Druže NoDi80, valjda ti je jasno do sada da idu oni koji žele da idu. Odnosno oni koji mogu da nađu sličan ili bolji angažman. Oni koji ne mogu će ostati i to je to.NoDi80 je napisao/la: ↑02 jun 2026, 14:12Ne kontam zasto smo Odinaku pustili, a nismo se rijesili vecih panjeva. Odinaka je morao ostati dok se ne ocisti kadar
Pored ovih što im ističu ugovori očekujem razlaz sa nizom igrača koje bih volio zadržati ali mislim da su vrata svima otvorena.
Realno dobar je Dudic trener za nase lige i poznaje bolje nas kkub i ligu nego svi ovi kandidati
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
sanjinusto
- Kontakt:
Budi ozbiljan. Naravno da je laz.
Igrači na jednu stranu ali za stručni štab i ostale u klubu to treba da je crvena linija.NoDi80 je napisao/la: ↑02 jun 2026, 14:48Sta ja znam brate igrao je za Zeljeznicar duze nego za fks i bio je neki dan sa sinom na Grbavici na utakmici junioraLevin je napisao/la: ↑02 jun 2026, 14:40Druže NoDi80, valjda ti je jasno do sada da idu oni koji žele da idu. Odnosno oni koji mogu da nađu sličan ili bolji angažman. Oni koji ne mogu će ostati i to je to.NoDi80 je napisao/la: ↑02 jun 2026, 14:12Ne kontam zasto smo Odinaku pustili, a nismo se rijesili vecih panjeva. Odinaka je morao ostati dok se ne ocisti kadar
Realno dobar je Dudic trener za nase lige i poznaje bolje nas kkub i ligu nego svi ovi kandidati
Zadnja izmjena: Levin, dana/u 02 jun 2026, 15:01, ukupno mijenjano 2 puta.
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.