Sta vrjedi da se konsultuje kad neslusaju najtrofejnjeg.Reko da nagovore Savu da ostane,Savo im podnio ostavku,niko nije probo da ga zadrzi.Sad im je opet dao prijedlog za trenera,oni ganjaju Prelaca.Reko mu da gleda kako mu je brat radio i da radi sve kontra otoga,on vuce iste poteze ko brat.Stanic gotiva,pravi manijak al njegove poteze smo vidili sa Kepcijom u Sarajevu.sanjinusto je napisao/la: ↑01 jun 2026, 17:31Tacno je sto je napisao, konsultuje se Sanin i sa Stanom i sa Amarom redovno.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Brko iz druge galaksije!
-
ZeljeznicarUberAlles
- Kontakt:
Sto se tice ove nase transfer politike lijepo je to Tomić ispričao kod Sanela…
Ja davno sam zakletvu dao, da voljeću vječno taj klub.
- svrakino1921
- Kontakt:
Sretno Vedo
Pametnom i isaret dovoljan.ZeljeznicarUberAlles je napisao/la: ↑02 jun 2026, 17:48Sto se tice ove nase transfer politike lijepo je to Tomić ispričao kod Sanela…
Tomić insan...
- dubioza144
- Kontakt:
Dobar je Lalat makar bi nam sve probleme u klubu otkrio i isprico na pressu
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
- svrakino1921
- Kontakt:
Taman bi se uklopio. Adaptacija nepotrebna.Ferroviere1987 je napisao/la: ↑02 jun 2026, 17:12Pa mi smo vec sprdnja i glavna tema u regionu samo da nam jos Lalat zabiberi i to je to.
Mislim da ništa u njemu ne bi ostalo. Heh.dubioza144 je napisao/la: ↑02 jun 2026, 17:57Dobar je Lalat makar bi nam sve probleme u klubu otkrio i isprico na pressu
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Odinaka jedini je nesta pokazao 2 polsezo .. ode? Hahahaha
Nece daleko sigurno
Nece daleko sigurno
-
Hansestadt
- Kontakt:
Muftic presao u dobar klub a Zelji qurcina.
Samo polako Sanin ce napraviti izlazne jake transfere, treba vremena ne moze preko noći nista. Prodao je Karamarka i Boljevica, ipak je to uspjeh. Ako odustane od Vede bombardera greška.
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Mi smo glavni kandidati za drugu ligu izgleda, kad se dovode i dogovaraju pojacanja ako ne sad? Neozbiljno je ovo
Nije to tako strašno, za sad su aktivne samo kone i Borac. Pored njih samo sam upratio da Čelik razgovara sa Faraj-om. Za Zrinjski se inače malo zna do zadnje minute a ostali će u zadnjim danima svakako.GrbavicaHrammm je napisao/la: ↑02 jun 2026, 18:43Mi smo glavni kandidati za drugu ligu izgleda, kad se dovode i dogovaraju pojacanja ako ne sad? Neozbiljno je ovo
P.S. Roncal bi mogao na kraju kod kona završiti.
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
Ne vjerujem burazeru da cemo ispasti. Sanin je ozbiljan investitor ne moze preko noći, polako malo dok se on uhoda. Napravio je dobru ekipu Slato, Delic, Marić samo sabora. Oro Ibrisimovic ja mislim da je pisac, intelektualac koliko sam vidio je u nadzornom ili kojem odboru moze napraviti velike stvari. Sabur
- NerminFatic
- Kontakt:
Oro pisac?MukiBek je napisao/la: ↑02 jun 2026, 18:56Ne vjerujem burazeru da cemo ispasti. Sanin je ozbiljan investitor ne moze preko noći, polako malo dok se on uhoda. Napravio je dobru ekipu Slato, Delic, Marić samo sabora. Oro Ibrisimovic ja mislim da je pisac, intelektualac koliko sam vidio je u nadzornom ili kojem odboru moze napraviti velike stvari. Sabur
-
zeljovolimte
- Kontakt:
Ide poznataa "Nece sad niko doci, cekaju kraj prelaznog"
-
carukisupakpohaluh
- Kontakt:
hulahopkapusikurac
Sagni nam se GavraneMukiBek je napisao/la: ↑02 jun 2026, 18:56Ne vjerujem burazeru da cemo ispasti. Sanin je ozbiljan investitor ne moze preko noći, polako malo dok se on uhoda. Napravio je dobru ekipu Slato, Delic, Marić samo sabora. Oro Ibrisimovic ja mislim da je pisac, intelektualac koliko sam vidio je u nadzornom ili kojem odboru moze napraviti velike stvari. Sabur
-
perodeformero
- Kontakt:
Fascinantno je da svi idu besplatno, a ovi što su ostali moli ih se na koljenima da idu
-
MisterBlue
- Kontakt:
Holandezi traže po 100 hiljada za raskid ugovora ili ti ga 12 plata. Hej Adžemee hvala ti i tebi tuna magijo i badži također hvala. Svima vam hvala legende naše, spasioci, ratnici, hvala vam na ovim ubojitim igračima. Koštat će nas na kraju više nego što bi nas koštao Santos koliko je i tražio da ostane.
Ne znam sta je, ostalo mi tako nesto mi zvoni. Neki je privrednik jel? Ima para?NerminFatic je napisao/la: ↑02 jun 2026, 19:22Oro pisac?MukiBek je napisao/la: ↑02 jun 2026, 18:56Ne vjerujem burazeru da cemo ispasti. Sanin je ozbiljan investitor ne moze preko noći, polako malo dok se on uhoda. Napravio je dobru ekipu Slato, Delic, Marić samo sabora. Oro Ibrisimovic ja mislim da je pisac, intelektualac koliko sam vidio je u nadzornom ili kojem odboru moze napraviti velike stvari. SaburNemoj ziv bio vise tipkati ovdje.