Jovo Lukić
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Jovo Lukić
Jovo ce igrati ozbiljnu ulogu u nasoj reprezentaciji naredne 4 godine. Odlaskom Dzeke on je taj drugi napadac uz Demirovica.
Pokazao je više neznanja i sebičnosti.
Njegov maksimum je da zabije četvrti gol protiv San Marina, koji veći dio utakmice igra s igračem manje. A te prilike su ipak relativno rijetke.
-
MostarNeretva
- Kontakt:
Meni je isto vise pokazao Bazdar al zbog one sebicnosti bi ga direktno nogirao iz repke.
Jovo dosta korektno uzimajuci u obzir da mu je ovo prva tekma
MostarNeretva je napisao/la: ↑02 jun 2026, 18:38Meni je isto vise pokazao Bazdar al zbog one sebicnosti bi ga direktno nogirao iz repke.
Njih dvojica su svakako razliciti tipovi napadaca, Bazdar se vise profilise u "Demirovica" to jest puno zuji malo meda daje a za Lukica je i selektor rekao da je zamisljen kao zamjena za Edina.
-
MostarNeretva
- Kontakt:
Zaista mi je Bazdar fantastican dok radi pritisak puno konkretniji u tome nego Demirovic. Al u pravu si profili su im razlicititorbica je napisao/la: ↑02 jun 2026, 19:40MostarNeretva je napisao/la: ↑02 jun 2026, 18:38Meni je isto vise pokazao Bazdar al zbog one sebicnosti bi ga direktno nogirao iz repke.
Njih dvojica su svakako razliciti tipovi napadaca, Bazdar se vise profilise u "Demirovica" to jest puno zuji malo meda daje a za Lukica je i selektor rekao da je zamisljen kao zamjena za Edina.
Baždar se trenutno profilise van spiska za ligu nacija.
Cestitam, naucio si prepravljati postove. No, sada trebas nauciti i prihvatiti jos jednu lekciju - Mandzuka je daleko ispred Dzeka, trnokopa Ermedina, Bazdara i ostalih. Dzeka je najprecjenjeniji spic ikada.
Ne znam Bgm šta bi ti rekao, gledao sam spisak te Hrvatske tog mansudzuke nema. A Bgm Dzeke,Demirovica pa i Baždara u BiH ima.
Još tom tvom parmaku tek 40 godina a ne igra vec 5-6 zamisli koliko je loš...
- Beduin
- Kontakt:
Vazda su srbi pitomi i daleko manji nacionalisti u mjestima gdje su bosnjaci vecinski i gdje decenijama zajedno zive i rade. Ne vjerujem da je to neka bojazan i uvlacenje, jer svako ima oravo ociti gdje se osjeca sigurnije i rahatnije.
Ali ovi po genocidnoj tvorevini se povampire cim napuste Federaciju ili nikad nisu tako zivili. Valjda samo tako mogu egzistitati medjusobno.
A neumjesno mi je ovo od Mitra da izlazi sa ovakvim stvarima u javnost kad idemo na SP i kad treba Jovo da ima mir u reprezentaciji i podrsku ne samo suigraca i navijaca. Ali hajd sta ces, roditelj iskren i insan.
Ali ovi po genocidnoj tvorevini se povampire cim napuste Federaciju ili nikad nisu tako zivili. Valjda samo tako mogu egzistitati medjusobno.
A neumjesno mi je ovo od Mitra da izlazi sa ovakvim stvarima u javnost kad idemo na SP i kad treba Jovo da ima mir u reprezentaciji i podrsku ne samo suigraca i navijaca. Ali hajd sta ces, roditelj iskren i insan.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Svi kada se sastave nece imati karijeru kao veliki Mandzo. UCL, te drugo i trece mesto na SP. Nesto sto ostali mogu sanjati.
Meni se protiv Makedonije svidjela kombinacija Kerim - Jovo, razmijenili su par pravo dobrih pasova. Mislim vidi se neuigranost ali isto tako na ima neke vatre.
Mozda bi i kombinacija Ermedin - Jovo u napadu dobro funkcionisala, vrijeme će pokazat. Jovo je svakako dobro pojačanje u napadu.
Mozda bi i kombinacija Ermedin - Jovo u napadu dobro funkcionisala, vrijeme će pokazat. Jovo je svakako dobro pojačanje u napadu.
Jovo zmaj, al ka vidim "Džeka" sav bi se izasuo, helem.
Mando prosjek bio, suker i boksic jaci puno, al et.
Bem ti pravopis, jotovanje i uciteljice
Mando prosjek bio, suker i boksic jaci puno, al et.
Bem ti pravopis, jotovanje i uciteljice
Pa i ne bi bilo fer da se sastavljaju kad je sam Edin jedno 3x bolji od njega. A i to što je Mario otišao u Bayern kad ih je Edin odbio i nije neka pljačka. Sve u svemu bez zajebancije dobar je Mandzo, tu negdje kao Dema.PSV je napisao/la: ↑02 jun 2026, 22:37Svi kada se sastave nece imati karijeru kao veliki Mandzo. UCL, te drugo i trece mesto na SP. Nesto sto ostali mogu sanjati.![]()
ovaj podcast s Mitrom je izašao prije nego što ćemo igrati i baraž i realno je nepoznat podcast, namjenjen isljučivo za područije Gračanice i okoline, e sad što je internet moćan i što to uvijek negdje izleti to je druga stvarBeduin je napisao/la: ↑02 jun 2026, 22:03Vazda su srbi pitomi i daleko manji nacionalisti u mjestima gdje su bosnjaci vecinski i gdje decenijama zajedno zive i rade. Ne vjerujem da je to neka bojazan i uvlacenje, jer svako ima oravo ociti gdje se osjeca sigurnije i rahatnije.
- Beduin
- Kontakt:
E nisam to znao, jer bi mi bilo glupo ovakvo nesto da se izjavljuje i objajuje bas sad.Blizzard je napisao/la: ↑03 jun 2026, 08:36ovaj podcast s Mitrom je izašao prije nego što ćemo igrati i baraž i realno je nepoznat podcast, namjenjen isljučivo za područije Gračanice i okoline, e sad što je internet moćan i što to uvijek negdje izleti to je druga stvarBeduin je napisao/la: ↑02 jun 2026, 22:03Vazda su srbi pitomi i daleko manji nacionalisti u mjestima gdje su bosnjaci vecinski i gdje decenijama zajedno zive i rade. Ne vjerujem da je to neka bojazan i uvlacenje, jer svako ima oravo ociti gdje se osjeca sigurnije i rahatnije.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Nikad Bauern nije htio Dzeka. I sreca za njiha.Micron je napisao/la: ↑02 jun 2026, 23:42Pa i ne bi bilo fer da se sastavljaju kad je sam Edin jedno 3x bolji od njega. A i to što je Mario otišao u Bayern kad ih je Edin odbio i nije neka pljačka. Sve u svemu bez zajebancije dobar je Mandzo, tu negdje kao Dema.
Mandzo : Bauern, Atletico M., Juventus, AC Milan
Dzeka : City, Roma, Internazionale, Fenerbahce, Schalke.
Mandzo : UCL
Dzeka : UCL 1x F , SP 2x plasman.
Edin je za Mandzukica - DZEKOPSV je napisao/la: ↑03 jun 2026, 11:12Nikad Bauern nije htio Dzeka. I sreca za njiha.![]()
Mandzo : Bauern, Atletico M., Juventus, AC Milan
Dzeka : City, Roma, Internazionale, Fenerbahce, Schalke.![]()
Mandzo : UCL, SP
Dzeka : UCL 1x F , SP 2x plasman.![]()
Meni je ovo kao poredenje Suareza i Benzeme, oba su VRH igrači, Benzema je uzeo više LP čak i Ballon D'or ali ko se IMALO razumije u fudbal, zna da je Suarez DALEKO ISPRED, tako je isto i Džeko DALEKO ISPRED Mandžukića, iako je i Mandžukić VRHUNSKI fudbaler
Namjerno sam poredio Barca-Real iako sam mogao X drugih primjera, jer je i ovdje BiH-Hr
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Bordo10, dedo26, DeeWa, eldo, FerdinandF, Google Adsense [Bot], Kaunas, LeCoq, MiranGlasnic, napapijri1987, rukometubih23, Wilshere10, Zgemboo89 i 43 gosta.