Arsenal
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
- Marsal
- Kontakt:
Re: Arsenal
Kad vidim koliko svi plaču tačno se nadam da će Arteta dovesti još 4 hrasta i da će igrat još veći haramball nego sad.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- Bersaga
- Kontakt:
Čestitam braćo Topnici na tituli. Sve kad se sabere i oduzme moramo biti zadovoljni.
Prvaci apsolutno zasluženo, najbolji bili tokom cijele sezone. Kriza u aprilu je vratila neizvjesnost ali smo se vratili. Na kupove ne gledam, dati igračima koji imaju manju minutažu pa ako se šta čvakne dobro i jest. Liga prvaka skoro pa savršeno odrađena, prošle godine polufinale, ove finale i sljedeće osvajanje.
Veliki pritisak je pao s leđa, mislim da će biti mnogo lakše u sezonama koje dolaze. Nadam se da ćemo se odmaći od ovog stila fudbala, moramo više napadački i ljepše za oko jer sigurno da ova ekipa to može i ima kapacitet. Ne treba zaboraviti da je ovo za Hinkapiju, Moskeru, Zubimendija, Maduekea, Ezea i Džokereša debitantska sezona. Jako dobro su je odradili a očekujem da će već sljedeće biti još bolji, naročito Viktor. Glavna ekipa je već nekoliko sezona na okupu, iskusna ekipa i uz 3-4 pojačanja bi trebali ubirati plodove tih faktora.
Vidjet ćemo kako će proći ovo ljeto oko transfera. Treba nam desni bek uz Timbera, jedan ofanzivni vezni i lijevo krilo. Volio bih kad bi mogli tušnuti kome Bena, Odegarda i dvojicu Gabriela iz ofanzive. Konačno Skelly u veznom i odmah pun pogodak, pravo pojačanje. Dobro se pojačati i više rotirati u sezoni koja dolazi.
Prvaci apsolutno zasluženo, najbolji bili tokom cijele sezone. Kriza u aprilu je vratila neizvjesnost ali smo se vratili. Na kupove ne gledam, dati igračima koji imaju manju minutažu pa ako se šta čvakne dobro i jest. Liga prvaka skoro pa savršeno odrađena, prošle godine polufinale, ove finale i sljedeće osvajanje.
Veliki pritisak je pao s leđa, mislim da će biti mnogo lakše u sezonama koje dolaze. Nadam se da ćemo se odmaći od ovog stila fudbala, moramo više napadački i ljepše za oko jer sigurno da ova ekipa to može i ima kapacitet. Ne treba zaboraviti da je ovo za Hinkapiju, Moskeru, Zubimendija, Maduekea, Ezea i Džokereša debitantska sezona. Jako dobro su je odradili a očekujem da će već sljedeće biti još bolji, naročito Viktor. Glavna ekipa je već nekoliko sezona na okupu, iskusna ekipa i uz 3-4 pojačanja bi trebali ubirati plodove tih faktora.
Vidjet ćemo kako će proći ovo ljeto oko transfera. Treba nam desni bek uz Timbera, jedan ofanzivni vezni i lijevo krilo. Volio bih kad bi mogli tušnuti kome Bena, Odegarda i dvojicu Gabriela iz ofanzive. Konačno Skelly u veznom i odmah pun pogodak, pravo pojačanje. Dobro se pojačati i više rotirati u sezoni koja dolazi.
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Kako sam ohladio malo i gledam 100 klipova po netu, bas me iritira nacin na koji je sudjeno drugo poluvrijeme. Od uskracivanja za korner u zadnjoj minuti, sudija je odlucio biti fan Parižana
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ornstein to TNT Sport (post game): Arsenal are in a strong financial position this summer and could even exceed last year’s transfer budget with no issues. The club are targeting a second striker, a left-sided forward, a No.6, a No.8 and a right-back.
Prošlo ljeto je potrošeno oko 250 miliona funti. Arsenal bilježi rekordne prihode ove sezone, mislim da je ukupna cifra oko 760 miliona funti pa onda ti se samo kaže. Preko pet miliona funti je prihod po domaćoj utakmici a imali ih preko trideset što dalje implicira da je samo Emirates i utakmice preko 150 miliona funti ove sezone.
Ima tu i repova s obzirom da će transfer Hincapiea se od ove sezone pisati u knjigama, može bit da opet se i izvede nešto slično po potrebi. Zavisi i od odlazaka, Martineli, Jesus, White, Skely, Nwaneri, može bit i Havertz ili Odegard, puno je upitnika.
Kako god za očekivati je prometno ljeto jer nešto se promjeniti mora za novu sezonu.
Skelya ne dirati ni pod razno ,kakvu smo igracinu dobili u veznom redu a moze ti za nedaj boze u laksim utakmicama i beka odraditi .Sa Riceom,Merinom,Skelyem,Zubimendijem,Odegardom i Ezeom(racunam da je Norgard bivsi)imamo sirinu i u veznom redu tu treba dodati jednog kapitalca a lijevo krilo i desni bek su must buy .Desnog beka bi trazio nesto ala Livramento za slabije tekmw treba neko ko zna i naprijed za ove jace Timber je tu Tito.Za lijevo krilo nezz ni sam sta bi volio Barcola se cini kao top,ima sada i Leao iz Milana(nisam bas njegov fan ali zna momak lopte)tu je bs trziste tanko nezz ni sam sta ce ganjati za tu poziciju.Uglavnom golman nam ne treba(bar ne prvi)na stoperima i lijevom beku smo popunjeni,sredina takodjer popunjena uz dolazak sigurno jos bar jednog igraca,za desno krilo imas Saku,Maduekea i Dowmana(koji ce nadam se sljedece sezone igrati vise)nezz sta ce biti sa Nwanerijem njega mi je zao i on zna lopte ,napad je isto upitnik Jesus vjerovatno ide ostajemo na Havertzu i Gyokeresu mozda se i tu bude sta dovodilo jer ce on Havertza gurati nekada i na desetku i u spic tako da bi bilo prostora jos za nekoga tipa Wotkinschily-rz je napisao/la: ↑01 jun 2026, 22:56Ornstein to TNT Sport (post game): Arsenal are in a strong financial position this summer and could even exceed last year’s transfer budget with no issues. The club are targeting a second striker, a left-sided forward, a No.6, a No.8 and a right-back.
Prošlo ljeto je potrošeno oko 250 miliona funti. Arsenal bilježi rekordne prihode ove sezone, mislim da je ukupna cifra oko 760 miliona funti pa onda ti se samo kaže. Preko pet miliona funti je prihod po domaćoj utakmici a imali ih preko trideset što dalje implicira da je samo Emirates i utakmice preko 150 miliona funti ove sezone.
Ima tu i repova s obzirom da će transfer Hincapiea se od ove sezone pisati u knjigama, može bit da opet se i izvede nešto slično po potrebi. Zavisi i od odlazaka, Martineli, Jesus, White, Skely, Nwaneri, može bit i Havertz ili Odegard, puno je upitnika.
Kako god za očekivati je prometno ljeto jer nešto se promjeniti mora za novu sezonu.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Ono sto je dobro sam Arteta je najavio da klub mora jos jace u transferima i to rano da se krene s tim. Znaci ocekujemo top imena.
Bivsi su: White, Norgard, Martineli, Jesus i vjerovatno Havertz. Ja bih ostavio Odegarda, ali da igra malo povucenije. Siguran je na lopti, odgovoran i kreativan. Tu su jos Rice, otkrice sezone MLS, Merino i Zubi. Zubi je bio dobar na pocetku, ali jednostavno ga je Arteta iscrpio prvih 15 utakmica nije odmorio nimalo i na kraju je totalno pao. To je po meni sasvim dovoljno za pozicije 6 i 8. Ispred bih doveo Rogersa da se mijenja sa Ezeom. Eze je maher, ali cesto neozbiljan i za jace protivnike i tranziciju bih radije gledao Rogersa. Kao lijevo krilo bih najvise volio Kvaru ili Barcolu, ali pitanje je koliko je to realno. Imaju opcije sa ovima nezadovoljnima iz Reala - Vini Jr i Mbappe, ali to je mac s dvije ostrice. Sto se tice napada prva zelja bi bio Alvarez, ali ce on vjerovatno u Barcu. Takodjer mi Godts iz Ajaxa izgleda kao next big thing. Gyokeres je na Vi sa loptom i cesto slabo sudjeluje u igri pa bi neki kreativni napadac dobro dosao.
Raya, Timber, Moskera, Saliba, Gabriel, Hincapie, Ricci, MLS, Merino, Rice, Odegard, Zubi, Eze, Rogers, Saka, Dowman, Noni, Trosard, Kvara/Barcola/Vini, Gyokeres, Godts.
Bivsi su: White, Norgard, Martineli, Jesus i vjerovatno Havertz. Ja bih ostavio Odegarda, ali da igra malo povucenije. Siguran je na lopti, odgovoran i kreativan. Tu su jos Rice, otkrice sezone MLS, Merino i Zubi. Zubi je bio dobar na pocetku, ali jednostavno ga je Arteta iscrpio prvih 15 utakmica nije odmorio nimalo i na kraju je totalno pao. To je po meni sasvim dovoljno za pozicije 6 i 8. Ispred bih doveo Rogersa da se mijenja sa Ezeom. Eze je maher, ali cesto neozbiljan i za jace protivnike i tranziciju bih radije gledao Rogersa. Kao lijevo krilo bih najvise volio Kvaru ili Barcolu, ali pitanje je koliko je to realno. Imaju opcije sa ovima nezadovoljnima iz Reala - Vini Jr i Mbappe, ali to je mac s dvije ostrice. Sto se tice napada prva zelja bi bio Alvarez, ali ce on vjerovatno u Barcu. Takodjer mi Godts iz Ajaxa izgleda kao next big thing. Gyokeres je na Vi sa loptom i cesto slabo sudjeluje u igri pa bi neki kreativni napadac dobro dosao.
Raya, Timber, Moskera, Saliba, Gabriel, Hincapie, Ricci, MLS, Merino, Rice, Odegard, Zubi, Eze, Rogers, Saka, Dowman, Noni, Trosard, Kvara/Barcola/Vini, Gyokeres, Godts.
Ja se najvise nadam Kroupiju i mozda Whartonu. Samo da ne dovode otpad iz Chelseaja...
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Čelnici Arsenala žele da prošire Emirejts i da dobiju novih 10.000 mesta!
Međutim, Arteta i njemu bliski ljudi ne žele da izgube prednost domaćeg terena pošto bi morali privremeno da se presele na drugi stadion, tipa Vembli.
Tih 10.000 mesta automatski 'prave' problem zbog ogromne papirologije a i kažu da nikako nije finansijski isplativo, dodavati toliko broj mesta na sadašnji stadion.
Zbog toga je realnija opcija manje proširenje – oko 5.000 novih mesta, uglavnom kroz preuređenje stadiona i povećanje broja VIP i poslovnih loža, što bi donelo veće prihode klubu.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.