Dres reprezentacije BiH
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Dres reprezentacije BiH
Narucio sam sa spkiv stranice, vidjet cemo kakav je kad dođe. Moguće da je ovo na slikama prva verzija pa da su ispravili do sada. Inače sam naručivao od njih i prije i uvijek je kopija 1/1.
Fali Varta da kaže da ćemo igrat u starim dresovima. I fali MiranGlasnic da nam objasni razlike između player i fan verzije. Vratite se!

Je li ko kad narucivao sa aapexhub.com?
Nesto mi nisu responsive na upite!
Nesto mi nisu responsive na upite!
Evo na sta lice za sad kineske kopije. Nisu lose ali cu sacekati da poprave greskice:
Savez napolje! Ko ne skace mrzi Bosnu hej hej hej!
1921 💙
Izgleda svicarci popustili i došlo se do kompromisa.
Ja sam narucio danas. Kaze kinez da da mu treba 8 dana da pripremi, tako da moguce i da poprave neke detalje i onda 20 dana jos cekat dostavu
Ja sam danas stonirao narudzbu dresa od Kelme. Sve sam im po spisku i rekao da mi odma saöju nazad 120€. Ljudi se javili nakom sat vremena i salju novac nazad. Koji su ovo levati u Kelme ne mogu da vjerujem. Svjetsko pocinje a oni jos ne mogu dresove poslati.....idem i ja tri kopije sada kupiti za 120€
-
napapijri1987
- Kontakt:
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
za te pare mozes uzeti 7-8 kopija i platiti fedexKljukusar je napisao/la: ↑02 jun 2026, 18:13Ja sam danas stonirao narudzbu dresa od Kelme. Sve sam im po spisku i rekao da mi odma saöju nazad 120€. Ljudi se javili nakom sat vremena i salju novac nazad. Koji su ovo levati u Kelme ne mogu da vjerujem. Svjetsko pocinje a oni jos ne mogu dresove poslati.....idem i ja tri kopije sada kupiti za 120€
Bolje sto si stornirao dres ima sfuserenih savova oko kragne i na jos par mjesta.Kljukusar je napisao/la: ↑02 jun 2026, 18:13Ja sam danas stonirao narudzbu dresa od Kelme. Sve sam im po spisku i rekao da mi odma saöju nazad 120€. Ljudi se javili nakom sat vremena i salju novac nazad. Koji su ovo levati u Kelme ne mogu da vjerujem. Svjetsko pocinje a oni jos ne mogu dresove poslati.....idem i ja tri kopije sada kupiti za 120€
Za 150 ili 250 KM izrada mora biti bez greske.
Na 2-3 primjerka sam vidio iste greske na savovima.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
Je li neko do sada bio na nekoj utakmici Mundijala ili ima neku informaciju, bude li na stadionu ili pored stadiona fan shop da se kupi originalni dres reprezentacije....
Ljudima se sviđa.brile je napisao/la: ↑02 jun 2026, 19:06https://youtu.be/QN53V24mogw?si=oN2xWlwVOq9_p0VI
Strancima se svidja izgleda
Bošnjačkom pljuvačkom puku ne. Kao i sve ostalo
4-IN-A-ROW
-
BosnianDragon2024
- Kontakt:
emir_ je napisao/la: ↑02 jun 2026, 19:16Ljudima se sviđa.brile je napisao/la: ↑02 jun 2026, 19:06https://youtu.be/QN53V24mogw?si=oN2xWlwVOq9_p0VI
Strancima se svidja izgleda
Bošnjačkom pljuvačkom puku ne. Kao i sve ostalo
Bosna I Hercegovina… zemlja 3 miliona selektora I modni dizajnera
napapijri1987 je napisao/la: ↑02 jun 2026, 18:21Kakav je osjecaj kada ti je otac istovremeno dajdza a mama tetka?
Ovo je već drugi put da ovako na sportskom forumu pišeš. Jel te sta te muči? Nešto psihički?napapijri1987 je napisao/la: ↑18 maj 2026, 19:47
Ja sam cuo iz pouzdanih izvora da ti je mati kurvetina svjetske klase i da ti ne znas ko ti je otac.
Novi dnk test necemo radit jer svakako nas boli cuna ko je takvog imbecila napravio.
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, HariTz, IgmanskiVukovi, soccerfan, Trifunov, Wilshere10, Zglavkar i 53 gosta.