Kakav Ahmethodzic? Ne drogiraj se, skodi ti.1993Sajo1993 je napisao/la: ↑02 jun 2026, 13:08dali ce Selektor probat nesto novo ili ce klasicno poceti sa standardnih 11
---------------------vasilj------------------------------
dedic - katic - muharemovic -kolasinac
bajrektarevic - ahmethodzic - tahiraga - memic
-------------demirovic - dzeko---------------------
iskreno volio bi vidit neku formaciju sa desetkom (mozda probat kerima na toj poziciji) cisto da se isproba ta malo "ofanzivnija" varijanta
a misljenja sam da bi dedic mozda bio jako koristan u nekoj ofanzivnijoj ulozi nego sada
na zaloost nemamo tog nekog klasicnog playmakera tipa miske pjana koji znaju smirit loptu i pregledat situaciju
tahirovic mi ne ulijeva neku sigurnost
06.06.2026. Panama - Bosna i Hercegovina
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: 06.06.2026. Panama - Bosna i Hercegovina
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Al’ meni to nema logike… on valjda ostaje ovdje na terapijama pa se priključuje poslije. Inače da mu ne trebaju terapije, valjda bi regularno išao s ekipom. To možda ona ode jer je ranije već kupila karte i organizovala sve ostalo…
Bojim se da nam se da nam na kraju ni ovo nece biti generalna provjera s obzirom na zdravstveni bilten vec ce igrati oni sto mogu a ovi u potpunosti oporavljeni ce hvatati formu.
Ne mislim da nas to treba previse zabrinjavati jer smo relativno skoro imali 4 finala u zadnja 2 okupljanja tako da smo tu u prednosti u odnosu na druge reprezentacije pa nam i jesu godili donekle slabiji protivnici i opustenije utakmice.
Ono sto zaista zabrinjava jeste forma i zdravstveni karton reprezentacije. Strah me da imamo previse onih koji se tek vracaju od ozlijeda ili se jos uvijek oporavljaju a ovo je SP, utakmice najjaceg intenziteta i mora svaki igrac biti na 110% ili nikako, cak i oni koji budu ulazili s klupe. Tim vise sto nam to i jeste odlika reprezentacije a i prva utakmica ce nam biti takva da to zahtjeva.
Za Kanadu otom-potom ali se nadam da krecemo sa najspremnijih 11 pa makar to bili nesretni Mujakic ili Tahirovic.
Ne mislim da nas to treba previse zabrinjavati jer smo relativno skoro imali 4 finala u zadnja 2 okupljanja tako da smo tu u prednosti u odnosu na druge reprezentacije pa nam i jesu godili donekle slabiji protivnici i opustenije utakmice.
Ono sto zaista zabrinjava jeste forma i zdravstveni karton reprezentacije. Strah me da imamo previse onih koji se tek vracaju od ozlijeda ili se jos uvijek oporavljaju a ovo je SP, utakmice najjaceg intenziteta i mora svaki igrac biti na 110% ili nikako, cak i oni koji budu ulazili s klupe. Tim vise sto nam to i jeste odlika reprezentacije a i prva utakmica ce nam biti takva da to zahtjeva.
Za Kanadu otom-potom ali se nadam da krecemo sa najspremnijih 11 pa makar to bili nesretni Mujakic ili Tahirovic.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Bili smo na 26,8 ili 26,9 donedavno, međutim Transfermarkt je ubacio Malića (20) umjesto Tabakovića (31) i Jurkasa (18) umjesto Hadžikića (30), što nam je oborilo prosjek za skoro godinu.
-
Brazzzoo123
- Kontakt:
Je li ko gledao Kanadu? Po isjeccima pokretni i brzi. Jesu li nasi ponjeli kasete...
-
Sindikat12
- Kontakt:
U-24 tim
Dedic (24) Celik (20) Tarik (23) Malic (21)
Gigovic (24) - Basic (24)
Esmir (21) Mahmic (21) Kerim (19)
Bazdar (22)
Tahirovic (23)
The future is bright….
Dedic (24) Celik (20) Tarik (23) Malic (21)
Gigovic (24) - Basic (24)
Esmir (21) Mahmic (21) Kerim (19)
Bazdar (22)
Tahirovic (23)
The future is bright….
Ima diskusije o toj utakmici na ovoj temi viewtopic.php?p=10607694#p10607694Brazzzoo123 je napisao/la: ↑02 jun 2026, 15:20Je li ko gledao Kanadu? Po isjeccima pokretni i brzi. Jesu li nasi ponjeli kasete...
Brzi i jaki, ali nekreativni. Mislim ako se upustimo s njima u trku i udaranje, da cemo izgubiti. Najjaci su ondje gdje i mi, na bocnim pozicijama. Sreca ako ce im faliti Davies, on bi bio najbolji igrac u citavoj grupi B. Mislim da je recept visoki presing na njihovu zadnju liniju pa da moraju ispucavati loptu.Brazzzoo123 je napisao/la: ↑02 jun 2026, 15:20Je li ko gledao Kanadu? Po isjeccima pokretni i brzi. Jesu li nasi ponjeli kasete...
-
Sindikat12
- Kontakt:
Ma svaka repka kuburi sa povredama, neki bas imaju problema kao napr Švedska itd, mi smo opet u relativno dobroj poziciji gdje je samo Tabak odsutan… mislim da ce Sunjic biti spreman u subotu kao Dzeko….Madal je napisao/la: ↑02 jun 2026, 14:47Bojim se da nam se da nam na kraju ni ovo nece biti generalna provjera s obzirom na zdravstveni bilten vec ce igrati oni sto mogu a ovi u potpunosti oporavljeni ce hvatati formu.
Sinoć sam gledao Austrija - BiH ponovo, a prije neku noć našu utakmicu sa Welsom i Italijom. Suma sumarum mi nemamo neke igre, protiv Austrije smo se samo branili, Wels nas je ubio do pred kraj nekih zadnjih 20 minuta kad smo malo proigrali, sa Italijanima smo igrali sa igračem više. Mislim da treba biti realan pa reći da mi nismo favoriti u grupi i da bi prolaz u noksut fazu bio bonus. Bezveze se diže euforija ko da cemo do polufinala dogurati, msm lijepo je maštati al treba biti realan da ce nas prva iole ozbilnjija reprezentacija otresti.
-
Edincapitano
- Kontakt:
Evo sletili nasi zmajevi prije par minuta u Ameriku, sretno momci!!!

Hvala BoguEdincapitano je napisao/la: ↑02 jun 2026, 20:11Evo sletili nasi zmajevi prije par minuta u Ameriku, sretno momci!!!![]()
![]()
![]()
Treba se sad odmoriti jer kad ih jet lag spuca
Samo nek su dobro stigli
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
-
Edincapitano
- Kontakt:
Bas tako, hvala bogu da je sve proslo dobro, dalek je to put..soccerfan je napisao/la: ↑02 jun 2026, 20:23Hvala BoguEdincapitano je napisao/la: ↑02 jun 2026, 20:11Evo sletili nasi zmajevi prije par minuta u Ameriku, sretno momci!!!![]()
![]()
![]()
Samo nek su dobro stigli![]()
Nadam se samo da su otisli neki nasi novinari da mogu praviti neke klipove ili slicno iz kampa, sto vise materijala sto bolje
Hvala Bogu, sve je dobro prošlo.Edincapitano je napisao/la: ↑02 jun 2026, 20:30Bas tako, hvala bogu da je sve proslo dobro, dalek je to put..soccerfan je napisao/la: ↑02 jun 2026, 20:23Hvala BoguEdincapitano je napisao/la: ↑02 jun 2026, 20:11Evo sletili nasi zmajevi prije par minuta u Ameriku, sretno momci!!!![]()
![]()
![]()
Nadam se samo da su otisli neki nasi novinari da mogu praviti neke klipove ili slicno iz kampa, sto vise materijala sto boljeDaj nam malo da uzivamo, ko ce cekati do sljedeceg petka
![]()
Samo se nadam da nećemo Bahu slušati. Jest mi nešto ohladio, bezveze. Ništa mi čovjek nije rekao, al ne mogu ga više nikako.
-
Edincapitano
- Kontakt:
Evo potvrdeno da Davies nece igrati protiv nas. 
Koji hendikep za Kanadu
”Fudbaler Bayerna je potvrdio da će zbog povrede propustiti meč sa Zmajevima.
“Neću biti u mogućnosti igrati prvu utakmicu. Ipak, vidjet ćemo šta će biti u drugoj ili trećoj utakmici. A možda i ako prođemo grupnu fazu.”
Koji hendikep za Kanadu
”Fudbaler Bayerna je potvrdio da će zbog povrede propustiti meč sa Zmajevima.
“Neću biti u mogućnosti igrati prvu utakmicu. Ipak, vidjet ćemo šta će biti u drugoj ili trećoj utakmici. A možda i ako prođemo grupnu fazu.”
Neznam ko radi za **** al oni su juce rekli da 4 njihova novinara idu i prate reply svo vrijemeEdincapitano je napisao/la: ↑02 jun 2026, 20:30Bas tako, hvala bogu da je sve proslo dobro, dalek je to put..soccerfan je napisao/la: ↑02 jun 2026, 20:23Hvala BoguEdincapitano je napisao/la: ↑02 jun 2026, 20:11Evo sletili nasi zmajevi prije par minuta u Ameriku, sretno momci!!!![]()
![]()
![]()
Nadam se samo da su otisli neki nasi novinari da mogu praviti neke klipove ili slicno iz kampa, sto vise materijala sto boljeDaj nam malo da uzivamo, ko ce cekati do sljedeceg petka
![]()
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Euforija je sasvim opravdana. Veliki posao je napravila reprezentacija koja je tek u nastajanju. Wales i Italija su objektivno kvalitetnije reprzentacije i niko nam nije ni davao neke velike šanse u baražu. Grupa nije teška i realno je očekivati prolaz, a ako se i ne desi, nije smak svijeta. Ako se još uspiju privoliti bar dvojica od ovih nekoliko talenata koji su u opticaju, može ova reprezentacija postati vrlo opasna i izrasti u najbolji tim koji je ova država ikad imala. Zašto ne gajiti velike ambicije i sanjati? Pa, Luxemburg se posprdao sa nama prije dvije godine, a sad se kao treba suzdržavati euforije na svjetskom prvenstvu u itekako prolaznoj grupi.Rio12345 je napisao/la: ↑02 jun 2026, 20:11Sinoć sam gledao Austrija - BiH ponovo, a prije neku noć našu utakmicu sa Welsom i Italijom. Suma sumarum mi nemamo neke igre, protiv Austrije smo se samo branili, Wels nas je ubio do pred kraj nekih zadnjih 20 minuta kad smo malo proigrali, sa Italijanima smo igrali sa igračem više. Mislim da treba biti realan pa reći da mi nismo favoriti u grupi i da bi prolaz u noksut fazu bio bonus. Bezveze se diže euforija ko da cemo do polufinala dogurati, msm lijepo je maštati al treba biti realan da ce nas prva iole ozbilnjija reprezentacija otresti.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
- PasodelMar
- Kontakt:
Naravno da je tako. Golovi protiv Walesa i Italije su plod individualnog kvaliteta i postavljanja igrača, nikakve igre i akcije tu nema. Svaka akcija i započinje iz kreativnog i cvrstog veznog reda, a mi tu gledamo dvije godine Tahirovica na najosjetljivijoj poziciji kako pegla loptu prvom do sebe. Protiv Makedonije dva slaba poluvremena bez ikakvih ideja, drugo pv bez veze i nepotrebna formacija iz LN. Nismo mi nikakvi favoriti ni za šta. Ako nešto uradimo, to će biti na individualni kvalitet. Švicarska je u našoj grupi jasan favorit, to je ozbiljna reprezentacija. Mi smo još u fazi pronalaženja pravih igrača za prvih 11 i još uvijek imamo previše polovnih, tj ispodprosjecnih igrača u rosteru. Vjerujem da ćemo nakon SP promijeniti formaciju u 4-3-3 ili 4-2-3-1. Na SP treba gledati kao na bonus prije realizacije pravog plana a to je EP, sve su prilike da ćemo tada biti respektabilna reprezentacija.Rio12345 je napisao/la: ↑02 jun 2026, 20:11Sinoć sam gledao Austrija - BiH ponovo, a prije neku noć našu utakmicu sa Welsom i Italijom. Suma sumarum mi nemamo neke igre, protiv Austrije smo se samo branili, Wels nas je ubio do pred kraj nekih zadnjih 20 minuta kad smo malo proigrali, sa Italijanima smo igrali sa igračem više. Mislim da treba biti realan pa reći da mi nismo favoriti u grupi i da bi prolaz u noksut fazu bio bonus. Bezveze se diže euforija ko da cemo do polufinala dogurati, msm lijepo je maštati al treba biti realan da ce nas prva iole ozbilnjija reprezentacija otresti.
-
rossonero85
- Kontakt:
Sretno momci!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.