Ne vidim da sam bilo sta lose napisao, osim onog sto se pisalo za Muftu kad je i Karamarko isao...
sto je ovolika nervoza uopste mi nije jasno ?
Izvinjavam se...
Ne vidim da sam bilo sta lose napisao, osim onog sto se pisalo za Muftu kad je i Karamarko isao...
Ja jesu teski ovi Zeljini navijaci, posebno ovaj @bvsic...
Vule je dobar, ne sjecam se ni sto ga otjerase iz sloge
Kakvi su vama planovi, gdje će svi stranci? Kakva je finansijska situacija? Jeste u dubiozi ili ganjate ekspresan povratak u WWin ligu
Argentina je napisao/la: ↑02 jun 2026, 21:30Sto se toliko zanimas za nas klub?Vanja8 je napisao/la: ↑02 jun 2026, 20:06Ali fakat je zacudujuca transfer politika Zelje...
Prosle godine kad su im Poljaci nudili 250 000 e za Muftica, oni se pohasili traze duplo...
Pa ljudi moji radi se o golmanu koji je usao u zadnju godinu ugovora i ti ocekujes da ti neko istrese brdo love...
Od tada ni Muftic nije vise licio na sebe, vjerovatno je momak bio poprilicno razocaran i sta si dobio, ponudili mu novi ugovor, on odbio jer je vec sve dogovorio sa Kipranima...
I umjesto da uzmes pola miliona KM, sad mozes samo pisati zahvale na zvanicnoj...
A prica se o nekoj stabilizaciji...
Momku sve najbolje zelim,a vala neka je i otisao, koliko me je zivaca samo kostao onim svojim odbranama...![]()
I odakle ti takve informacije sta je doslo, sta smo odbili sta smo prihvatili. Je li fkt zanimljiviji nas klub i odlazak sada vec naseg bivseg golmana?
Ono što valja od stranaca valja,već je otišlo.Marokanci58 je napisao/la: ↑02 jun 2026, 22:35Kakvi su vama planovi, gdje će svi stranci? Kakva je finansijska situacija? Jeste u dubiozi ili ganjate ekspresan povratak u WWin ligu
Djesi budaloGrbavicaHrammm je napisao/la: ↑02 jun 2026, 22:39Argentina je napisao/la: ↑02 jun 2026, 21:30Sto se toliko zanimas za nas klub?Vanja8 je napisao/la: ↑02 jun 2026, 20:06Ali fakat je zacudujuca transfer politika Zelje...
Prosle godine kad su im Poljaci nudili 250 000 e za Muftica, oni se pohasili traze duplo...
Pa ljudi moji radi se o golmanu koji je usao u zadnju godinu ugovora i ti ocekujes da ti neko istrese brdo love...
Od tada ni Muftic nije vise licio na sebe, vjerovatno je momak bio poprilicno razocaran i sta si dobio, ponudili mu novi ugovor, on odbio jer je vec sve dogovorio sa Kipranima...
I umjesto da uzmes pola miliona KM, sad mozes samo pisati zahvale na zvanicnoj...
A prica se o nekoj stabilizaciji...
Momku sve najbolje zelim,a vala neka je i otisao, koliko me je zivaca samo kostao onim svojim odbranama...![]()
I odakle ti takve informacije sta je doslo, sta smo odbili sta smo prihvatili. Je li fkt zanimljiviji nas klub i odlazak sada vec naseg bivseg golmana?
To je rang telala i bvsica, isti je to sklop mentalni
Izvor: ‘vjeruj mi, brate’
Dobro je imati čovjeka na forumu koji očito sjedi na svim sastancima uprave![]()
Kolko ono Menalo dobija? 25.000km![]()
Oni bubaju cifre za svoje igrace godinama, tako da sve ok![]()
bvsic je napisao/la: ↑02 jun 2026, 22:44Djesi budaloGrbavicaHrammm je napisao/la: ↑02 jun 2026, 22:39
To je rang telala i bvsica, isti je to sklop mentalni
Izvor: ‘vjeruj mi, brate’
Dobro je imati čovjeka na forumu koji očito sjedi na svim sastancima uprave![]()
Kolko ono Menalo dobija? 25.000km![]()
Oni bubaju cifre za svoje igrace godinama, tako da sve ok![]()
Samo si nam ti falio

Trenutno korisnika/ca: misstianopenaldo i 12 gostiju.