Pa i nisu skupi ako je u KM.MisterBlue je napisao/la: ↑02 jun 2026, 19:44Holandezi traže po 100 hiljada za raskid ugovora ili ti ga 12 plata. Hej Adžemee hvala ti i tebi tuna magijo i badži također hvala. Svima vam hvala legende naše, spasioci, ratnici, hvala vam na ovim ubojitim igračima. Koštat će nas na kraju više nego što bi nas koštao Santos koliko je i tražio da ostane.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
-
Hansestadt
- Kontakt:
FK Željezničar se emotivnom objavom oprostio od Vedada Muftićaperodeformero je napisao/la: ↑02 jun 2026, 19:43Fascinantno je da svi idu besplatno, a ovi što su ostali moli ih se na koljenima da idu
Bitnije su emocije
Tako ce isto biti i sa Alicem. Ponuda dodje ali je "mala". Ja bih iskreno prihvatio 100k za svakog naseg igraca osim Sosica. Od necega treba krenuti i ne pustati ovako igrace.perodeformero je napisao/la: ↑02 jun 2026, 19:43Fascinantno je da svi idu besplatno, a ovi što su ostali moli ih se na koljenima da idu
Hoce li konacno neko provjereno i jako trenersko ime doci pa da konacno i nas sunce obasja...
Hajde Zeljo zabij gol, samo tebi pjevamo...!
Slaviša Stojanović
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
-
KrajinaTm87
- Kontakt:
MashAllah vec 5 komada otislo, jos bar 15 i svi zadovoljni! Jedino koga bi zalio je golman Cosic, pojma nemamo o kakvom se golmanu radi a mozda je bolji od Karica iz Veleza
Sta kazu jel Huskovic bivsiStrikeWarzone je napisao/la: ↑02 jun 2026, 19:57Pa i nisu skupi ako je u KM.MisterBlue je napisao/la: ↑02 jun 2026, 19:44Holandezi traže po 100 hiljada za raskid ugovora ili ti ga 12 plata. Hej Adžemee hvala ti i tebi tuna magijo i badži također hvala. Svima vam hvala legende naše, spasioci, ratnici, hvala vam na ovim ubojitim igračima. Koštat će nas na kraju više nego što bi nas koštao Santos koliko je i tražio da ostane.
Za njega je bolje da je bivši ako neće dobijati minutažu. Nije on više junior da igra 10-15 minuta. U ovoj fazi karijere mora ili praviti prevagu ili barem biti standardan.Hazre je napisao/la: ↑02 jun 2026, 22:07Sta kazu jel Huskovic bivsiStrikeWarzone je napisao/la: ↑02 jun 2026, 19:57Pa i nisu skupi ako je u KM.MisterBlue je napisao/la: ↑02 jun 2026, 19:44Holandezi traže po 100 hiljada za raskid ugovora ili ti ga 12 plata. Hej Adžemee hvala ti i tebi tuna magijo i badži također hvala. Svima vam hvala legende naše, spasioci, ratnici, hvala vam na ovim ubojitim igračima. Koštat će nas na kraju više nego što bi nas koštao Santos koliko je i tražio da ostane.![]()
Sanin je javio da ozbiljno računa na Huskovica, e sad
- dubioza144
- Kontakt:
Nikad mi nece bit jasni ovi ljudi sto vode karijere igracima il bilo sta se pitaju u njihovim karijerama, ne znam sta si mu nit me zanima al posto konstantno sarkasticno pises oko njegovog odlaska zanima me jel bolje da ti dijete samo trazi papire i ode negdje gdje ce igrat makar pokusat vratit nesto od karijere sto se ocekivalo il je fazon da sjedi na klupi 2 godine i ne bavi se fudbalom, jer ako se nije izborio za mjesto kod covjeka koji ga je hvalio dok je bio selektor onda ne znam da ce kod bilo kog sledeceg.Hazre je napisao/la: ↑02 jun 2026, 22:07Sta kazu jel Huskovic bivsiStrikeWarzone je napisao/la: ↑02 jun 2026, 19:57Pa i nisu skupi ako je u KM.MisterBlue je napisao/la: ↑02 jun 2026, 19:44Holandezi traže po 100 hiljada za raskid ugovora ili ti ga 12 plata. Hej Adžemee hvala ti i tebi tuna magijo i badži također hvala. Svima vam hvala legende naše, spasioci, ratnici, hvala vam na ovim ubojitim igračima. Koštat će nas na kraju više nego što bi nas koštao Santos koliko je i tražio da ostane.![]()
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Mirvic je rekao da vjeruje u Muharema. On do sad nije dobio prilike (sramota!). U novoj sezoni 10 do 15 golova. Transfer i Zeljo uzima top paredubioza144 je napisao/la: ↑02 jun 2026, 23:09Nikad mi nece bit jasni ovi ljudi sto vode karijere igracima il bilo sta se pitaju u njihovim karijerama, ne znam sta si mu nit me zanima al posto konstantno sarkasticno pises oko njegovog odlaska zanima me jel bolje da ti dijete samo trazi papire i ode negdje gdje ce igrat makar pokusat vratit nesto od karijere sto se ocekivalo il je fazon da sjedi na klupi 2 godine i ne bavi se fudbalom, jer ako se nije izborio za mjesto kod covjeka koji ga je hvalio dok je bio selektor onda ne znam da ce kod bilo kog sledeceg.
Največa greška makar u poslijeratnoj našoj istoriji je ikakav kontakt sa Mirvićem. Več nas je unazadio a još če više
ovo je uzas za odinaku, on je samo mogao napredovati kao sto i jeste kroz svaku utakmicu, njegove motoricke sposobnosti i snaga za nasu ligu su bile vanzemaljske , beka ili krilo sl sezonu da igra ...
kakvi strucnjaci, ko fol ima opciju klub produzenja na jos godinu i to je znaci laz bila ili ne znam sta , uzas
i jos jedno pitanje hoce li se praviti stolice na jugu koliko sam skontao to se podrzumjeva a sto?
bayern iza gola nema stolica ima beton i aluminij samo na coskovima eto ako hoce neko da sjedne i odmori, dinamo dresden i jos bruku klubova po njemackoj gdje su vatreni nsvijaci nema stolica
ne znam sto mi moramo imati, da se stoji po njima i razvaljuje?
jeli ima neki fazon ili nesto.?
kakvi strucnjaci, ko fol ima opciju klub produzenja na jos godinu i to je znaci laz bila ili ne znam sta , uzas
i jos jedno pitanje hoce li se praviti stolice na jugu koliko sam skontao to se podrzumjeva a sto?
bayern iza gola nema stolica ima beton i aluminij samo na coskovima eto ako hoce neko da sjedne i odmori, dinamo dresden i jos bruku klubova po njemackoj gdje su vatreni nsvijaci nema stolica
ne znam sto mi moramo imati, da se stoji po njima i razvaljuje?
jeli ima neki fazon ili nesto.?
Na jugu je plan da stave štokrle a kad ce ga napraviti to je bitnijr
-
carukisupakpohaluh
- Kontakt:
Ide Prelec, ima iskustva sa po 10 utakmica u nizu bez pobjede, kao rodjen za nas,mi svakako svake sezone imamo niz od 10 utakmica gdje ličimo na ekipu iz kantonalne lige
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Samo sabura. Mirvic je uložio već milion, ove sezone bi mogao dva tri. Sve ide po planu. Samo jos trener da se imenuje. Tribina ide sve u skladu, eto pisu ovdje da se teren radi. Butmir kamp uzimamo, tu cemo praviti nove mlade igrace poput Sabica,Foče, mnogih drugih
Ima nekih ideja da se uvede Vremenska Prognoza Zeljeznicar Tv Slato bi vodio, al treba sacekat.
Ima nekih ideja da se uvede Vremenska Prognoza Zeljeznicar Tv Slato bi vodio, al treba sacekat.
Zadnja izmjena: MukiBek, dana/u 03 jun 2026, 06:56, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, bvsic, OzmoodPinglewood i 17 gostiju.