Kako je moguće da zadnja ekipa ne ispadne?Zigazaga je napisao/la: ↑02 jun 2026, 22:44Ono što valja od stranaca valja,već je otišlo.Marokanci58 je napisao/la: ↑02 jun 2026, 22:35Kakvi su vama planovi, gdje će svi stranci? Kakva je finansijska situacija? Jeste u dubiozi ili ganjate ekspresan povratak u WWin ligu
Finansijski smo na dnu.
P.S. Zašto bi ganjali povratak u PL,kad nismo ni ispali![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ti haveru vazdan na forumu i samo o Zelji verglas jes dobar s mozgom?
Da ne spominjemo Irfu i sviranje kraja u 89 minuti...
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Ako je to najveći problem u ovoj državi,netrebamo onda brinuti za budućnost drugRedfire16 je napisao/la: ↑02 jun 2026, 22:57Kako je moguće da zadnja ekipa ne ispadne?Zigazaga je napisao/la: ↑02 jun 2026, 22:44Ono što valja od stranaca valja,već je otišlo.Marokanci58 je napisao/la: ↑02 jun 2026, 22:35
Kakvi su vama planovi, gdje će svi stranci? Kakva je finansijska situacija? Jeste u dubiozi ili ganjate ekspresan povratak u WWin ligu
Finansijski smo na dnu.
P.S. Zašto bi ganjali povratak u PL,kad nismo ni ispali![]()
-
Helemnejse
- Kontakt:
Mufta se zaljubio,cveta guzio
GrbavicaHrammm je napisao/la: ↑02 jun 2026, 22:39Argentina je napisao/la: ↑02 jun 2026, 21:30Sto se toliko zanimas za nas klub?Vanja8 je napisao/la: ↑02 jun 2026, 20:06Ali fakat je zacudujuca transfer politika Zelje...
Prosle godine kad su im Poljaci nudili 250 000 e za Muftica, oni se pohasili traze duplo...
Pa ljudi moji radi se o golmanu koji je usao u zadnju godinu ugovora i ti ocekujes da ti neko istrese brdo love...
Od tada ni Muftic nije vise licio na sebe, vjerovatno je momak bio poprilicno razocaran i sta si dobio, ponudili mu novi ugovor, on odbio jer je vec sve dogovorio sa Kipranima...
I umjesto da uzmes pola miliona KM, sad mozes samo pisati zahvale na zvanicnoj...
A prica se o nekoj stabilizaciji...
Momku sve najbolje zelim,a vala neka je i otisao, koliko me je zivaca samo kostao onim svojim odbranama...![]()
I odakle ti takve informacije sta je doslo, sta smo odbili sta smo prihvatili. Je li fkt zanimljiviji nas klub i odlazak sada vec naseg bivseg golmana?
To je rang telala i bvsica, isti je to sklop mentalni
Izvor: ‘vjeruj mi, brate’
Dobro je imati čovjeka na forumu koji očito sjedi na svim sastancima uprave![]()
Kolko ono Menalo dobija? 25.000km![]()
Oni bubaju cifre za svoje igrace godinama, tako da sve ok![]()
Niko nikakve potrebe nema da sjedi na sastancima vase Uprave, kad su te podatke iznosili vasi forumasi na ovoj temi...
Priznaj da si u saninovom senatuVanja8 je napisao/la: ↑02 jun 2026, 23:12GrbavicaHrammm je napisao/la: ↑02 jun 2026, 22:39
To je rang telala i bvsica, isti je to sklop mentalni
Izvor: ‘vjeruj mi, brate’
Dobro je imati čovjeka na forumu koji očito sjedi na svim sastancima uprave![]()
Kolko ono Menalo dobija? 25.000km![]()
Oni bubaju cifre za svoje igrace godinama, tako da sve ok![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Niko nikakve potrebe nema da sjedi na sastancima vase Uprave, kad su te podatke iznosili vasi forumasi na ovoj temi...![]()
![]()
-
Helemnejse
- Kontakt:
Hoce li mamici završiti kakav trofej za zekana kao sto su zavrsili sa srbima iz širokog?
@MrkiBik ko ti je Zelja?
Ne kažem da je to najveći problem u državi. Dapače, ja bih lično i volio da je Rudar izborio opstanak na terenu, ili da su mu dopustili da to izbori. U svakom drugom slučaju političke odluke fudbal nazaduje.
Razumjemo se.
Ja sam prvi napisao da Rudar još prošle godine nije zaslužio da udje u PL,pa tako isto nije zaslužio da ostane ( rezultatski ). Igrom jeste,ali sudije su nas masakrirale,plus trener neznalica.
Uglavnom znaće se uskoro sve. Kako bude,biće.
Kaze ovaj osvojio kup. OSVOJIO kaze. Otprilike kao sto je onaj golub osvojio mrvice. 
Imamo dvoranu
Imamo kuglanu
Bojkot svih, svega i svugdje
Ultimatum svima
"Objavite statut, pacovi!" - zagraktase kokuzi
Imamo kuglanu
Bojkot svih, svega i svugdje
Ultimatum svima
"Objavite statut, pacovi!" - zagraktase kokuzi
- DoSmrtiOdani87
- Kontakt:
Pristalice kluba cija je legenda osudjena za namjestanje govore o postenju. Israfile, vakat je.
OSNOVALA PARTIJA, PODRŽALA ČARŠIJA
Nema potrebe prozivati Ivicu Osima, on jeste legenda BH fudbala i ta desavanja su u doba komunizma kada je politika itekako upravljala sportom...DoSmrtiOdani87 je napisao/la: ↑03 jun 2026, 07:18Pristalice kluba cija je legenda osudjena za namjestanje govore o postenju. Israfile, vakat je.
Ivica Osim zasluzuje respect svakog navijaca u BiH...
- Shategabri
- Kontakt:
Mora imati crvena linija i u zezanciji.Vanja8 je napisao/la: ↑03 jun 2026, 07:35Nema potrebe prozivati Ivicu Osima, on jeste legenda BH fudbala i ta desavanja su u doba komunizma kada je politika itekako upravljala sportom...DoSmrtiOdani87 je napisao/la: ↑03 jun 2026, 07:18Pristalice kluba cija je legenda osudjena za namjestanje govore o postenju. Israfile, vakat je.
Vrijeđanje legendi kluba ili one gluposti sa ratnim zločincima, to više govori o autoru takvih upisa.
Nemoj ba biti djubre, papak.
Zdrava zezancija uvijek
Koševo Zapad
Jedina je sreća što politika danas ne upravlja sportom...Vanja8 je napisao/la: ↑03 jun 2026, 07:35Nema potrebe prozivati Ivicu Osima, on jeste legenda BH fudbala i ta desavanja su u doba komunizma kada je politika itekako upravljala sportom...DoSmrtiOdani87 je napisao/la: ↑03 jun 2026, 07:18Pristalice kluba cija je legenda osudjena za namjestanje govore o postenju. Israfile, vakat je.
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
ŽIŽOVIĆ MLADEN
ŽIŽOVIĆ MLADEN
Trenutno korisnika/ca: ArmandoMarenzi i 11 gostiju.