Grupa B (Kanada, Bosna i Hercegovina, Švicarska, Katar)

We are 26
Pirke
Kontakt:

Re: Grupa B (Kanada, Bosna i Hercegovina, Švicarska, Katar)

Post Postao/la Pirke » 02 jun 2026, 17:54

Arvid je napisao/la:
02 jun 2026, 17:28
Jesu i ovi Kanadjani retardirani na tribinama ko Amerikanci sa navijanjem?
Ono Fight and win? i I believe that we will win? i ta sranja? Ukratko, ne.

Imaju pristojnu grupu navijaca koji su tu odavno (Voyageurs). Nisu huligani, ali ima dosta (pravih) grupa ultrasa iz Toronta i Montreala koji su stvorili podgrupe.

Daleko su od juzne Amerike i Evrope, ali nesto kao Australija.

Isto tako, za one koji ce biti u Torontu, Kanadjani ce vam placati pive 100%.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

Elddar
Kontakt:

Post Postao/la Elddar » 03 jun 2026, 04:03

Kanada nije loša repka (po imenima), daleko od toga ali im je forma kritična. Čak mislim da je ovo foliranje za Daviesa i da će on ipak igrati, što i nije tolko loše po nas, koliko god to nekom čudno zvučalo. David ne može more s broda pogoditi iako u dresu Kanade ima sasvim dobru statistiku ali forma je opet ključ svega, odbrana im je kritična čim ih malo pritisneš često prave amaterske greške, ljudi su zadnju ozbiljnu utakmicu igrali protiv Argentine prije 2 godine, sve ostalo su im prijateljske sa krš ekipama. Ogroman će pritisak osjećati tu prvu utakmicu jer su kod njih nekakva nerealna ogromna očekivanja za ovo SP. Daleko od toga da smo mi neki prime Brazil ali smo jači od njih i dobit ćemo ih. Ako ne mlatnemo i Švicu (ja lično i to očekujem), onda mislim da nam je 7 bodova ovdje sigurica. Ne znam nisam prostudirao još jel nam bolje završit prvi ili drugi? Lako možemo do sve 3 pobjede ovdje, a na vama je sad da me napadate kako sam nerealan, ali eto pred nama je pa ćemo vidjeti aBd :mrgreen:
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.

nedimsalih
Kontakt:

Post Postao/la nedimsalih » 03 jun 2026, 06:13

Elddar je napisao/la:
03 jun 2026, 04:03
Kanada nije loša repka (po imenima), daleko od toga ali im je forma kritična. Čak mislim da je ovo foliranje za Daviesa i da će on ipak igrati, što i nije tolko loše po nas, koliko god to nekom čudno zvučalo. David ne može more s broda pogoditi iako u dresu Kanade ima sasvim dobru statistiku ali forma je opet ključ svega, odbrana im je kritična čim ih malo pritisneš često prave amaterske greške, ljudi su zadnju ozbiljnu utakmicu igrali protiv Argentine prije 2 godine, sve ostalo su im prijateljske sa krš ekipama. Ogroman će pritisak osjećati tu prvu utakmicu jer su kod njih nekakva nerealna ogromna očekivanja za ovo SP. Daleko od toga da smo mi neki prime Brazil ali smo jači od njih i dobit ćemo ih. Ako ne mlatnemo i Švicu (ja lično i to očekujem), onda mislim da nam je 7 bodova ovdje sigurica. Ne znam nisam prostudirao još jel nam bolje završit prvi ili drugi? Lako možemo do sve 3 pobjede ovdje, a na vama je sad da me napadate kako sam nerealan, ali eto pred nama je pa ćemo vidjeti aBd :mrgreen:
Ne treba unaprijed pisati pojene koje i to kako cemo tesko dobiti. Kao prvo, Kanada kakva god da je, realno po formi, igracima, publikom itd je ispred nas trenutno. Mnogi se samnom nece sloziti mozda, ali nas trenutno jedino prednjaci od njih "euforija". Sve ostalo je na njihovoj strani. Moje misljenje naravno, ali ako izgubimo neka to ne bude raspad, recimo 3, 4 -0. Ne kazem da ce nas tako visoko uzeti, ali reci da su oni igrali bezvezne tekme zadnje 2 godine - je ipak preveliko.

Protiv Kanade, da uzmemo bod, uz ne prevelik broj kartona i naravno bez povreda znaci da igramo lakse protiv Svicarske. Nas 4 boda vode dalje, samo je pitanje koliko i protiv koga. 5 bodova i mi smo sigurno 2gi u grupi.

Za mene protiv Kanade, igrati ako treba ruzno, tupo i hrabro, sve vise od boda je golemo. Ako izgubimo, mi smo 100% treci u grupi jer nemamo bas sansu Svicarsku uzeti tek tako

dena24
Kontakt:

Post Postao/la dena24 » 03 jun 2026, 08:29

Elddar je napisao/la:
Nisi Makedoniji mogao dati gol, ko god da je igrao... Wales nisi dobio, a ni Austriju. Otkud ti takva očekivanja? Nadam se da ćeš na kraju ipak ostati u pravu, ali za sada ovo nema veze s vezom.

damir_82
Kontakt:

Post Postao/la damir_82 » 03 jun 2026, 09:10

Mi smo obje utakmice baraža, plus Rumunija kući, loše ušli u utakmicu pa smo se dizali kako utakmica odmiče.. Protiv Austrije smo nešto bolje krenuli, ali smo ostatak utakmice grčevito branili prednost i nekako je visio gol u zraku.. Nije mjerilo, ali ulaz u utakmicu protiv Makedonaca je bio ono što nam treba u ofanzivno-defanzivnom balansu.. Uzeli smo loptu i igrali smo lopte.. Teško da se to može i protiv Kanade, ali bi možda i neki kontrolisani presing na početku mogao rezultirati njihovom greškom..

Elddar
Kontakt:

Post Postao/la Elddar » 03 jun 2026, 14:34

nedimsalih je napisao/la:
03 jun 2026, 06:13
Elddar je napisao/la:
Ne treba unaprijed pisati pojene koje i to kako cemo tesko dobiti. Kao prvo, Kanada kakva god da je, realno po formi, igracima, publikom itd je ispred nas trenutno. Mnogi se samnom nece sloziti mozda, ali nas trenutno jedino prednjaci od njih "euforija". Sve ostalo je na njihovoj strani. Moje misljenje naravno, ali ako izgubimo neka to ne bude raspad, recimo 3, 4 -0. Ne kazem da ce nas tako visoko uzeti, ali reci da su oni igrali bezvezne tekme zadnje 2 godine - je ipak preveliko.

Protiv Kanade, da uzmemo bod, uz ne prevelik broj kartona i naravno bez povreda znaci da igramo lakse protiv Svicarske. Nas 4 boda vode dalje, samo je pitanje koliko i protiv koga. 5 bodova i mi smo sigurno 2gi u grupi.

Za mene protiv Kanade, igrati ako treba ruzno, tupo i hrabro, sve vise od boda je golemo. Ako izgubimo, mi smo 100% treci u grupi jer nemamo bas sansu Svicarsku uzeti tek tako
Vidi slažem se s tobom prilično, ali da igraš 10 prijateljskih sa Argentinom, Španijom, Brazilom, Engleskom to su opet samo prijateljske, nema tu žara i naboja kao kad je takmičarska i to je neka suština. Ja ću bit zadovoljan i sa bodom protiv Kanade što ne znači da ne očekujem 3 :mrgreen:
Mišljenja sam da niko nikog neće razbit 4:0 u ovoj grupi, 2:0 je neki najveći hendikep što će bit po mom mišljenju, više me onako zanima na šta bi ličila naša igra ako npr. povedemo protiv Kanade u prvih 20 min, šta onda, povući se kao protiv Austrije i čekati da primimo? Ne vidim nikako tu našu igru za drugi gol da damo…
dena24 je napisao/la:
03 jun 2026, 08:29

Nisi Makedoniji mogao dati gol, ko god da je igrao... Wales nisi dobio, a ni Austriju. Otkud ti takva očekivanja? Nadam se da ćeš na kraju ipak ostati u pravu, ali za sada ovo nema veze s vezom.
Brate zaboravi tu Makedoniju, čisti show za 30.000 ljudi i to je to. Ne misliš da bismo ih uzeli 3:0 da je kvalifikacijska utakmica? Protiv Velsa si igrao da prodješ dalje, ne nužno da ih pobijediš u 90 min. Penali - super :kralj: Prošo si dalje i to je to. Moja ova očekivanja su prvenstveno na potencijalu kojeg imamo Kerim, Esmir i ostali, pored njih iskustvo Edina. To može apsolutno ne značiti ništa, potencijal je samo potencijal ali eto da se imamo čemu nadati, imamo…
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.

FksOtokaHz
Kontakt:

Post Postao/la FksOtokaHz » 03 jun 2026, 14:38

Realnost je da cemo se sa Kanadom boriti za drugu poziciju, nemojte zaboraviti da i trece mjesto ide

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 03 jun 2026, 15:14

damir_82 je napisao/la:
03 jun 2026, 09:10
Mi smo obje utakmice baraža, plus Rumunija kući, loše ušli u utakmicu pa smo se dizali kako utakmica odmiče.. Protiv Austrije smo nešto bolje krenuli, ali smo ostatak utakmice grčevito branili prednost i nekako je visio gol u zraku.. Nije mjerilo, ali ulaz u utakmicu protiv Makedonaca je bio ono što nam treba u ofanzivno-defanzivnom balansu.. Uzeli smo loptu i igrali smo lopte.. Teško da se to može i protiv Kanade, ali bi možda i neki kontrolisani presing na početku mogao rezultirati njihovom greškom..
Ja ne bih bas nuzno rekao da smo mi protiv Austrije dobro krenuli. Mi smo otprilike imali jedan pravi napad u cijeloj utakmici, Memic je pretrcao Laimera, lopta na Esmira, izborio korner, pa jos jedan korner i tu je pao gol. Nakon toga mi nismo imali nikakve konkretne sanse, sve se svodilo na neke poluprilike gdje neko ne iskontrolira loptu, pogresno procijeni ili neke autove blizu 16erca gdje bi neko pokusao ubaciti loptu blizu gola i tako eventualno zaprijetit. Oni su nas ubijali presingom sto je bilo i za ocekivati. Mi smo se vrlo solidno branili s obzirom da nam je falilo 3 od 4 standardna igraca iz zadnje linije. Da je kojim slucajem na tu Austriju izasao sastav kao protiv Italije mislim da bi bio ujednaceniji momentum.

Protiv Italije smo lose usli u utakmicu iskljucivo zbog greske Vasilja i gola, sa neke takticke defanzivne strane mi smo ih strasno pritiskali i dobro prekidali njihove napade i nisu nijednom ozbiljno zaprijetili a u napadu smo im pravili itekako problema, ali smo bili slabi u zavrsnici. Wales je druga prica i tu smo se stvarno u prvom poluvremenu namucili da se odbranimo.

Kanada je po igri slicnija Walesu nego Italiji i slicno kao i Wales imaju tanku zadnju liniju ranjivu na kontre, problem je sto iz zadnjih meceva, mi smo uvijek bili vrlo smotani u kontrama. Negdje zapne lopta, neko posalje los pas, nismo nijedan gol dali iz prave kontre. Kao i uvijek, mi smo majstori zabijanja iz odbijanaca, preskakanja veznog reda u nadi da se uhvate protivnicke odbrane i igraci u losim pozicijama, na sto slijede centarsutevi (bunarenje :D) gdje se realno vecina ekipa najvise boji kad igra protiv nas.

Cisto da potkrijepim ovo sto govorim:
protiv Rumunije u Zenici
- gol Dzeke: odbijena lopta nastala iz vlastitog zracnog duela nakon centarsuta
- gol Esmira: momenat inidivualne magije
- gol Tabakovica: odbijena lopta nakon centarsuta
protiv Austrije, Tabakovic zabija iz vracene lopte u sesnaesterac nakon kornera u guzvi
protiv Walesa, Dzeko zabija glavom iz kornera
protiv Italije, Tabakovic zabija iz druge prilike nakon centarsuta i guzve.

Dakle, 1 gol je individualni bljesak, sve ostalo je izaslo iz nekih centarsuteva, prekida. Ne kazem da je to lose, ali mislim da je strucni stab svjestan da u zavisnosti od protivnika, nama je korisno iskoristavati upravo nasu visinu i kvalitet u zraku i ciljano slati brze, kvalitetne lopte u sesnaesterac, sto nam krila itekako znaju. Nazalost to znaci i da cemo cesto gledat utakmice u kojima imamo manje posjeda i cekamo da uhvatimo priliku za neku brzu akciju sa centarsutom. Protiv Walesa smo poceli najvise prijetit onda kada je Muharemovic poceo slat duge lopte direktno na Esmira odakle ih je on slao prema kaznenom prostoru. Odnosno, kad je Kerim usao, tek tad smo poceli i nekako kroz sredinu da prijetimo, nazirale su se i neke uigrane akcije, dupli pasovi ali smo bili slabi u zavrsnici.

Ono sto me raduje je da sto vise minuta Kerim i Mahmic budu dobijali, imam osjecaj da dobijamo novu dimenziju i da mozemo vise opasnosti prozivesti kroz direktnu igru. Obojica imaju odlican prijem i kontrolu lopte, sut sa distance te Mahmic, iz onog malo vidjenog, djeluje da ima odlican pregled igre i zna gurnut pas u prostor. Recimo Memic, koji koliko god da mi je drag, pored toga sto je daleko najbrzi igrac kojeg imamo i sto ima strasan centarsut desnom nogom, moram reci da iz svega vidjenog tesko moze u nekoj kombinaciji zasjeci u sredinu i odigrati neku kombinaciju, kontrola lopte mu nije najjaci adut naprosto.

damir_82
Kontakt:

Post Postao/la damir_82 » 03 jun 2026, 16:18

viKK je napisao/la:
03 jun 2026, 15:14
damir_82 je napisao/la:
03 jun 2026, 09:10
Ja ne bih bas nuzno rekao da smo mi protiv Austrije dobro krenuli. Mi smo otprilike imali jedan pravi napad u cijeloj utakmici, Memic je pretrcao Laimera, lopta na Esmira, izborio korner, pa jos jedan korner i tu je pao gol. Nakon toga mi nismo imali nikakve konkretne sanse, sve se svodilo na neke poluprilike gdje neko ne iskontrolira loptu, pogresno procijeni ili neke autove blizu 16erca gdje bi neko pokusao ubaciti loptu blizu gola i tako eventualno zaprijetit. Oni su nas ubijali presingom sto je bilo i za ocekivati. Mi smo se vrlo solidno branili s obzirom da nam je falilo 3 od 4 standardna igraca iz zadnje linije. Da je kojim slucajem na tu Austriju izasao sastav kao protiv Italije mislim da bi bio ujednaceniji momentum.

Protiv Italije smo lose usli u utakmicu iskljucivo zbog greske Vasilja i gola, sa neke takticke defanzivne strane mi smo ih strasno pritiskali i dobro prekidali njihove napade i nisu nijednom ozbiljno zaprijetili a u napadu smo im pravili itekako problema, ali smo bili slabi u zavrsnici. Wales je druga prica i tu smo se stvarno u prvom poluvremenu namucili da se odbranimo.

Kanada je po igri slicnija Walesu nego Italiji i slicno kao i Wales imaju tanku zadnju liniju ranjivu na kontre, problem je sto iz zadnjih meceva, mi smo uvijek bili vrlo smotani u kontrama. Negdje zapne lopta, neko posalje los pas, nismo nijedan gol dali iz prave kontre. Kao i uvijek, mi smo majstori zabijanja iz odbijanaca, preskakanja veznog reda u nadi da se uhvate protivnicke odbrane i igraci u losim pozicijama, na sto slijede centarsutevi (bunarenje :D) gdje se realno vecina ekipa najvise boji kad igra protiv nas.

Cisto da potkrijepim ovo sto govorim:
protiv Rumunije u Zenici
- gol Dzeke: odbijena lopta nastala iz vlastitog zracnog duela nakon centarsuta
- gol Esmira: momenat inidivualne magije
- gol Tabakovica: odbijena lopta nakon centarsuta
protiv Austrije, Tabakovic zabija iz vracene lopte u sesnaesterac nakon kornera u guzvi
protiv Walesa, Dzeko zabija glavom iz kornera
protiv Italije, Tabakovic zabija iz druge prilike nakon centarsuta i guzve.

Dakle, 1 gol je individualni bljesak, sve ostalo je izaslo iz nekih centarsuteva, prekida. Ne kazem da je to lose, ali mislim da je strucni stab svjestan da u zavisnosti od protivnika, nama je korisno iskoristavati upravo nasu visinu i kvalitet u zraku i ciljano slati brze, kvalitetne lopte u sesnaesterac, sto nam krila itekako znaju. Nazalost to znaci i da cemo cesto gledat utakmice u kojima imamo manje posjeda i cekamo da uhvatimo priliku za neku brzu akciju sa centarsutom. Protiv Walesa smo poceli najvise prijetit onda kada je Muharemovic poceo slat duge lopte direktno na Esmira odakle ih je on slao prema kaznenom prostoru. Odnosno, kad je Kerim usao, tek tad smo poceli i nekako kroz sredinu da prijetimo, nazirale su se i neke uigrane akcije, dupli pasovi ali smo bili slabi u zavrsnici.

Ono sto me raduje je da sto vise minuta Kerim i Mahmic budu dobijali, imam osjecaj da dobijamo novu dimenziju i da mozemo vise opasnosti prozivesti kroz direktnu igru. Obojica imaju odlican prijem i kontrolu lopte, sut sa distance te Mahmic, iz onog malo vidjenog, djeluje da ima odlican pregled igre i zna gurnut pas u prostor. Recimo Memic, koji koliko god da mi je drag, pored toga sto je daleko najbrzi igrac kojeg imamo i sto ima strasan centarsut desnom nogom, moram reci da iz svega vidjenog tesko moze u nekoj kombinaciji zasjeci u sredinu i odigrati neku kombinaciju, kontrola lopte mu nije najjaci adut naprosto.
Tako sam i napisao: "Nešto bolje krenuli" a ne "dobro krenuli".. no da se ne hvatamo za sitnice, suština je baš u tome što sam i napisao, da nismo u utakmicu ušli toliko loše već nešto bolje...Sa praznim veznim redom koji je tehnički inferioran mi nismo bili u stanju zadržati loptu u situaciji kad vodimo i tražimo način da se branimo.. Dakle branjenje kroz posjed otpada, ostaje klasični niski blok...
Sad možemo nabrajati detalje iz utakmica, ali je činjenica da smo prvi primili gol, i u sve tri utakmice (Rumunija, Vels, Italija) smo loše otvorili utakmicu. Loše postavkom, loše reakcijama, loše u duelu... I protiv Nigerije smo 2014 loše otvorili Spahinim dodavanjima lopte igračima Nigerije i nesigurnosti koja se uvukla u igrače..
Treba nam par dobrih napada (ne nužno i šansi) da se dobije malo na samopouzdanju...
Edin je i spominjao u izjavi plan da smo znali da Vels stoji usko, i da je plan bio da ih Tarik brzim, tačnim dugim loptama razvaliči na krila, da imamo situacije 1 na 1... To se tačno i vidjelo kao plan u utakmici..
Centaršutevi nisu nužno bunarenja.. Mi smo baš protiv Italije bili raznovrsni.. Pokušali su izvan 16 šutati i Dedić, i Benjo (od Esmira i Kerima se to i očekuje), pokušali smo centaršutevima, utrčavanjem pa odigravanjem povratne po zemlji... Na kraju je centaršut prošao!
Dakle pokazatelj i nama a i njima da se može, vjerujem da će nam Mahmić dodati nešto posjeda u utakmicama..
Kanadi je defanzivni dio ekipe slabiji, zato sam i napisao da bi iz nekog presinga po osvojenoj lopti mogli sa više od dva igrača napasti nepostavljenu odbranu i zaprijetiti.

CAGarfia
Kontakt:

Post Postao/la CAGarfia » 03 jun 2026, 21:20

Šta ovo piše reprezentacija . ba, da Breel Embolo ne može dobiti vizu? :lol:

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 03 jun 2026, 21:41

CAGarfia je napisao/la:
03 jun 2026, 21:20
Šta ovo piše reprezentacija . ba, da Breel Embolo ne može dobiti vizu? :lol:
Pise i sporsport da Anthony Davis nece igrat prvu. Jos jedan Kataru da otpadne i elham. :mrgreen:
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 03 jun 2026, 21:43

Pratim Kanađane na YouTube, i sad većina se slaže da će im Irska biti dobar test pred svjetsko. Jer su Irci wayyy better than a Bosnia :urnebes:

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 03 jun 2026, 22:04

Iceplayer je napisao/la:
03 jun 2026, 21:43
Pratim Kanađane na YouTube, i sad većina se slaže da će im Irska biti dobar test pred svjetsko. Jer su Irci wayyy better than a Bosnia :urnebes:
Neka se drze hokeja, bolje im ide :kafa:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

CAGarfia
Kontakt:

Post Postao/la CAGarfia » 03 jun 2026, 22:11

Prije par minuta počela analazi Tribine vezana za našu grupu.

rossonero85
Kontakt:

Post Postao/la rossonero85 » 03 jun 2026, 22:21

CAGarfia je napisao/la:
03 jun 2026, 22:11
Prije par minuta počela analazi Tribine vezana za našu grupu.
Evo našao, thanks! Ide i dalje live stream. :thumbup:

231983
Kontakt:

Post Postao/la 231983 » 04 jun 2026, 00:03

Iceplayer je napisao/la:
Ili smo mi subjektivni, ili ti Kanađani stvarno toliko pojma o fudbalu nemaju?!
Pa ja stvaaarno, ali stvarno ne vidim kako oni nas mogu dobiti, čak i da su kompletni, a ne kamo li ovako osakaćeni. Mislim, nije da se bahatim nešto, ali halo ba Brazlici, ohanite malo majka mu stara.

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 04 jun 2026, 00:10

231983 je napisao/la:
04 jun 2026, 00:03
Iceplayer je napisao/la:
Ili smo mi subjektivni, ili ti Kanađani stvarno toliko pojma o fudbalu nemaju?!
Pa ja stvaaarno, ali stvarno ne vidim kako oni nas mogu dobiti, čak i da su kompletni, a ne kamo li ovako osakaćeni. Mislim, nije da se bahatim nešto, ali halo ba Brazlici, ohanite malo majka mu stara.
Baš su poletjeli, realno pitanje je da li mogu Katar da dobiju...

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 04 jun 2026, 00:15

Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 04 jun 2026, 01:33

Ghuraba je napisao/la:
02 jun 2026, 05:27
Odlicni su oni bili u drugom poluvremenu, kad su presli da igraju u dosta drugacijem sistemu u odnosu na prvo poluvrijeme (u prvom su haman igrali nesto slicno kao mi - 4-2-4 s dva krila i dva centarfora). Dobro kombinuju, dobro se krecu bez lopte i stalno mijenjaju mjesta. Konstantno im neko utrcava u prostor i zbog toga fokus mora biti na 200%. Ovaj neki kosonja Nelson sto je dao drugi go je bio bas opasan. Malo ga potrazio po netu, frajer ko da ne postoji. :lol: Moguce da je on uskocio umjesto povrijedjenog 'Meksikanca'. Sve u svemu, nimalo naivna reprezentacija, ali daleko od toga da su nepobjedivi. Moj neki dojam je da su jaci od Rumuna, ali losiji od Velsana. Rekao bih da su im defanzivci nesto losiji dio ekipe, mada tu imaju dosta rovitih igraca i pitanje je u kakvoj ce oni biti formi.
Sjecam ga se ja igro u rosenborgu..onako brz nezgodan, ocekivo sam da ode negdje tipa u englesku ali on nesto totalno..
=\_1921_/=

Halix131
Kontakt:

Post Postao/la Halix131 » 04 jun 2026, 11:31

Sto mi idu na... I kaze onda finale grupe za kanadu protiv svicarske. I taj dzaka 17 golova u 100 utakmica pa nije neka statistika helem.

Odgovori

Natrag na “FIFA WORLD CUP 2026”

DEBUG SSO: [] | STATUS: []