Esmir Bajraktarević
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Esmir Bajraktarević
Moze pricat ko sta hoce Esmir ovako igra odkad je doso u **** PSV. Celavi majmun mu je dobro sjebo mastu kreaciju dribling.
Esmir i ako ide na dribling uvjek ista fora, jos nikad nije probio prema korner lini vazda se vraca na lijevu nogu, nije valjda da nezna nista desnom.
Podbacio po dobro svaki pas vraca nazad treba da uci od alajbegovica, kako se igra
Esmir i ako ide na dribling uvjek ista fora, jos nikad nije probio prema korner lini vazda se vraca na lijevu nogu, nije valjda da nezna nista desnom.
Podbacio po dobro svaki pas vraca nazad treba da uci od alajbegovica, kako se igra
Ja i dalje ne razumijem sta hoces da iskomuniciras.
Po tebi susreo se sa Dimarcom 5x u 90 minuta (ocigledano da pokusavas umanjivati znacaj te partije), iako igraci u prosjeku imaju loptu u posjedu oko 2 min sa standardnim devijacijama u zavisnosti od pozicije. Sta je trebao da se susretne sa njim 138 puta za 90 minuta?!
Nema sta, tvoja logika je besprijekorna.
Barba halali sto smo sumnjali.
- zastitaIdentiteta
- Kontakt:
Pa i komentarišeš u skladu sa svojim ograničenim razumijevanjem. Možda da fino pročitaš, ili bar da si pogledao utakmice o kojima pričaš.
Ajd da ti nacrtam i dosta od mene na ovu instancu jer fakat daješ glupe (i neistinite) odgovore, a ne daj Bože koliko tek "očigledne" zaključke izvlačiš.h1a2s3o4 je napisao/la: ↑03 jun 2026, 09:01Po tebi susreo se sa Dimarcom 5x u 90 minuta (ocigledano da pokusavas umanjivati znacaj te partije), iako igraci u prosjeku imaju loptu u posjedu oko 2 min sa standardnim devijacijama u zavisnosti od pozicije. Sta je trebao da se susretne sa njim 138 puta za 90 minuta?!
Al zato se sa Hererom uspio susresti "vise od 5 puta" za 45 minuta sto je tebi kao vrlom strucnjaku bio dovoljan uzorak da izvodis zakljucke.![]()
Nema sta, tvoja logika je besprijekorna.![]()
Htio si se napravit pametan i reć kao igrao se s Dimarcom, pa šta ja sad kritikujem što nije vozao i Herreru.
Pazi, to što Dimarcu na transfermarktu piše LB, ne znači da je čuvao RW igrača.
Sad se ponavljam, al šta ću kad ne znaš čitati.
Čovjek igrao puno ofanzivnije, bio na krilu više nego na beku, pokrivao nam Amara i zadnjeg veznog (Bašića pa Benju), a Esmir je mnogo više igrao na Calafioria i Tonalija. S Dimarcom se sreo par puta na centru i to je sve.
Znači, ne očekujem ni da se Esmir sretne s njim 138 puta, ni da se igra s njim 137 od tih 138, već da kad pričam s nekim taj neko ima pojma šta priča i da je zapravo pratio utakmicu, ne samo da lupa ko nadrogiran.
Eh et.
A da se vratimo Esmiru, jer ove offtopice ako i dalje imaš tu potrebu da se inatiš umjesto da pričaš o stvarima kako jesu možeš i privatno.
Momak ima zlatnu lijevu nogu, i (kako sam i ranije napisao) nije baš olakšavajuće što je morao gađati Baždara i Lukića, al svakako je mogao više od 1x pokušati s njom umjesto bježanja u sredinu pa se spetlja jer nalijeće na dupli blok. Na kontrama to itekako ima smisla, al na onako postavljenu odbranu puno manje.
Pošteno, pa kako bude.
Frajko ispao si glup u vise navrata. Cuj to sto mu pise LB ne znaci da je cuvao RW, o cemu ti? ahhahah Cuvao je stranu na kojoj su bili Bajraktarevic i Dedic. O cemu ti pricas samo Bog zna i kakvu si ti utakmicu gledao hahah.
A o ulozi Dimarca ne terenu nemoj molim te da mi objasnjavas, ja sam veliki fan Intera. Gledam ga skoro svaku utakmicu. Prosipas se opasno. Po tebi u 3-5-2 lijevi i desni stoperi cuvaju krila?
Uz to evo momak ti je gore postavio ocjene sa te utakmice.
Barba halali sto smo sumnjali.
Ovo je situacija kad neko svoje kompletno taktičko razumijevanje bazira na PES-u
- zastitaIdentiteta
- Kontakt:
Kakvih umobolesnika ima mati mila.h1a2s3o4 je napisao/la: ↑03 jun 2026, 09:56Frajko ispao si glup u vise navrata. Cuj to sto mu pise LB ne znaci da je cuvao RW, o cemu ti? ahhahah Cuvao je stranu na kojoj su bili Bajraktarevic i Dedic. O cemu ti pricas samo Bog zna i kakvu si ti utakmicu gledao hahah.
A o ulozi Dimarca ne terenu nemoj molim te da mi objasnjavas, ja sam veliki fan Intera. Gledam ga skoro svaku utakmicu. Prosipas se opasno. Po tebi u 3-5-2 lijevi i desni stoperi cuvaju krila?![]()
![]()
![]()
Uz to evo momak ti je gore postavio ocjene sa te utakmice.
Nema šta "po meni" nepismeni botu.
KAKVE VEZE IMA ŠTO JE ESMIR BIO MVP S TIM ŠTO TI BALJEZGAŠ DA JE IZVOZAO DIMARCA KOJI GA UOPĆE I NIJE ČUVAO?!
Jednu ružnu riječ o Esmiru ni rekao ni pomislio, a ovaj debil i dalje piše gluposti.
Slijepom i glupom možeš i nacrtati, džaba kad ne konta.
Pošteno, pa kako bude.
Trenutno korisnika/ca: DanijelTZ, Goalgetter, Google Adsense [Bot], RacioEmocionalan, Zona49 i 50 gostiju.