Kerim Alajbegović
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Kerim Alajbegović
Ma daj kakav Arsenal, on je za Barselone, PSG i tako ili Real Madrid.
Leverkusen nema razloga da ga prodaje dok ne prodje Svjetsko, gdje se ocekuje da privuce paznju i da mu dodatno skoci vrijednost...Jos kad bi zabio neki gol u knock out fazi...
Talijanska čerga ocekivano nema para za njega. Pa bijeda iz juventusa ne zeli da vrati Muharemovica, da dobiju kvalitetnog startera na stoperu, jer vise vole da zarade 10-15 miliona kad ga Sasuolo proda.
Talijanska čerga ocekivano nema para za njega. Pa bijeda iz juventusa ne zeli da vrati Muharemovica, da dobiju kvalitetnog startera na stoperu, jer vise vole da zarade 10-15 miliona kad ga Sasuolo proda.
Samo se nadam da nece u talijansku ligu, pogotovo ne Roma ili Napoli. Bolje da ostane u Leverkusenu, ne znam ni zasto bi mijenjao klub. Dogodine Bayern.
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
-
Edincapitano
- Kontakt:
-
rossonero85
- Kontakt:
Svi ga traže u Italiji, on želi Romu, a Roma želi Greenwooda. 
-
Coolpanda24
- Kontakt:
- zastitaIdentiteta
- Kontakt:
Kakva Barca, doveli Gordona, a ni Rafinja vjerovatno ne ide nigdje.
U Realu garant jedva čekaju da klupiraju Vinija, a u PSGu Kvaru i Barcolu...
Daj momka u Atletico, Napoli, Arsenal il zašto ne evo VIlla - igraće CL, takve ekipe. Tu na LW može imati dobre minute, a da je iskorak.
A ne da se zaleti u Real pa presjedi godinu dana, pa na posudbu u Mallorcu, Getafe dok se ne skrasi u Sociedadu...
U Realu garant jedva čekaju da klupiraju Vinija, a u PSGu Kvaru i Barcolu...
Daj momka u Atletico, Napoli, Arsenal il zašto ne evo VIlla - igraće CL, takve ekipe. Tu na LW može imati dobre minute, a da je iskorak.
A ne da se zaleti u Real pa presjedi godinu dana, pa na posudbu u Mallorcu, Getafe dok se ne skrasi u Sociedadu...
Pošteno, pa kako bude.
Hhaha e jbg ako se po tome rangura. Dal bi ti radije onda igraca da ti igra u Atletiko Madridu jer je bio u polufinalu Lige Prvaka ili j Real Madridu koji nije.Edincapitano je napisao/la: ↑02 jun 2026, 22:58Arsenal trenutno bolji od Barselone i Reala ali dobro, pises kao da se radi o Velezu![]()
A ince sprdam se za Barsu Real, rano mu je to nego me onako nervira jer podcjenjujemo svoje igrace, cim je neki veci klub u prici kao nemoj tu. To sto je Pjanic propo ili Baljic ne mora znacit da ce svi, al sad da je rano jeste.
Ne razumijem zasto ne bi ostao u Bayeru, a isao ni u Romu ili Napoli. Pa to je kao prvo ocajna liga veterana, a drugo ta 2 kluba, pogotovo Roma, nikad nije znala raditi sa mladima i prodati nekog igraca na veliku scenu. Najnebitniji klub nadaleko. Bolje mu je ici u Bournemouth ili tako nesto u Engleskoj. Bojim se da ce pogrijesiti izborom kluba jer ga Pjanic predstavlja. On je isto grijesio sa izborom klubova.
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
To je to, sigurno ga neće prodati prije SP, znaju da bi cijena mogla bitno skočiti do početka jula.Velizar je napisao/la: ↑02 jun 2026, 19:30Leverkusen nema razloga da ga prodaje dok ne prodje Svjetsko, gdje se ocekuje da privuce paznju i da mu dodatno skoci vrijednost...Jos kad bi zabio neki gol u knock out fazi...
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
Pjanićeva jedina greška u karijeri što je otišao u Barcu, u vrijeme kada nije trebao ići, ostalo korak po korak došao do top nivoa, baš onako i kako treba. I Kerim ako izabere Napoli/Romu sigurno neće pogriješiti, ali ako Alegri preuzme Napoli bolje da ne ide, kod Gasperinija bi on samo još više eksplodirao.mercurial je napisao/la: ↑03 jun 2026, 06:31Ne razumijem zasto ne bi ostao u Bayeru, a isao ni u Romu ili Napoli. Pa to je kao prvo ocajna liga veterana, a drugo ta 2 kluba, pogotovo Roma, nikad nije znala raditi sa mladima i prodati nekog igraca na veliku scenu. Najnebitniji klub nadaleko. Bolje mu je ici u Bournemouth ili tako nesto u Engleskoj. Bojim se da ce pogrijesiti izborom kluba jer ga Pjanic predstavlja. On je isto grijesio sa izborom klubova.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ako je iko znao birati klubove i ići step by step onda je to Pjanić. Na kraju jest Barca, možda, bila greška ali i to je bio logičan izbor jer je bio TOP 5 veznjaka svijeta i mogao i morao imati veću minutažu u Barci ali zbog Koemana nije.
Volio bih više da Leveru ostane Kerim pa evo i A. Villa ne bi bio loš izbor ali, po meni, Serie A bi bila pogrešna.
Volio bih više da Leveru ostane Kerim pa evo i A. Villa ne bi bio loš izbor ali, po meni, Serie A bi bila pogrešna.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Šuti čovječe ne sramoti se. Šta su Marquinhos, Alison, Salah, Cafu. Sad evo Kone, Wesley, ne brukaj se živ bio.mercurial je napisao/la: ↑03 jun 2026, 06:31Ne razumijem zasto ne bi ostao u Bayeru, a isao ni u Romu ili Napoli. Pa to je kao prvo ocajna liga veterana, a drugo ta 2 kluba, pogotovo Roma, nikad nije znala raditi sa mladima i prodati nekog igraca na veliku scenu. Najnebitniji klub nadaleko. Bolje mu je ici u Bournemouth ili tako nesto u Engleskoj. Bojim se da ce pogrijesiti izborom kluba jer ga Pjanic predstavlja. On je isto grijesio sa izborom klubova.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Sto bi bila odlucujuca? Bitna jeste naravno ko i svaka na SP. Ovu grupu mozemo proci i u najgorem slucaju samo s pobjedom protiv Katara uz neku normala gol razliku, a prosto ne vidim da cemo izgubit i od Kanade i od Svice.
Sto se Kerima tice, mi moramo imati svjezinu i kvalitet s klupe sto nam on donosi, do sad je uvijek donosio razliku na terenu kad udje u drugom pol. i ne vidim zasto bi se to trenutno mijenjalo, mada sve je moguce samo kazem svoje misljenje, a pogotovo Kerim je mlad imat ce on vremena da se naigra aBd.
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
Ključna je iz razloga što nam ona određujeElddar je napisao/la: ↑03 jun 2026, 13:45Sto bi bila odlucujuca? Bitna jeste naravno ko i svaka na SP. Ovu grupu mozemo proci i u najgorem slucaju samo s pobjedom protiv Katara uz neku normala gol razliku, a prosto ne vidim da cemo izgubit i od Kanade i od Svice.
Sto se Kerima tice, mi moramo imati svjezinu i kvalitet s klupe sto nam on donosi, do sad je uvijek donosio razliku na terenu kad udje u drugom pol. i ne vidim zasto bi se to trenutno mijenjalo, mada sve je moguce samo kazem svoje misljenje, a pogotovo Kerim je mlad imat ce on vremena da se naigra aBd.
1. Da li ćemo proći grupu (sa X ili pobjedom definitivno prolazimo, sa porazom možda)
2. Na kojoj poziciji u grupi završavamo
3. Samopouzdanje fudbalera
4. Do koje faze možemo dogurati (veže se na 2. stavku, jer nam je po svemu što možemo 'izračunati' najbolje završiti 2. u grupi)
Ma slazem se s tobom, nego onako kad kazes odlucujuca ispada da s porazom nemamo sta dalje traziti. Ja vjerujem iskreno bez nekog pretjerivanja i navijackog optimizma da cemo uzet Kanadu, mislim da je njima puno veci pritisak nego nama, plus ljudi nemaju takmicarske utakmice vec dugo, a mi dolazimo nakon 2 utakmice protiv X puta jacih ekipa nego sto je Kanada.insimadop je napisao/la: ↑03 jun 2026, 14:02Ključna je iz razloga što nam ona određujeElddar je napisao/la: ↑03 jun 2026, 13:45Sto bi bila odlucujuca? Bitna jeste naravno ko i svaka na SP. Ovu grupu mozemo proci i u najgorem slucaju samo s pobjedom protiv Katara uz neku normala gol razliku, a prosto ne vidim da cemo izgubit i od Kanade i od Svice.
1. Da li ćemo proći grupu (sa X ili pobjedom definitivno prolazimo, sa porazom možda)
4. Do koje faze možemo dogurati (veže se na 2. stavku, jer nam je po svemu što možemo 'izračunati' najbolje završiti 2. u grupi)
Znaci ipak bi najbolja opcija bila da zavrsimo drugi? Nisam to jos nesto istrazivao.
Ako završimo 1. idemo na 3. iz grupe E (Njemačka, Obala Bjelokosti, Ekvador, Curacao)Elddar je napisao/la: ↑03 jun 2026, 14:08Ma slazem se s tobom, nego onako kad kazes odlucujuca ispada da s porazom nemamo sta dalje traziti. Ja vjerujem iskreno bez nekog pretjerivanja i navijackog optimizma da cemo uzet Kanadu, mislim da je njima puno veci pritisak nego nama, plus ljudi nemaju takmicarske utakmice vec dugo, a mi dolazimo nakon 2 utakmice protiv X puta jacih ekipa nego sto je Kanada.insimadop je napisao/la: ↑03 jun 2026, 14:02Ključna je iz razloga što nam ona određujeElddar je napisao/la: ↑03 jun 2026, 13:45
Sto bi bila odlucujuca? Bitna jeste naravno ko i svaka na SP. Ovu grupu mozemo proci i u najgorem slucaju samo s pobjedom protiv Katara uz neku normala gol razliku, a prosto ne vidim da cemo izgubit i od Kanade i od Svice.
Znaci ipak bi najbolja opcija bila da zavrsimo drugi? Nisam to jos nesto istrazivao.
Ako završimo 2. idemo na 2. iz grupe A (Meksiko, Češka, Južna Koreja, JAR)
Ako završimo 3. idemo na 1. iz grupe D (Turska, SAD, Paragvaj, Australija)
Dakle moja PRETPOSTAVKA:
Ako završimo 1. idemo na Ekvador/Obala Bjelokosti
Ako završimo 2. idemo na Meksiko/Češku
Ako završimo 3. idemo na Tursku
NAPOMENA:
Ovo je po mojim PREDIKCIJAMA
Stvarnost je ovakva:
Ako završimo 1. idemo na 3. iz grupe E/F/G/I/J
Ako završimo 2. idemo na 2. iz grupe A
Ako završimo 3. idemo na 1. iz grupe D/E
Zadnja izmjena: insimadop, dana/u 03 jun 2026, 14:26, ukupno mijenjano 2 puta.
J e b i ga, mene evo ako pitas kako god da skontam bolje je onda zavrsit prviinsimadop je napisao/la: ↑03 jun 2026, 14:21Ako završimo 1. idemo na 3. iz grupe E (Njemačka, Obala Bjelokosti, Ekvador, Curacao)Elddar je napisao/la: ↑03 jun 2026, 14:08Ma slazem se s tobom, nego onako kad kazes odlucujuca ispada da s porazom nemamo sta dalje traziti. Ja vjerujem iskreno bez nekog pretjerivanja i navijackog optimizma da cemo uzet Kanadu, mislim da je njima puno veci pritisak nego nama, plus ljudi nemaju takmicarske utakmice vec dugo, a mi dolazimo nakon 2 utakmice protiv X puta jacih ekipa nego sto je Kanada.insimadop je napisao/la: ↑03 jun 2026, 14:02
Ključna je iz razloga što nam ona određuje
Ako završimo 2. idemo na 2. iz grupe A (Meksiko, Češka, Južna Koreja, JAR)
Ako završimo 3. idemo na 1. iz grupe D (Turska, SAD, Paragvaj, Australija)
Dakle moja PRETPOSTAVKA:
Ako završimo 1. idemo na Ekvador/Obala Bjelokosti
Ako završimo 2. idemo na Meksiko/Češku
Ako završimo 3. idemo na Tursku
Trenutno korisnika/ca: bh22, Bosniacum Lilium, dena24, Edincapitano, Elddar, majstorS35, Maverick, MundijalVibes26, Zglavkar i 88 gostiju.